• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Evet benim arkadasim yeni dogum yapmisti hic adet gormedi bi gitti doktora 3 aylik hamile kizida 10 aylikti ogrendinde bebegi 6 aylikken falan hamile kalmis buda kazYla oldu diyor cok uzuluyordu ucuncu cocugu dogucak ikisindede korunmama ragmen oldu diyor veren rabbim her turlu veriyor
Allah hakkinda hayirlisini versin abla insallah rabbim size de kismet eder bize de :)

Yok canim nediyim abla diynce ben bakmistim pirofiline 21 yaziyordu ben aralikta 21 olucamda ondan dedim erken evlendimmmm baya erken

Evet oyle oldu evlenmem duye cok nazlaniyordm esimi gorince gelkenler suya indi bi baktim oarmagimda yuzukle geziyorum:KK71:

Merhaba benim de adetim tam 8 gün gecikti hep düzenli gelirdi. Günümden bikaç gün önce yada günümde. Ama Bu sefer şüpheye düştüm. Eczaneye gidip test aldım dün negatifti bugünde aldım ve sabah ilk idrarımla yaptım yine negatifti. Ardından eczaneye gidip söktürücü ilaç diye tarlusal verdiler. Ve az önce kullanmaya başladım. Ama bi yandanda çok korkuyorum. Sizce adet olur muyum kısa sürede. Yada hamile değilimdir dimi?? Yoksa testde çıkardı heralde

Canim kandada baktirsaydin doktor banada tartusal verdi kullanmadim cunku bebek istiyorum belki vardir diye baya endiselisin istemiyormusn

Merhaba benim de adetim tam 8 gün gecikti hep düzenli gelirdi. Günümden bikaç gün önce yada günümde. Ama Bu sefer şüpheye düştüm. Eczaneye gidip test aldım dün negatifti bugünde aldım ve sabah ilk idrarımla yaptım yine negatifti. Ardından eczaneye gidip söktürücü ilaç diye tarlusal verdiler. Ve az önce kullanmaya başladım. Ama bi yandanda çok korkuyorum. Sizce adet olur muyum kısa sürede. Yada hamile değilimdir dimi?? Yoksa testde çıkardı heralde

canim sen hamile kalmak istemiyormusun baya korkmussun

Benimde gecikti bu ay. 2 gün oldu gerçi ama ödüm kopuyor

Hep dua ederim Rabbim isteyenlere tedavi görenlere bebek diye ağlayanlara nasip etsin diye

Herkesin sınavı galiba

Bugun yine doktora gittim doktor rahim duvarin baya kalinlasmis 15 mm olmus dedi adet niye olmuyorum dedim polikistikyuzunden dedi ilac almazsam kendimde adet olmaya bilirmis rahim duvarida dahada kalinlasir sana cok zarar verir dedi rahim duvarinada zarari olur dedi bende mecbur ilac kullanmak zorunda kaldim

Bugun yine doktora gittim doktor rahim duvarin baya kalinlasmis 15 mm olmus dedi adet niye olmuyorum dedim polikistikyuzunden dedi ilac almazsam kendimde adet olmaya bilirmis rahim duvarida dahada kalinlasir sana cok zarar verir dedi rahim duvarinada zarari olur dedi bende mecbur ilac kullanmak zorunda kaldim
Hamile degilmisin yani ? Bende hala olmadim anlamis değilim

Evet canim malesef degilim bende polikistik over var ondan dedi doktorum sende varmi oyle bisey insallah sen hamilesindir rabbim fazla aratmasin

Back