adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

HADİ HEP BERABER BİR DUA EDELİM OLMAYAN HERKESİN BEBEKLERİ OLSUN HAYIRLISIYLAAAA TOPİKLERİMİZDEKİ BAYANLARIN GÖBİŞLERİ BEBİŞLERLE DOLSUN 1 TANE DEĞİL 2 TANE OLSUNNN:d AMİNNNN

cuma kandil .. üçümüzde yeni evliymişiz isimle edilen dua kabul olunur başkasının ağzından.. senin ismin ne bluegirl? esra var bide, bende elif :)

daha bu yazıyı okuduğumda tüylerim diken diken oldu anne olursak o duyguyu Rabbim bizlere yaşatırsa neler hissetcez kimbilir..çok çok güzelmiş teşekkürler canım paylaştığın için..

İnşallah canım , Allah ım yaşatır bizlere de o yüce duyguyu...Bugün sabah 6 dan beri bende bir mide bulantısı bir mide ağrısı başladı şu saat oldu hala ara ara azalıp artarak devam ediyor ilaç ta almak istemiyorum tam böyle bir dönemde...??

amiiin canım inşallah..senin adetine kaç gün var bebiş olmasın :)

Canlarım ben daha 1 aylık evliyim hiç korunmuyoruz ama henüz olumlu bir sonuç yok?...Herşeyin hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur herşey hepimizin....

Canlarım ben daha 1 aylık evliyim hiç korunmuyoruz ama henüz olumlu bir sonuç yok?...Herşeyin hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur herşey hepimizin....

aneeemmm..kız sen daha çok yeniymişsin..hayırlı olsun evliliğin :) ee hadi inşallah istediğin gibi olur herşey hepimizinde..

daha çok yeniymişsin canım yaa valla inşallah sen bizim kadr beklemezsinn

en yeni ben miyim içinizde yani inşallah tatlım hiç birimiz daha fazla beklemeyelim ne güzel olurdu dimi hepimiz aynı anda hamlieyizzzzzz diye birbirimize müjde verebilsek?..

Çok güzel ve özel bir an..herkese bu güzel anı yaşamak nasip ettin Alah 'ım...
teşekkürler...

aneeemmm..kız sen daha çok yeniymişsin..hayırlı olsun evliliğin :) ee hadi inşallah istediğin gibi olur herşey hepimizinde..

:) Teşekkür ederim canımmm hepimize inşallah...Eğer geçmezse dr a gidicem bugün işe de öğleden sonra gelebildim izin aldım geçmedi ama geldim işlerim var diye eğer devam ederse dr gidicem bende.....

:) Teşekkür ederim canımmm hepimize inşallah...Eğer geçmezse dr a gidicem bugün işe de öğleden sonra gelebildim izin aldım geçmedi ama geldim işlerim var diye eğer devam ederse dr gidicem bende.....

inallah canım güzel haberler veririz birbirimize ama ne bilim yaaa allahım nşallah umutsuzluğumun yerini mutluluk kaplarrrrr.... hepimiz anne oluruzevlatlarımız olurrrr

en yeni ben miyim içinizde yani inşallah tatlım hiç birimiz daha fazla beklemeyelim ne güzel olurdu dimi hepimiz aynı anda hamlieyizzzzzz diye birbirimize müjde verebilsek?..

amiiin inşallah beklemeyiz kızlar hepimiz aynı anda anne olalım inşallah..nilay sen kaç yaşındasın peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…