Adet gecikmesi

Kan testi yaptırdı mı doktor olsa test te çıkardı canım tam yumurtlama günün yakaladıysan 14.gün olman lazım dı belki vardır kendini göstermiyordur ben içme bekle. Yumurtlama sonrası olmaması ilginç

Evet canim ovulasyon gunumu yakaladim bugun 25 gunum falan benimde tuhafima gidiyor doktora sordum niye adet amadim diye hormonlatdandir dedi benim hic aklima yatmadi okadar cok ovu trsti kullandimki daha once hic boyle olmadi bana kalitsa doktorlarda bazen ilgilenmiyotlar hemen sokturucu verdi biraz daha bekle demedi hic bi akrabamiz da gecikmisti ama o yumurtlama gununu falan bilmiyordu adet olana kadar uc kez iki gun arayla kanda bakmisti doktoru

Sokturucu icmedim biraz daha beklim olmazsa pazartesi gider bidaha muane olurum doktor tahlilden once kist falan yok kesede gozukmuyor ama rahim duvarinda baya kalinlasma var diynce baya umtlanmistm taki kanda negatif cikana kadar bildigim arastirdigim kadariyla hormonal bisey olsa ya yumurtam olusmazdi yada gec buyurdu yada buyuyupte catlamazdi ozaman kist olarak gozukurdu hic bi hormon ilacida kullanmadim rahim duvari da ince kalinca afet olunmuyor rahim duvarida baya kalin dedi ultrasyon resmimde var 11 mm baktim o degerde baya ii niye ben adet olamadim diye cok uzuluyorum eger bebek yoksa da ben niye adet olmuyorum diye cok uzuluyorum

Bende geçen ay yumurtlama gününden 13 gün sonra akşam üzeri oldum bi çok yerdede baktım 14.gün geliyo diye okudum hep bi arkadaş vardı o 17.gün olmuş bi kaç kez ama 25 hiç duymadım sen bekle bencr

Aaaa olsn canim umut kesilmez herseyin hayirkusi bak doktor adet olmazsan bidaha baktir demis muane falan etmedimi

Bende geçen ay yumurtlama gününden 13 gün sonra akşam üzeri oldum bi çok yerdede baktım 14.gün geliyo diye okudum hep bi arkadaş vardı o 17.gün olmuş bi kaç kez ama 25 hiç duymadım sen bekle bencr
Bekliycem canim sagol cevap verdigin icin insallah hamileyimdir de haber veririm

İ
Bekliycem canim sagol cevap verdigin icin insallah hamileyimdir de haber veririm
inşallah canım benim de 10 da ovu oldu 11 çatladı ama eşim YÖK tu ben de 25 gibi adet olmayı bekliyorum hayırlısı birdahaki ay inşallah napalım

Herseyin hayirlisi valla cok bunaldim artik surekli bos cikan testler
Zamanı var demekki sabır etmek lazım ama millet kazayla falan kaldım diye ballandıra ballandıra anlatınca içimiz gidiyo nasip Rabbim tez zamanda güzel haberi

Evet benim arkadasim yeni dogum yapmisti hic adet gormedi bi gitti doktora 3 aylik hamile kizida 10 aylikti ogrendinde bebegi 6 aylikken falan hamile kalmis buda kazYla oldu diyor cok uzuluyordu ucuncu cocugu dogucak ikisindede korunmama ragmen oldu diyor veren rabbim her turlu veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…