Adet geciktirici ve ertesi gün hapı

Suderinnaz11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
41
14
3
40
Merhaba Nişanlımla sürtünme yoluyla beraber olduk. Onda prezervatif vardı fakat komple çıktığını fark ettik. Boşalma olmadı ama zevk sıvısından şüpheleniyoruz. Anında yıkandım. Son adet başlangıç tarihim 12 temmuz. Bu durumda gebelik riskim var mıdır?

Ikinci ve asıl sorum ertesi gün hapı alırsam 2 hafta sonra düğünüm var. Adetim o döneme denk geleceği için ve balayında deniz kenarına gideceğimiz için adet geciktirici alacaktım. Ertesi gün hapı ve adet geciktiricinin ayni ay içerisinde kullanılmasının bir sakıncası olur mu?

2 hafta sonra evleniyorsun hala cinsellikle ilgili yeterli bilgiye sahip değilsin bu üzücü.
Şurda birleşme yaşamadan erkeğin spermlerinin otostop çekerek rahme ulaşması sonucu hamile kalan varsa yarım altın takıcam cidden.

Ertesi gün hapı almana gerek yok bu şartlarda hamile kalman çok zor.Boşuna hormon yükleme kendine.

Ya ikiside hormon bombasi onlarin.. bi arada kullansan bilemedim.. surtunmeyle hamile kalinmaz bence hele birde cinsellik yok bile:) canim gerdektede beraber olmayiverin

Aslinda bilgim var. Ama maalesef toplum ve aile yapimiz beni böyle bir strese soktu. Normalde takmam hamileligi. Ama bir ton borcla evleniyoruz. Evlenir evlenmez aa gerdek gecesi hamile kaldim yalanıyla baslamak istemiyorum hayata.

Benim bildiğim kadariyla zevk suyu da sperm icerir. Sonucta temas oldu, penetrasyon olmasa bile. Bir de tam yumurtlama dönemindeyim. Bende biliyorum vajinanın dışından yumurtalıklara kadar gitmez o sperm ama insanın kafasını kurcalıyor bir kere.

O kadar insan birlikte olup hamile kalamazken sen nasil surtumeyke hamile kalacaksin bacim.

Ay dimi.
Penetrasyon olmadı bacım ama sonuçta bir temas oldu. Bu temasta zevk suyundaki azıcık sperm dağları ovaları aşıp yumurtama ulaşır mı diye kararsızım

hamile kalmak hayal ettiğin kadar basit değil. 2 haftada bekleyiverin ne bu acele

Ya ikiside hormon bombasi onlarin.. bi arada kullansan bilemedim.. surtunmeyle hamile kalinmaz bence hele birde cinsellik yok bile:) canim gerdektede beraber olmayiverin

Sana bir sey diyeyim mi
Derdim gerdek degil
Ben eşimle cikacagim ilk tatilde denize havuza girmek istiyorum yahu. O kadar para baydık otele. Havuz önünden oda seçtik. Regl regl oturayım mi kenarda.

Bir de gelinlikle zor olur yaa. Sikintim orada

Tampon kullan o zaman gerdek degilse derdin sadece yuzmekse

Ay dimi.
Penetrasyon olmadı bacım ama sonuçta bir temas oldu. Bu temasta zevk suyundaki azıcık sperm dağları ovaları aşıp yumurtama ulaşır mı diye kararsızım
Binde bir varmis boyle birsey ama olduysada oldu yani dugunune iki hafta kalmis kasma bencehormon yukleme kendine

2 hafta sonra dğünün varmıs zzaten hamileysen hamilesin ne var bunda.
Ertesı gun hapı falan kulanma.
Gerdek gecesı hamıle kaldım dersın .

Ama hamile olcagını hiç sanmam.

Gerdek gecesi patlama yaşadık derim.
Onu da düşündüm ama bir aylik evli 2 aylik hamile olacağım
Kimse yemez ki bunu

bu şekilde hamile kalman imkansız. düğünü bekle geciktirici kullan sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…