- 24 Temmuz 2018
- 41
- 14
- 3
- 40
- Konu Sahibi Suderinnaz11
-
2 hafta sonra evleniyorsun hala cinsellikle ilgili yeterli bilgiye sahip değilsin bu üzücü.
Şurda birleşme yaşamadan erkeğin spermlerinin otostop çekerek rahme ulaşması sonucu hamile kalan varsa yarım altın takıcam cidden.
O kadar insan birlikte olup hamile kalamazken sen nasil surtumeyke hamile kalacaksin bacim.
hamile kalmak hayal ettiğin kadar basit değil. 2 haftada bekleyiverin ne bu aceleMerhaba Nişanlımla sürtünme yoluyla beraber olduk. Onda prezervatif vardı fakat komple çıktığını fark ettik. Boşalma olmadı ama zevk sıvısından şüpheleniyoruz. Anında yıkandım. Son adet başlangıç tarihim 12 temmuz. Bu durumda gebelik riskim var mıdır?
Ikinci ve asıl sorum ertesi gün hapı alırsam 2 hafta sonra düğünüm var. Adetim o döneme denk geleceği için ve balayında deniz kenarına gideceğimiz için adet geciktirici alacaktım. Ertesi gün hapı ve adet geciktiricinin ayni ay içerisinde kullanılmasının bir sakıncası olur mu?
Ya ikiside hormon bombasi onlarin.. bi arada kullansan bilemedim.. surtunmeyle hamile kalinmaz bence hele birde cinsellik yok bile:) canim gerdektede beraber olmayiverin
Ay sorma yedik bir nanehamile kalmak hayal ettiğin kadar basit değil. 2 haftada bekleyiverin ne bu acele
Tampon kullan o zaman gerdek degilse derdin sadece yuzmekseSana bir sey diyeyim mi
Derdim gerdek degil
Ben eşimle cikacagim ilk tatilde denize havuza girmek istiyorum yahu. O kadar para baydık otele. Havuz önünden oda seçtik. Regl regl oturayım mi kenarda.
Bir de gelinlikle zor olur yaa. Sikintim orada
o şekilde hamile kalman mümkün değil.
biz sabah akşam pompişle hamile kalamadık tedaviyle oldu
Tampon kullan o zaman gerdek degilse derdin sadece yuzmekse
Binde bir varmis boyle birsey ama olduysada oldu yani dugunune iki hafta kalmis kasma bencehormon yukleme kendineAy dimi.
Penetrasyon olmadı bacım ama sonuçta bir temas oldu. Bu temasta zevk suyundaki azıcık sperm dağları ovaları aşıp yumurtama ulaşır mı diye kararsızım
Ya ben üstüne ceket atınca olanlardansam (Allah korusun)
Of bilemedim içsem mi ertesi gun hapi icmesem mi
2 hafta sonra dğünün varmıs zzaten hamileysen hamilesin ne var bunda.
Ertesı gun hapı falan kulanma.
Gerdek gecesı hamıle kaldım dersın .
Ama hamile olcagını hiç sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?