• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Valla ne diyim biz olsun diye oluyoruz sen istemiyorsn senin kararain ya varsa ozaman napocaksin

Gebelikle ne kadar cok topik acilmis aslinda dusununce herseyin bir vakti var ama neler yapmiyoruzki anne olmak icn ne kadar ilginc bi duygu annelik anne olma duygusu rabbim kadinini nasilda ozel yaratmis hem cok karmasik hemde cok ilginc en onemlisi karninda can tasiyor o minik bir hucre parcasiyken can oluyor buyuyor doguyor bazen diyorumki ben dunyaya sadce anne olmak icin gelmism diyorum rabbim hepimize istedigini versin bizede dunyanin en yuzel ozel duygusunu tattirsin insallah

Evet canim malesef degilim bende polikistik over var ondan dedi doktorum sende varmi oyle bisey insallah sen hamilesindir rabbim fazla aratmasin

Hayırlısı ya ..senin icinde en hayirlos olsun

Hayırlısı olsun hepimiz için. Üzülmeyin ilk ay stresten düşünmekten oluyor öyle vakalar.
Polikistik over görünce dayanamayıp atlıyorum hemen :) Topiği baştan sonra okudum inşallah gelir sağlıkla bebişlerimiz. Bende polikistiğim. 3 aydır gebelik düşünüyoruz olmuyor. Bugün de kasıkta hafif ağrı ve kahverengi lekelenmem oldu. Arada oluyordu ama gebelik düşünmüyorken oluyordu. Araştırdım burdan biraz gebelik belirtisi olabilirmiş. İyice huyladım. Günümde yokki geçsin :KK48::KK48: O kadar düzensiz yani. Merakla bekliyorum neler oluyor içimde diye :KK15:

Ay canim sendedemi o illetten var benim cok fazla duzensiz degildi ama en fazla ayda iki uc gun yec oluyordum bu ay ne olduysam adetten kesildim

Ben de ilk zamandan beri düzenli olurum. Max 2 gün oynardı. Sınav stresiyle nisan ayında 8 gün gecikti. Ama bu ay 15 gün geçti. Ağrım var gibi ama hala olmadım, daha da çok stresleniyorum. Galiba hızlı hava değişiminden oldu değil mi? Bu ara çok kişi gecikiyor

Benimde bugun 9 gunum doktora gittim rahim duvarinda baya kalinlasma var dedi kan testinde negatif cikti sokturucu verdi esim kullandirtmadi belki gec dollenmedir diye ovu testi kullaniyorum bu ay yumurtlamada oldu yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyordum hic sasmazdi ama bu ay 21 bir gun oldu olmadim hic adete bagli bir belirtimde yok normalde bir hafta once agrim baslardi rahim bolgesinde ama yok beyaz akintim var baya cok daha once yumurtlama zamanimda bile boyle akintim olmadi bu aralar istahim baya acildi dizi bile izlerken acikiyorum orda ne gorsem canim cekiyor goguslerimde iki gundur agrixor benim durumunda olan varmi lutfen cevap yazarmisiniz
Adet oldunuz mu

Yok canim 9 gun once gittim gebelik yok sikturucu ictm yine olmadim bugun 3 gun ilac biteli dun cok az kahve rengi akinti geldi oda yok adette yok yarinda olmazsam pazartesi bidaha gidixem doktora

Ay canim sendedemi o illetten var benim cok fazla duzensiz degildi ama en fazla ayda iki uc gun yec oluyordum bu ay ne olduysam adetten kesildim

Aynen canım ik üç gün gecikmeye düzensiz mi diyorsun ben öleyim :silah:

Meraba kizlar bende mayis aynda rahim flmi cekldm doktorum 4 ay beklyelim dedi bu ay hasta olunca gidicektm doktora asila tedavisi icin ama 13 gundur adet olamiyorum 9 gun gecnce test yaptm negatif ve hala beklyorum olamuorum hasta iki ay duzenli olsam bir ay bole geckyorum dktor sknti yk demsti ama geckmemide anlaymyorum sanirim hava degskliginden olablr biran ince hasta olsamda asilamaya baslaska die beklyorum

Back