- 19 Ekim 2017
- 123
- 50
- 48
- 29
Allah hakkinda hayirlisini versin abla insallah rabbim size de kismet eder bize de :)Evet benim arkadasim yeni dogum yapmisti hic adet gormedi bi gitti doktora 3 aylik hamile kizida 10 aylikti ogrendinde bebegi 6 aylikken falan hamile kalmis buda kazYla oldu diyor cok uzuluyordu ucuncu cocugu dogucak ikisindede korunmama ragmen oldu diyor veren rabbim her turlu veriyor
Umudu kesmeyin hiçbir zamanHerseyin hayirlisi valla cok bunaldim artik surekli bos cikan testler
21 yasindayimAmin canim tatlim sen kac yasindaydin
Baya baya yalniz :)Yok canim nediyim abla diynce ben bakmistim pirofiline 21 yaziyordu ben aralikta 21 olucamda ondan dedim erken evlendimmmm baya erken
canim sen hamile kalmak istemiyormusun baya korkmussunMerhaba benim de adetim tam 8 gün gecikti hep düzenli gelirdi. Günümden bikaç gün önce yada günümde. Ama Bu sefer şüpheye düştüm. Eczaneye gidip test aldım dün negatifti bugünde aldım ve sabah ilk idrarımla yaptım yine negatifti. Ardından eczaneye gidip söktürücü ilaç diye tarlusal verdiler. Ve az önce kullanmaya başladım. Ama bi yandanda çok korkuyorum. Sizce adet olur muyum kısa sürede. Yada hamile değilimdir dimi?? Yoksa testde çıkardı heralde
Hamile degilmisin yani ? Bende hala olmadim anlamis değilimBugun yine doktora gittim doktor rahim duvarin baya kalinlasmis 15 mm olmus dedi adet niye olmuyorum dedim polikistikyuzunden dedi ilac almazsam kendimde adet olmaya bilirmis rahim duvarida dahada kalinlasir sana cok zarar verir dedi rahim duvarinada zarari olur dedi bende mecbur ilac kullanmak zorunda kaldim
Yani bildiğim kadariyla yok bende ..ben kendimden cok istiyorum senin bebek sahobi olmani Allah büyük :)Evet canim malesef degilim bende polikistik over var ondan dedi doktorum sende varmi oyle bisey insallah sen hamilesindir rabbim fazla aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?