Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim de bi saate kada cikar dedi doktor bakalim ne olacakCanim noldu kan verdinmi
Kan testi yaptırdı mı doktor olsa test te çıkardı canım tam yumurtlama günün yakaladıysan 14.gün olman lazım dı belki vardır kendini göstermiyordur ben içme bekle. Yumurtlama sonrası olmaması ilginçBenimde bugun 9 gunum doktora gittim rahim duvarinda baya kalinlasma var dedi kan testinde negatif cikti sokturucu verdi esim kullandirtmadi belki gec dollenmedir diye ovu testi kullaniyorum bu ay yumurtlamada oldu yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyordum hic sasmazdi ama bu ay 21 bir gun oldu olmadim hic adete bagli bir belirtimde yok normalde bir hafta once agrim baslardi rahim bolgesinde ama yok beyaz akintim var baya cok daha once yumurtlama zamanimda bile boyle akintim olmadi bu aralar istahim baya acildi dizi bile izlerken acikiyorum orda ne gorsem canim cekiyor goguslerimde iki gundur agrixor benim durumunda olan varmi lutfen cevap yazarmisiniz
Bir saat olmadimi daha cok metak ediyorumDoktor muane falan ettimi
Yoo sadece hormon testi verdim zaten acil doktoru ya yapmazDoktor muane falan ettimi
Malesef kanda negatif umudum kalmadi artik ama 3 5 gun sonra adet opmazsan tekrar baktir dediYoo sadece hormon testi verdim zaten acil doktoru ya yapmaz
Bende geçen ay yumurtlama gününden 13 gün sonra akşam üzeri oldum bi çok yerdede baktım 14.gün geliyo diye okudum hep bi arkadaş vardı o 17.gün olmuş bi kaç kez ama 25 hiç duymadım sen bekle bencrEvet canim ovulasyon gunumu yakaladim bugun 25 gunum falan benimde tuhafima gidiyor doktora sordum niye adet amadim diye hormonlatdandir dedi benim hic aklima yatmadi okadar cok ovu trsti kullandimki daha once hic boyle olmadi bana kalitsa doktorlarda bazen ilgilenmiyotlar hemen sokturucu verdi biraz daha bekle demedi hic bi akrabamiz da gecikmisti ama o yumurtlama gununu falan bilmiyordu adet olana kadar uc kez iki gun arayla kanda bakmisti doktoru
Bekliycem canim sagol cevap verdigin icin insallah hamileyimdir de haber veririmBende geçen ay yumurtlama gününden 13 gün sonra akşam üzeri oldum bi çok yerdede baktım 14.gün geliyo diye okudum hep bi arkadaş vardı o 17.gün olmuş bi kaç kez ama 25 hiç duymadım sen bekle bencr
Sakin uzlme bol bol dua et herseyin hayirlisi doktorun nadildi guzel ilgilendimi bide nerde oturuyorsunMalesef kanda negatif umudum kalmadi artik ama 3 5 gun sonra adet opmazsan tekrar baktir dedi
Yok etmedi sadece soru sorduAaaa olsn canim umut kesilmez herseyin hayirkusi bak doktor adet olmazsan bidaha baktir demis muane falan etmedimi
Devlet vardi burda ona gittik abla acilden sadece hormon istedi gaziantepteSakin uzlme bol bol dua et herseyin hayirlisi doktorun nadildi guzel ilgilendimi bide nerde oturuyorsun
inşallah canım benim de 10 da ovu oldu 11 çatladı ama eşim YÖK tu ben de 25 gibi adet olmayı bekliyorum hayırlısı birdahaki ay inşallah napalımBekliycem canim sagol cevap verdigin icin insallah hamileyimdir de haber veririm
Zamanı var demekki sabır etmek lazım ama millet kazayla falan kaldım diye ballandıra ballandıra anlatınca içimiz gidiyo nasip Rabbim tez zamanda güzel haberiHerseyin hayirlisi valla cok bunaldim artik surekli bos cikan testler