Şüphe işteElbette ayıp değil,kimse alim olarak doğmuyor bu şekilde hamile kalınmayacağınıda bilinmesi lazım..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürtünme Yoluyla İlişki
- Konu Sahibi ginseng17
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adet gecikmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
gebe kalmak istemiyor hamile olmadığından emin olmak istiyor , özel nedenlerden bakireymiş göbeğine boşalmış eşi ondan dolayı korkusu var .geciktirici kullandım diyorsunuz hangi aylarda kullandınız anlayamadım ama işe yaramış işte geciktirmiş..zevk suyu da normal sperm gibi değildir prostat bezinin salgıladığı bi sıvı sperm hareketini kolaylaştırmak için.. yani bence kendinizi sıkıntıya sokmayın test falan yapın ne diyelim şimdi..bu konuya benzer çok sorular soruluyor o yüzden tepki alıyorsunuz. sizin durumunuz diğerlerinden biraz farklı..neyse problem çözülür sizde gebe kalmak istiyorsanız uygun zamanda kalırsınız inşallah
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ☺Rica ederim, yazdıklarınız tecrübesiz olduğunuz izlenimini veriyor ve belli ki yeni evlisiniz, sürtünmeyle hamile kalınmaz mümkün değil, regl gecikmesi kullandığınız adet geciktirici ilaç yüzünden de olabilir, mevsimsel değişim sebebiyle regl döngünüzün değişime uğraması nedeniyle de olabilir, stres kaynaklı da olabilir.
Yakın zamanda jinekolog yardımı almanızla ilgili tavsiyemi de yineliyorum
- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
ben hiç kullanmadığım için bilemiyorum o konuyu ama işte bi arkadaş demiş hormonlarla oynamışsın. Sakin ol yoktur bişey..gebe kalabilmek için neler yaptığımı bilsen :)Hastalığımın 2. Ve 3. Günü kullandım ama kesmedi bu ayda döngümü mahfetti sanırım
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?
Buyurun ....Ben göbekten mi demişim bir okurmusun lütfen !
gebe kalmak istemiyor hamile olmadığından emin olmak istiyor , özel nedenlerden bakireymiş göbeğine boşalmış eşi ondan dolayı korkusu var .
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
Acemi olduğunuz çok belli yeni evlisiniz herhalde şüphe duymak gereksiz zaten mümkün değil hamile kalmak.Şüphe işte
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Bakire ise spekulum muayenesi ve vajinal bimanuel muayeneyi yapmak mümkün değildir. Ancak, dış genital organlar direkt inceler .Rica ederim, yazdıklarınız tecrübesiz olduğu izlenimini veriyor ve belli ki yeni evlisiniz, sürtünmeyle hamile kalınmaz mümkün değil, regl gecikmesi kullandığınız adet geciktirici ilaç yüzünden de olabilir, mevsimsel değişim sebebiyle regl döngünüzün değişime uğraması nedeniyle de olabilir, stres kaynaklı da olabilir.
Yakın zamanda jinekolog yardımı almanızla ilgili tavsiyemi de yineliyorum
İnşAllah güzel haberler alırsınız ☺ben hiç kullanmadığım için bilemiyorum o konuyu ama işte bi arkadaş demiş hormonlarla oynamışsın. Sakin ol yoktur bişey..gebe kalabilmek için neler yaptığımı bilsen :)
- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
konuyu anladım :)) dua niyetiyleydi söylediğim noktalama koymadığım için yanlış anlaşıldı.. şimdi gebe kalmak istemiyor ama ileri de isterse uygun zamada nasip etsin allah demek istemiştim :)gebe kalmak istemiyor hamile olmadığından emin olmak istiyor , özel nedenlerden bakireymiş göbeğine boşalmış eşi ondan dolayı korkusu var .
- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Canim adet dongusunun ortasinda genelde herhangi bir yumurtlama olmadigindan hamilelik ihtimalin de olmaz evli ama bakireymissin vajinismus gibi bi problemin varsa mevcut konulari arastirmanikadin doguma gorunmeni oneririm.İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ☺
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
canım bunu cevaplarsan sevinirim adet olduğunda neden kesmek istein peki adetini ?Hastalığımın 2. Ve 3. Günü kullandım ama kesmedi bu ayda döngümü mahfetti sanırım
birde geciktiriciler 1 hatfa önce başlanmalı.
- 12 Temmuz 2006
- 56.127
- 215.795
- 1.223
- 52
Evliymiş ve özel bir nedenle hala bakireymiş, bununla alakalı yardım alması için yazdımBakire ise spekulum muayenesi ve vajinal bimanuel muayeneyi yapmak mümkün değildir. Ancak, dış genital organlar direkt inceler .
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Valla bu devirde evlenmeden insanlar cinsel yaşamını sürdürüyor canım sende bir an önce aktif olursun inşallah sana da yazık . Tebrik ediyorum ama inşallah istediklerin olur.Evliymiş ve özel bir nedenle hala bakireymiş, bununla alakalı yardım alması için yazdım
- 12 Temmuz 2006
- 56.127
- 215.795
- 1.223
- 52
Ahretlik gençler tabular yüzünden bizden daha da bilgisiz hale dönmeye başladı, sürtünme içerikli konularda dalga geçiliyor ama bu gençlerin bir kısmı özelden dertleşiyor cidden hiç bilmiyorlar, kötü gözle bakılacak diye de çevrelerine soramıyor, internetten öğrenmeye çalışıyorlar, bazı platformlarda öyle şeyler yazıyor ki, aynı bizim başım ağrıyor nedeni nedir diye Google'a yazdığımızda beyin tümörü, kanser sonuçlarına erişmemiz gibi, onlarda hamile olduklarına dair bilgilere erişiyorlar ve korkuyorlar.Acemi olduğunuz çok belli yeni evlisiniz herhalde şüphe duymak gereksiz zaten mümkün değil hamile kalmak.
