Adet geçikmesi

Kızlar lütfen yardımcı olabilir misiniz tüp bebek tedavisi görüyorum şuana kadar sadece bir embriyo donduruldu bu ay adetim le tekrar muayene ve iğneler başlanacaktı ancak 28 günde max 31 günde adet oldugu halde bu ay 19 gün geçmesine ragmen adet olamadım geçen hafta Dr a gittim kistim ve 2 tane yumurtam oldugunu söyledi vajina muayenede ve tarlusal başlattırdı bugün ilacın 4.günüydü ancak ben de hiç bir belirti yok hala adet olacakmış gibi hissetmiyorum bu normal mi sizce geçen hafta testlerde ilk anda hiç bir şey çıkmıyordu ancak üstünden birkaç saat geçince 2.cizgi beliriyordu o sebeple gitmiştim Dr a ancak Dr un kontrolü sonucu ikna oldum gebe olmadığıma bu neden olabilir aynı durumu yaşayan birileri beni aydınlatabilir mi bunlarda yaptığım testler

Eklentiler

• IMG_20200410_011449.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 106
Olabilir tabiki sonucta kullandigin bisey var sorun neydi tam olarak
Hiçbir sorun yol aslında. Bu doktorum aşırı dikkatliydi. Pcos başlangıcı olabilir dedi. İnofolic başladı. Ama bende ne düzensiz adet, ne kıllanma, ne kilo, ne insülin direnci vardı. Hiçbir belirti yokken pcos teşhisi koyulması beni şaşırttı açıkçası. Ama kullanmaya devam ediyorum inofolici.

Canım bende adete 9 gün kala yumurtladim ovulasyon testinde öyle çıktı geç yumurtladim yani ve günümde adet olmadim sende oyle olabilirsin adet günüm den 3 gün geçiyor bu hamilelik değil se tamamen geç yimurtlamadn oluyor

Innofolic bende gebe olana kadar kullandm kullandgm zamanlar yumurtam cok iyidi biraktgmda usg de bile yoktu kaliteli yumurta olusmasina yardmci oluyo pco da glukofen innofolic ve klomen gunde 4 tane kullandm

Innofolic bende gebe olana kadar kullandm kullandgm zamanlar yumurtam cok iyidi biraktgmda usg de bile yoktu kaliteli yumurta olusmasina yardmci oluyo pco da glukofen innofolic ve klomen gunde 4 tane kullandm
Diğerlerini önermedi doktor. Bunu da günde 2 kere kullansan yeter dedi. Onu kullanıyorum hala. Gebelik varsa da zarar vermez heralde

Biraz daha bekle söktürücü için tekrar test yap mumkunse erken gebelik testi.
10 gun olunca erken gebelik testi yapiyim o zaman birde ona göre kullaniyim

Adet tarıhım de adet oldum sandım 3-4 damla kan geldi sonra kesildi üstüne görme mi ne diyorlarmış sanırım 10 gün test yaptim çikmadi bende hamile değilim sandım 20 gün veya 23 gun flan sonra içime doğdu sankı test alip yaptim hamile çiktim kan testi yaptirdim doktora gittim adet tarihime göre 8 haftalık hamile olmam geriyormuş ama ben 5 haftalık hamileymişim geç döllenme yaşadiğim için

Bende geçiktim bu ay stres yaptıkça hiç gelmicek diye korkuyorum mevsimsel o yüzden geçilmeler oluyor eczaneden tarlusal alıp kullansam mı

Bende geçiktim bu ay stres yaptıkça hiç gelmicek diye korkuyorum mevsimsel o yüzden geçilmeler oluyor eczaneden tarlusal alıp kullansam mı
Tam 13 gun gecikme yasadjm ben dun oldum sukur sonunda bu ay hrrkes yasamis gecikme galiba ilac icin bisey diyecek mercii degilim cnm

Tam 13 gun gecikme yasadjm ben dun oldum sukur sonunda bu ay hrrkes yasamis gecikme galiba ilac icin bisey diyecek mercii degilim cnm
Anladım yok bekleyip sinir geliyor çünkü tarlusal mı içsem çabuk gelse dedim bekleyim biraz o zaman olmazsam içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…