Adet gecikmesi

Kandada baktir baska forumlarda da okudum gec dollenme diye bisey oluyormus ben bi umut oyledir belki diyorum bekliyorum onsalkah sende bende hamileyizdir burda veriruz mutlu haberi
Evet gecen ay 32.gunde ondan onceki ay 31. Gunde oldum hep ayni seyirde devam ediyor yani ..insallh canim .simdi kan tahlili versem cikar mi acaba ..bide acilden mi yoksa illa jinekologa mi gitmem lazim cok cahilim bu konuda

O cahillik degil canim insanin basina gelmede bilmiyor basimiza gelmese nerden ogrencez arastircaz valla kan versen ii olur buyuk ihtimal cikar bazilarinda gec dollenmede oluyor sen en iyisi doktora randevu al git doktor rahim fuvarinin kalinligina falanda bakar ama altan muane olma gobekten baksin bana oyle bakti doktor benim rahim duvarimda kalinlasmada vardi ilk doktor bakti baya kalin dedi kese kist bisey gozukmuyor kanda varsa kesin cikar demisti kandada cikmadi bekliyorum hala insallah hayirli haberlerini verirsin

Ben yine kanda bakmak istiyorum ama korktugum icn cesaret edemiyorum doktor sokturucu verdi kullanmadim bajim belki vardir bisey ilk defa basima boyle bisey geldi

Ben yine kanda bakmak istiyorum ama korktugum icn cesaret edemiyorum doktor sokturucu verdi kullanmadim bajim belki vardir bisey ilk defa basima boyle bisey geldi
Insallah bakalim ..zaman gecmiyor ya aksam dayanamayip gidecem doktora ..hocam kasiklarim cok agriyor midem bulaniyor dicem belki kendisi söyler kan ver diye

Hadi hayirlisi banada haber ver lutfen bide sorarmisn yumurtlama olduktan sonraki sure ne kadar olur cok uzarmi ben sormayi unttm

Sagol insallah guzel haberlerini yazarsinda bizde seviniriz Allah yardimcin olsn

Esim gelince gidecegiz ama orda da bir yikimla karsilasmamak icin gitmeyebilirim de bilmiyorum kafam cok karisik

Canim hepsi ayni valla bende kan istiyorum esimin israri uzerine idrar testi aldim kanda enazindan diktor bidaha muane eder diyorum bebek olmasada niye adet olmuyorum onun arastirirlar gerci sokturucu verdi ama bidaha bakardi cok zor bu isler sen kac senedir ostiyorsun

Daha ilk denememiz ..gecen ay a kadar ikimizde istemiyorduk

Canim niye bu kadar korkuyorsun insallah olur ugrasmazsin benim 4 sene olucak nisanda ikincis enemde duduk yaptim halada bekliyorum bu ay da bos cikarsa arti doktora tedavi olmak icn gidicem

1. benim baya istahim acildi cok acikiyorum bide yumurtlama gunumden beri ayaklarim cok usuyor oda gebelik belirtisiymis dun aradtirirkn okudm kafinlar hep ayaklarimiz usuyor hamilerin konusmalari azda olsa adetim gecikti diye umudum var bak ben dort seneye yakindir ugrasiyorum sen ilk denemenden sitres olursan uzulutsen olmazki rahat ol insallah allahim cok aratmaz

Canim niye bu kadar korkuyorsun insallah olur ugrasmazsin benim 4 sene olucak nisanda ikincis enemde duduk yaptim halada bekliyorum bu ay da bos cikarsa arti doktora tedavi olmak icn gidicem
Haklisiniz ama ilk defa bu kadar gecikti adwtim ve negatif cikinca yazmak istedim .insallah sizin icin de en hayirlisi olur ..olursa kendim kadat cok sevinirim:)

Bende tam tersi ..

Insallah canim benim ya valla kendimden cok seni merak ediyorum bilmiyorum ya acayip seviyorum cocuklari hamile leri goruncede cok mutlu oluyorum ne kadar tatli gozukuyorlar bazilar koskanir ama ben hamile haberini alinca seviniyitum allahim bizide istiyen herkeside fazla aratmasin hepimizn gobuslerini doldursun bos birakmasin

Amin insallah..simdi gidiyorum bakim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…