- Konu Sahibi karabiber89
kızlar yaa benim de adetime 4-5 gün var ama bende adet belirtisi bile yok yaaa bu normal mi bu yaramazlar belirti vermeden de gelip konar mı göbişimieee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaa benim de adetime 4-5 gün var ama bende adet belirtisi bile yok yaaa bu normal mi bu yaramazlar belirti vermeden de gelip konar mı göbişimieee
Esraturkoglu, canim tam tahmin ettigim ve sana yazdigim gibi oldu, reglimin gecikmesi disinda hicbir belirtim yoktu, 1 gun gecikince test yaptim ve pozitif cikti. 5 haftalik hamileyim su anda. Allah butun isteyenlere nasip etsin. Demem o ki hic belirti de vermeyebilir. Cok takilmamak lazim ve regl gecikmeden umutlanmamak lazim, kendi ruh sagligimiz acisindan :)
Merhaba canım belirti olmayacağını pek düşünmüyorum ben şahsen mutlaka olması gereken belirtileriden en azından biri olmalı diye düşünüyorum sonuçta içinde bi canlı büyüyor onun etkileri olmalı muhakkak insan vücudunda?...Ama yine de bilemeyiz tabii sadece şimdiye kadar okuduğum forumlarda paylaşılan tecrübelerden vardığım bir kanı bu?Dur bakalım acele etme bence henüz bi adet dönemini geçir eğer 1 hafta gecikirse hemen test al bir bak bakalım ne çıkacak?Eğer gerçekten çok istiyorsan sende bizim gibi inşallah pozitif çıkar![]()
aaa çok sevindim ikinci geliyo demihayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına,rahat bir hamilelik geçirirsin umarım..iyi topikte bir hamile çıktı bir tane mutlu haber aldık ne güzel darısı başımıza
hamilelerin duası kabul olurmuş hiç duymamıştım ama burda okudum
bizlere dua edersen çok seviniriz..:) tekrar hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok mutlu oldum..
aaa çok sevindim ikinci geliyo demihayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına,rahat bir hamilelik geçirirsin umarım..iyi topikte bir hamile çıktı bir tane mutlu haber aldık ne güzel darısı başımıza
bizlere dua edersen çok seviniriz..:) tekrar hayırlı uğurlu olsun gerçekten çok mutlu oldum..
canım fragola adlı arkadaşımız yazmış bak o hiç belirti yaşamamış..tek belirtim adet gecikmesi dedi ve şuan 5 haftalık hamileymiş darısı başımıza kızlaaaar![]()
Hmmmm...İlk kez denk geldim canım oluyormuş demek bi şey daha öğrenmiş olduk bakne faydalı bir siteymiş burası yaaa
Az önce bir yazı okudum o kadar çok etkilendim ki anlatamam size...Yazı dan bir bölümü paylaşayım doğum sancıları üzerine :
''sancılar, 9 ay bir suyun içinde, sıvı besinle beslenmiş, sıvı oksijenle büyümüş bebeğin, kuru ortama çıkışına hazırlanmasının yegane yoludur. içerdeki ve dışarıdaki basınçlar değişiktir, akciğerlerine giren havanın cinsi değişiktir, herşey yeniden tanımlanır bebek için. o nedenle sancılar hayatidir.
Sancı vurduğu zaman, bileceksin ki bebeğin kordondan aldığı sıvı oksijen akımı duruyor, bebek de mecburen kendi ciğerlerinde rezervde tuttuğu oksijeni kullanıyor. yani akciğerlerini çalıştırıyor. sonra o sancı geçince yine anneden oksijen alıyor. bebeğin kanındaki birşeyin oranı bu şekilde gerçek hayat seviyesine çıkmış oluyor.( bu birşeyin adını hatırlayamadı, dr. unuzdan öğrenebilirsiniz) bu nedenle bebek , sezaryenle doğmuş bebeklerin yaşadığı şoku yaşamıyor, bir anda sudan çıkmış balığa dönmüyor.
o nedenle sancıların en berbat olduğu, dayanamayacağın zaman aklında bu olsun. bu sancılar, senin bebeğinin hayatını kolaylaştırıyor, sağlamlaştırıyor.
