• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme Yoluyla İlişki

Yazdığımı tekrar okurmusun anlamak için azıcık uğraşmalısın bence
Ben okudum da bence sen bi daha oku, ne yazdığından haberin yok😂 gebe kalmış olabilir miyim diye soruyorsun daha ne🙄

Ya cidden soruyorum, sizi buraya seçip seçip mi gönderiyorlar ?

Hamile değilsin rahat ol bacım. Hormonlarını alt üst etmişsin hem stresten hem de adetliyken adet geciktirici aldığından . Kekik suyu maydonoz suyu falan iç sökülür .

Merhaba Kızlar Ben Birşey Sormak Danışmak İstiyorum.
03.09.2021 Tarihinde regl oldum.Ayın ya 4 üydü yada 5 iydi Adet geciktirici kullandım kesmedi çok az geliyordu.Ayın 6 sı gece yani 7 si diyelim eşimle hastayken sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu.Henüz bakireyim neden olduğunu sormayın lütfen.Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?.Ayın 3 ünden bu yana regl olmadım.Bugün 43.Gün.Bir 10 15 gündür karnımda şişlik var.Göğüslerim Büyüdü ve ağrıyor dokunamıyorum.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.Bazen halsizlik oluyor.Adet gecikmem acaba geciktirici yüzünden olabilirmi lütfen daha önce başına gelen oldumu ?
CANIMMMMMM sakin ol allah aşkına beni sıkıntıya soktun 1.cisi eşin nema problema bana kalırsa hamilemiyim dite düşünmek yerine bir rahatsızlığın yoksa adam gibi seviş kocanla yakında tek kalabilirsin ne demek evliyiz bekireyim ?
yada bu senin sevgilin tepki almamak için evliyim diyorsun kimseyi yargılamayız ama yanlışa yanlış diyoruz...

Merhaba Kızlar Ben Birşey Sormak Danışmak İstiyorum.
03.09.2021 Tarihinde regl oldum.Ayın ya 4 üydü yada 5 iydi Adet geciktirici kullandım kesmedi çok az geliyordu.Ayın 6 sı gece yani 7 si diyelim eşimle hastayken sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu.Henüz bakireyim neden olduğunu sormayın lütfen.Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?.Ayın 3 ünden bu yana regl olmadım.Bugün 43.Gün.Bir 10 15 gündür karnımda şişlik var.Göğüslerim Büyüdü ve ağrıyor dokunamıyorum.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.Bazen halsizlik oluyor.Adet gecikmem acaba geciktirici yüzünden olabilirmi lütfen daha önce başına gelen oldumu ?
Göbek deliğinden içerimi girecekti bu şanssız sipirmenler kusura bakmayın biraz esprili olduda...

Burası dalga gecmek için kullanılan bi platform değil kardesim.. Arkadas adam akıllı bişey sormış salak salaak cevap verme
Lafini bilde konus seni ilgilendirmez istediğime istediğim cevabi veririm haddin bile degil sana soylenen bi cevap degil elestiriye iyi yada kotu hersey soylenebilir benimde oyle soylemek geldi icimden sen yandan yok al

İnternette çok fazla bilgi kirliliği var işte sorunda burada.Zevk suyundan şüphelendik.Yani bilemiyorum danışmak istedim sadece
Spermle hamile kalabilmek bile kolay değilken zevk suyundan imkansız bir de normal ilişki bile yasamamissiniz zaten

Back