- Konu Sahibi karabiber89
-
amiiiiinnnn amiiiiinnnn amiiiiinnnnnnnnn....
HADİ HEP BERABER BİR DUA EDELİM OLMAYAN HERKESİN BEBEKLERİ OLSUN HAYIRLISIYLAAAA TOPİKLERİMİZDEKİ BAYANLARIN GÖBİŞLERİ BEBİŞLERLE DOLSUN 1 TANE DEĞİL 2 TANE OLSUNNN:d AMİNNNN
cuma kandil, birbirimize dua edelim isimle olurmu bayanlar.. üçümüzde yeni evliymişiz bak :)
daha bu yazıyı okuduğumda tüylerim diken diken oldu anne olursak o duyguyu Rabbim bizlere yaşatırsa neler hissetcez kimbilir..çok çok güzelmiş teşekkürler canım paylaştığın için..
cuma kandil .. üçümüzde yeni evliymişiz isimle edilen dua kabul olunur başkasının ağzından.. senin ismin ne bluegirl? esra var bide, bende elif :)
İnşallah canım , Allah ım yaşatır bizlere de o yüce duyguyu...Bugün sabah 6 dan beri bende bir mide bulantısı bir mide ağrısı başladı şu saat oldu hala ara ara azalıp artarak devam ediyor ilaç ta almak istemiyorum tam böyle bir dönemde...??
cuma kandil .. üçümüzde yeni evliymişiz isimle edilen dua kabul olunur başkasının ağzından.. senin ismin ne bluegirl? esra var bide, bende elif :)[/QU ayy hadı kızlar inşallah edelim birbirimiz için dua..unutmayın hee :))
cuma kandil .. üçümüzde yeni evliymişiz isimle edilen dua kabul olunur başkasının ağzından.. senin ismin ne bluegirl? esra var bide, bende elif :)[/QU ayy hadı kızlar inşallah edelim birbirimiz için dua..unutmayın hee :))
benim adım e3l3v3a3n
Bende 6,5 aylık evliyim canım 17 temmuz :) hiç korunmadık biz.siz kaç aydır korunmuyosunuz ? Bu arada inşallah dedigin gibi olur canım ben daha bu kadarcık ayda kafayı sıyırıyorum seneler gecerse nolur bilmem :) gerci Allah sabrını verir ama olsun bize hayırlısıysa hemen versin
amiiin canım inşallah..senin adetine kaç gün var bebiş olmasın :)
Canlarım ben daha 1 aylık evliyim hiç korunmuyoruz ama henüz olumlu bir sonuç yok?...Herşeyin hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur herşey hepimizin....
Canlarım ben daha 1 aylık evliyim hiç korunmuyoruz ama henüz olumlu bir sonuç yok?...Herşeyin hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur herşey hepimizin....
daha çok yeniymişsincanım yaa valla inşallah sen bizim kadr beklemezsinn
Hmmmm...İlk kez denk geldim canım oluyormuş demek bi şey daha öğrenmiş olduk bakne faydalı bir siteymiş burası yaaa Az önce bir yazı okudum o kadar çok etkilendim ki anlatamam size...Yazı dan bir bölümü paylaşayım doğum sancıları üzerine :
''sancılar, 9 ay bir suyun içinde, sıvı besinle beslenmiş, sıvı oksijenle büyümüş bebeğin, kuru ortama çıkışına hazırlanmasının yegane yoludur. içerdeki ve dışarıdaki basınçlar değişiktir, akciğerlerine giren havanın cinsi değişiktir, herşey yeniden tanımlanır bebek için. o nedenle sancılar hayatidir.
Sancı vurduğu zaman, bileceksin ki bebeğin kordondan aldığı sıvı oksijen akımı duruyor, bebek de mecburen kendi ciğerlerinde rezervde tuttuğu oksijeni kullanıyor. yani akciğerlerini çalıştırıyor. sonra o sancı geçince yine anneden oksijen alıyor. bebeğin kanındaki birşeyin oranı bu şekilde gerçek hayat seviyesine çıkmış oluyor.( bu birşeyin adını hatırlayamadı, dr. unuzdan öğrenebilirsiniz) bu nedenle bebek , sezaryenle doğmuş bebeklerin yaşadığı şoku yaşamıyor, bir anda sudan çıkmış balığa dönmüyor.
o nedenle sancıların en berbat olduğu, dayanamayacağın zaman aklında bu olsun. bu sancılar, senin bebeğinin hayatını kolaylaştırıyor, sağlamlaştırıyor.
aneeemmm..kız sen daha çok yeniymişsin..hayırlı olsun evliliğin :) ee hadi inşallah istediğin gibi olur herşey hepimizinde..
Çok güzel ve özel bir an..herkese bu güzel anı yaşamak nasip ettin Alah 'ım...
teşekkürler...
:) Teşekkür ederim canımmm hepimize inşallah...Eğer geçmezse dr a gidicem bugün işe de öğleden sonra gelebildim izin aldım geçmedi ama geldim işlerim var diye eğer devam ederse dr gidicem bende.....
:) Teşekkür ederim canımmm hepimize inşallah...Eğer geçmezse dr a gidicem bugün işe de öğleden sonra gelebildim izin aldım geçmedi ama geldim işlerim var diye eğer devam ederse dr gidicem bende.....
O zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm...
en yeni ben miyim içinizde yani inşallah tatlım hiç birimiz daha fazla beklemeyelim ne güzel olurdu dimi hepimiz aynı anda hamlieyizzzzzz diye birbirimize müjde verebilsek?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?