Hmmmm...İlk kez denk geldim canım oluyormuş demek bi şey daha öğrenmiş olduk bakne faydalı bir siteymiş burası yaaa
Az önce bir yazı okudum o kadar çok etkilendim ki anlatamam size...Yazı dan bir bölümü paylaşayım doğum sancıları üzerine :
''sancılar, 9 ay bir suyun içinde, sıvı besinle beslenmiş, sıvı oksijenle büyümüş bebeğin, kuru ortama çıkışına hazırlanmasının yegane yoludur. içerdeki ve dışarıdaki basınçlar değişiktir, akciğerlerine giren havanın cinsi değişiktir, herşey yeniden tanımlanır bebek için. o nedenle sancılar hayatidir.
Sancı vurduğu zaman, bileceksin ki bebeğin kordondan aldığı sıvı oksijen akımı duruyor, bebek de mecburen kendi ciğerlerinde rezervde tuttuğu oksijeni kullanıyor. yani akciğerlerini çalıştırıyor. sonra o sancı geçince yine anneden oksijen alıyor. bebeğin kanındaki birşeyin oranı bu şekilde gerçek hayat seviyesine çıkmış oluyor.( bu birşeyin adını hatırlayamadı, dr. unuzdan öğrenebilirsiniz) bu nedenle bebek , sezaryenle doğmuş bebeklerin yaşadığı şoku yaşamıyor, bir anda sudan çıkmış balığa dönmüyor.
o nedenle sancıların en berbat olduğu, dayanamayacağın zaman aklında bu olsun. bu sancılar, senin bebeğinin hayatını kolaylaştırıyor, sağlamlaştırıyor.
Hayırlısı olsun canım inşallah darısı isteyen tüm anne adaylarının başına inşallah çok rahat sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...Bende bu habere çok mutlu oldum hemcinsin olarak insanın yüzünü bi an da gülümseten şeyler bunlar...Ne hissediyorsun şu anda bizimle biraz paylaşırsan çok daha mutlu olurum ben![]()
Cok cok tesekkur ederim dualarim sizinle, ikinci bebegim oldugu icin ilkindeki o tarifsiz telas yok tabi ama heyecanli ve mutluyum, allah saglikla sonuna ulasmami kucagima almami nasip etsin diye dua ediyorum. Allahim isteyen herkese tattirsin insallah bu mutlulugu :)
Ilk belirti adet gecikmesidir her zaman cunku ilk hamilelik belirtileri de regl yaklasincaki belirtilerle ayni oluyor..
Ama bende soyle bir sey olmustu.. temizlik yapmistim ve belim kopmustu resmen.. cok birsey yapmasamda normalinkinden cok cok fazla bel agrisi yasiyordum...
Ama olmaya da bilir.. mesela ben o zaman hamileyime yormamistim cunku hic bir belirti aramiyordum .. ama sonradan anladim demekki hamileymisim ondan ekstra bir bel agrim olmus..
Hakkinizda en guzeli, en hayirlisi olsun..
Normal bir zaman cocuk denemeleri icin.. Gelir insaallah bebeginiz..
inşallah kızlar ya inşallah güzel haber de bizveririz. yarın dahiliyeye gidyorum kan değerlerime baktırıcam şeker kolestol falan bir de gebelik testi isticem erken ama işte.. nebilim rüya da gördüm birde ya heyecan bastı rüyamdahamileymişim tesrt yapmışım falann ay çok güzeldiii
Ayy inşallah güzel haberler verirsin canım yarın..inanır mısın 2 aydır bende anne oldugumu görüyorum rüyamda.gecen ay 1 tane kızım oldugunu,bu ay da 2 tane kızım oldugunu görmüştüm..ayda 1 tane doguruyorum bensaka bi yana sonuc hüsran oldu inş senin öyle olmaz..
bi gün bizde hamileyiz diyezzzz inan banaaaaaaben daha 7 aylık evliyimmm
Bende 6,5 aylık evliyim canım 17 temmuz :) hiç korunmadık biz.siz kaç aydır korunmuyosunuz ? Bu arada inşallah dedigin gibi olur canım ben daha bu kadarcık ayda kafayı sıyırıyorum seneler gecerse nolur bilmem :) gerci Allah sabrını verir ama olsun bize hayırlısıysa hemen versin![]()
bende 5 temmuzevlendiğimden beri korunmadım hemen kötüye yoruyorum acaba kısırmıyım hiç mi bebeğim olmıycak aayyy niye olmuyo bimem kimin oldu bak kesin sorun var bende olmuyo işte falan diye düşünüyyorum tüplerime baktırcam olmazsa bu ay...hsg çektircem