- 19 Ekim 2017
- 123
- 50
- 48
- 29
Evet gecen ay 32.gunde ondan onceki ay 31. Gunde oldum hep ayni seyirde devam ediyor yani ..insallh canim .simdi kan tahlili versem cikar mi acaba ..bide acilden mi yoksa illa jinekologa mi gitmem lazim cok cahilim bu konudaKandada baktir baska forumlarda da okudum gec dollenme diye bisey oluyormus ben bi umut oyledir belki diyorum bekliyorum onsalkah sende bende hamileyizdir burda veriruz mutlu haberi
Insallah bakalim ..zaman gecmiyor ya aksam dayanamayip gidecem doktora ..hocam kasiklarim cok agriyor midem bulaniyor dicem belki kendisi söyler kan ver diyeBen yine kanda bakmak istiyorum ama korktugum icn cesaret edemiyorum doktor sokturucu verdi kullanmadim bajim belki vardir bisey ilk defa basima boyle bisey geldi
Tamm canim sorarimHadi hayirlisi banada haber ver lutfen bide sorarmisn yumurtlama olduktan sonraki sure ne kadar olur cok uzarmi ben sormayi unttm
Sende insallhSagol insallah guzel haberlerini yazarsinda bizde seviniriz Allah yardimcin olsn
Daha ilk denememiz ..gecen ay a kadar ikimizde istemiyordukCanim hepsi ayni valla bende kan istiyorum esimin israri uzerine idrar testi aldim kanda enazindan diktor bidaha muane eder diyorum bebek olmasada niye adet olmuyorum onun arastirirlar gerci sokturucu verdi ama bidaha bakardi cok zor bu isler sen kac senedir ostiyorsun
Haklisiniz ama ilk defa bu kadar gecikti adwtim ve negatif cikinca yazmak istedim .insallah sizin icin de en hayirlisi olur ..olursa kendim kadat cok sevinirim:)Canim niye bu kadar korkuyorsun insallah olur ugrasmazsin benim 4 sene olucak nisanda ikincis enemde duduk yaptim halada bekliyorum bu ay da bos cikarsa arti doktora tedavi olmak icn gidicem
Canim niye bu kadar korkuyorsun insallah olur ugrasmazsin benim 4 sene olucak nisanda ikincis enemde duduk yaptim halada bekliyorum bu ay da bos cikarsa arti doktora tedavi olmak icn gidicem
Bende tam tersi ..
benim baya istahim acildi cok acikiyorum bide yumurtlama gunumden beri ayaklarim cok usuyor oda gebelik belirtisiymis dun aradtirirkn okudm kafinlar hep ayaklarimiz usuyor hamilerin konusmalari azda olsa adetim gecikti diye umudum var bak ben dort seneye yakindir ugrasiyorum sen ilk denemenden sitres olursan uzulutsen olmazki rahat ol insallah allahim cok aratmaz
Amin insallah..simdi gidiyorum bakim doktoraInsallah canim benim ya valla kendimden cok seni merak ediyorum bilmiyorum ya acayip seviyorum cocuklari hamile leri goruncede cok mutlu oluyorum ne kadar tatli gozukuyorlar bazilar koskanir ama ben hamile haberini alinca seviniyitum allahim bizide istiyen herkeside fazla aratmasin hepimizn gobuslerini doldursun bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?