Adet Gecikmesi Sonrası Yerleşme Kanaması Gören Var mı? Geç Döllenme Yaşayan?

gcay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
8
3
28
Adet gecikmemin 4.günü. İlk gün kan verdim negatif. Bugün idrar yaptım negatif. Bu ay adet olmadan hiçbir belirtim olmadı. Ben çokça belirtiyle adet olurum en az 3-4 gün evvel başlar ama sıfır. Bugün koyu kahve lekelerim oldu. Ama hiçbir ağrım sızım sancılarım yok. Göğüslerim normalde bir şey giyerken bile acır bu dönemlerde ama hiçbir acım yok. Geç yerleşme yaşayan oldu mu? Gecikmesi sonra kahverengi leke şeklinde ?

Aynı zamanda doktorumu aradım o da gecikmemin tam 1 haftayı doldurmasını istedi, ben adet söktürücü kullanıyım dedim ama asla dedi.

Evet adet vaktim gelince her gebeligimde adet oluyormusum gibi hissederim ama hafif leke olur geçer gider, bende anlarım hamileyim, iki üç gün sonra test yaparım silik çıkar sekmez hep böyle oldu

Adet gecikmemin 4.günü. İlk gün kan verdim negatif. Bugün idrar yaptım negatif. Bu ay adet olmadan hiçbir belirtim olmadı. Ben çokça belirtiyle adet olurum en az 3-4 gün evvel başlar ama sıfır. Bugün koyu kahve lekelerim oldu. Ama hiçbir ağrım sızım sancılarım yok. Göğüslerim normalde bir şey giyerken bile acır bu dönemlerde ama hiçbir acım yok. Geç yerleşme yaşayan oldu mu? Gecikmesi sonra kahverengi leke şeklinde ?
Kızlar benim adetim 8 gün gecikti polikistik overim var normalde bir iki gün gecikme olabilirdi ama adet olurdum şimdiyse 8 gün gecikti dün gece ve bugün sabah ilk idrarla iki tane olmak üzere erken gebelik testi yaptım days comforttu ikisi de negatif çıktı benzer bi durum yaşayan oldu mu fikirlerinizi almak istiyorum 🥺

Bu ay klomen kullandım ve adetlerim hep düzenlidir asla gecikme olmaz erken olur ama geç olmaz .şuan 2 gün gecikme oldu test yaptım negatif ve hiçbir belirtim yok.kan testi vermedim henüz

Selam.kardesim sonu un ne oldu seninle aynı şeyleri yaşıyorum şuan

Benimde beş gün reglim gecikti ve bugün kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi test yaptım negatif çıktı ilk defa bu kadar gecikti
Ama bütün belirtiler vardı bende acaba pozitife dönen varmı bu durumu yaşayanlar kan testinde net bir şey çıkarmı kızlar

Benimde beş gün reglim gecikti ve bugün kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi test yaptım negatif çıktı ilk defa bu kadar gecikti
Ama bütün belirtiler vardı bende acaba pozitife dönen varmı bu durumu yaşayanlar kan testinde net bir şey çıkarmı kızlar
Lütfen bana yardımcı olun ilk defa bu şeyleri yaşadım çok umitliydim

Merhabalar 1 kasım sat yumurtlamadan 1 hafta sonra pembe kanama oldu sadece peçeteye silmekle 1 gün sürdü regl 28 günde oluyor reglden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. 4 gün gecikmem var bugün yine erken gebelik testi yaptım yine negatif. Regl sürecinde bir düzensizlik ara kanama hiç olmadı. Yerleşme kanaması olsa belli olmazmıydı. Kaset test te var elimde beklemelimiyim bir kaç gün daha

Aynı durumdayım bugün gecikmenin 4. Günü kanda testlerde negatif ama hiçbir belirti yok bekliyorum 🫠

Kızlar benim adetim 8 gün gecikti polikistik overim var normalde bir iki gün gecikme olabilirdi ama adet olurdum şimdiyse 8 gün gecikti dün gece ve bugün sabah ilk idrarla iki tane olmak üzere erken gebelik testi yaptım days comforttu ikisi de negatif çıktı benzer bi durum yaşayan oldu mu fikirlerinizi almak istiyorum 🥺
Bnmde pkos var bnmde düzenlidir ama bu ayda 14 günüm geçti testler negatif iyice sinirlerim bozulmaya başladı

Adetim bir hafta gecikti kasık ağrılarım ve akıntım var adet gecikmesinin 4. Gün iki damla kan 3.ve5. Gün test yaptim negatif bugün tam gecikmenin 7. Günü ve artık yumurtlama diye gösteriyor takvimim gecikmem var en son adetimin bitişi 15 kasım

X