Dalga geçiliyor ama bekaretle, hamilelikle ilgili okb geliştirenler var, birkaç tanesini uzun yazışmalar sonrası zor ikna etmiştim.
- 2 Ağustos 2013
- 35.426
- 108.402
- 798
Estağfurullah o sizin komikliğinizGerçekten Komik Olduğunuzu Felanmı Sanıyorsunuz ?
- 12 Temmuz 2006
- 56.127
- 215.795
- 1.223
- 52
Ayrıca şunu da belirtmeliyim, evet sürtünme yoluyla ilişkiye girip hamile miyim diye soran çok kişi var ve neredeyse her gün konu açıyorlar, bu konuların açılmasını engelleyen bir kural yok lakin sizlerin konuları yorumlamama, pas geçme hakkınız mevcut, dalga geçmek yerine yorum yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz.
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
Ahretliğim şimdiki zamanda ellerinin altında internet var herşeyi araştırma gibi özgürlüklerede sahipler .Ahretlik gençler tabular yüzünden bizden daha da bilgisiz hale dönmeye başladı, sürtünme içerikli konularda dalga geçiliyor ama bu gençlerin bir kısmı özelden dertleşiyor cidden hiç bilmiyorlar, kötü gözle bakılacak diye de çevrelerine soramıyor, internetten öğrenmeye çalışıyorlar, bazı platformlarda öyle şeyler yazıyor ki, aynı bizim başım ağrıyor nedeni nedir diye Google'a yazdığımızda beyin tümörü, kanser sonuçlarına erişmemiz gibi, onlarda hamile olduklarına dair bilgilere erişiyorlar ve korkuyorlar.
Dalga geçiliyor ama bekaretle, hamilelikle ilgili okb geliştirenler var, birkaç tanesini uzun yazışmalar sonrası zor ikna etmiştim.
Evet haklsın birşeyi ararken bambaşka verilerlede karşılaşıyoruz maalesef.
Buda korkuya tedirginliğe itiyor gençleride,bazende şaşırıp kalıyoruz nasıl olurda bunu düşünebilir diye.
- 12 Temmuz 2006
- 56.127
- 215.795
- 1.223
- 52
Korku ve baskı var maalesef, bekaret kırmızı çizgi, cinsellik yasaklı alan, bir ara ben de çok şaşırıyordum, biz 70 kuşağıyız her şey daha bir ayıptı bizim zamanımızda, şimdi nasıl olur da bir genç nasıl hamile kalacağını bilmez diyordum lakin bekaretle ilgili tabuları hala yıkamadığımızı gördüm, bizim dönemden beri çok da yol katedememişiz, kızlar hala çevrelerine soramıyor, internette de her bilgi doğru bilgi değil.Ahretliğim şimdiki zamanda ellerinin altında internet var herşeyi araştırma gibi özgürlüklerede sahipler .
Evet haklsın birşeyi ararken bambaşka verilerlede karşılaşıyoruz maalesef.
Buda korkuya tedirginliğe itiyor gençleride,bazende şaşırıp kalıyoruz nasıl olurda bunu düşünebilir diye.
Vücutlarını tanımaya dahi korkuyorlar, konu sahibesi için yazmıyorum üzerine alınmasın lütfen fakat bir kısmı burada bile konu açarken bekarım demeye utanıyor ahretliğim, bir kullanıcı adından ibaret olmasına, adını sanını bilmememize rağmen yargılarız diye korkuyorlar, ki maalesef yargılandıkları da oluyor.
Yanlış bilgilerle dolu platformların aksine burası doğru bilgi adresi olsun isterim şahsen, gençler korkmadan sorsun doğrusunu öğrensin isterim, dalga geçmek yerine doğru bilgi için katkı sağlamamız gerekir bence
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.891
- 1.423
- 60
Korku ve baskı yıllardır var bence geçmez bunlar,ne kadar çağ atlarsak atlayalım cinsellik hala tabu olarak kalacaktır.Korku ve baskı var maalesef, bekaret kırmızı çizgi, cinsellik yasaklı alan, bir ara ben de çok şaşırıyordum, biz 70 kuşağıyız her şey daha bir ayıptı bizim zamanımızda, şimdi nasıl olur da bir genç nasıl hamile kalacağını bilmez diyordum lakin bekaretle ilgili tabuları hala yıkamadığımızı gördüm, bizim dönemden beri çok da yol katedememişiz, kızlar hala çevrelerine soramıyor, internette de her bilgi doğru bilgi değil.
Vücutlarını tanımaya dahi korkuyorlar, konu sahibesi için yazmıyorum üzerine alınmasın lütfen fakat bir kısmı burada bile konu açarken bekarım demeye utanıyor ahretliğim, bir kullanıcı adından ibaret olmasına, adını sanını bilmememize rağmen yargılarız diye korkuyorlar, ki maalesef yargılandıkları da oluyor.
Yanlış bilgilerle dolu platformların aksine burası doğru bilgi adresi olsun isterim şahsen, gençler korkmadan sorsun doğrusunu öğrensin isterim, dalga geçmek yerine doğru bilgi için katkı sağlamamız gerekir bence
Yalan yanlış bilgilerle de kafaları karışıyor elbette.
Böyle örnekleri görüncede kendi adıma üzülüyorum açıkcası ahretliğim keşke bunlar doğru olmasa diyorum.