Ne varmış yazdığımda insan gibi sormuşum ?Komik olan sizsiniz bi baksanıza yazdıklarınıza yaa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürtünme Yoluyla İlişki
- Konu Sahibi ginseng17
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adet gecikmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Ne komikliği gerçek. Sende böyle düşünmüyor musun zatenÇok komiksin
Benzer İşlerGöbekten de gebe kalınıyormuş diyollaa
HayırNe komikliği gerçek. Sende böyle düşünmüyor musun zaten
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Nerden vardın peki hamilelik kanısına göbekten
Yazdığımı tekrar okurmusun anlamak için azıcık uğraşmalısın benceNerden vardın peki hamilelik kanısına göbekten
- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Ben okudum da bence sen bi daha oku, ne yazdığından haberin yok gebe kalmış olabilir miyim diye soruyorsun daha neYazdığımı tekrar okurmusun anlamak için azıcık uğraşmalısın bence
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Bir insan ilişki yaşamadan göbeğe boşalmayla nasıl hamile kalabilir . Bu kadar mi bilgisizsinizNe varmış yazdığımda insan gibi sormuşum ?
İnternette çok fazla bilgi kirliliği var işte sorunda burada.Zevk suyundan şüphelendik.Yani bilemiyorum danışmak istedim sadeceBir insan ilişki yaşamadan göbeğe boşalmayla nasıl hamile kalabilir . Bu kadar mi bilgisizsiniz
Evet bir sakıncasımı vardı ?Ya cidden soruyorum, sizi buraya seçip seçip mi gönderiyorlar ?
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Imkansız hamile kalmanİnternette çok fazla bilgi kirliliği var işte sorunda burada.Zevk suyundan şüphelendik.Yani bilemiyorum danışmak istedim sadece
Teşekkür ederimImkansız hamile kalman
Çok teşekkür ederim ☺Hamile değilsin rahat ol bacım. Hormonlarını alt üst etmişsin hem stresten hem de adetlikten adet geciktirici aldığından . Kekik suyu maydonoz suyu falan iç sökülür .
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
CANIMMMMMM sakin ol allah aşkına beni sıkıntıya soktun 1.cisi eşin nema problema bana kalırsa hamilemiyim dite düşünmek yerine bir rahatsızlığın yoksa adam gibi seviş kocanla yakında tek kalabilirsin ne demek evliyiz bekireyim ?Merhaba Kızlar Ben Birşey Sormak Danışmak İstiyorum.
03.09.2021 Tarihinde regl oldum.Ayın ya 4 üydü yada 5 iydi Adet geciktirici kullandım kesmedi çok az geliyordu.Ayın 6 sı gece yani 7 si diyelim eşimle hastayken sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu.Henüz bakireyim neden olduğunu sormayın lütfen.Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?.Ayın 3 ünden bu yana regl olmadım.Bugün 43.Gün.Bir 10 15 gündür karnımda şişlik var.Göğüslerim Büyüdü ve ağrıyor dokunamıyorum.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.Bazen halsizlik oluyor.Adet gecikmem acaba geciktirici yüzünden olabilirmi lütfen daha önce başına gelen oldumu ?
yada bu senin sevgilin tepki almamak için evliyim diyorsun kimseyi yargılamayız ama yanlışa yanlış diyoruz...
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
Göbek deliğinden içerimi girecekti bu şanssız sipirmenler kusura bakmayın biraz esprili olduda...Merhaba Kızlar Ben Birşey Sormak Danışmak İstiyorum.
03.09.2021 Tarihinde regl oldum.Ayın ya 4 üydü yada 5 iydi Adet geciktirici kullandım kesmedi çok az geliyordu.Ayın 6 sı gece yani 7 si diyelim eşimle hastayken sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu.Henüz bakireyim neden olduğunu sormayın lütfen.Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?.Ayın 3 ünden bu yana regl olmadım.Bugün 43.Gün.Bir 10 15 gündür karnımda şişlik var.Göğüslerim Büyüdü ve ağrıyor dokunamıyorum.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.Bazen halsizlik oluyor.Adet gecikmem acaba geciktirici yüzünden olabilirmi lütfen daha önce başına gelen oldumu ?
Lafini bilde konus seni ilgilendirmez istediğime istediğim cevabi veririm haddin bile degil sana soylenen bi cevap degil elestiriye iyi yada kotu hersey soylenebilir benimde oyle soylemek geldi icimden sen yandan yok alBurası dalga gecmek için kullanılan bi platform değil kardesim.. Arkadas adam akıllı bişey sormış salak salaak cevap verme
- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
Spermle hamile kalabilmek bile kolay değilken zevk suyundan imkansız bir de normal ilişki bile yasamamissiniz zatenİnternette çok fazla bilgi kirliliği var işte sorunda burada.Zevk suyundan şüphelendik.Yani bilemiyorum danışmak istedim sadece