- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi karabiber89
Çok güzel ve özel bir an..herkese bu güzel anı yaşamak nasip ettin Alah 'ım...
teşekkürler...
amiiin inşallah..teşekkürler iyi dileklerin için..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel ve özel bir an..herkese bu güzel anı yaşamak nasip ettin Alah 'ım...
teşekkürler...
:) Teşekkür ederim canımmm hepimize inşallah...Eğer geçmezse dr a gidicem bugün işe de öğleden sonra gelebildim izin aldım geçmedi ama geldim işlerim var diye eğer devam ederse dr gidicem bende.....
inallah canım güzel haberler veririz birbirimize ama ne bilim yaaa allahım nşallah umutsuzluğumun yerini mutluluk kaplarrrrr.... hepimiz anne oluruzevlatlarımız olurrrr
amiiin inşallah beklemeyiz kızlar hepimiz aynı anda anne olalım inşallah..nilay sen kaç yaşındasın peki ?
amiiiinnnn inşallah..
ee hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah taze gelin :)
:)) agrım geçti gibi kızlar ama bulantım ara ara devam ediyor dr gitmiycem bugün eger aksama kadar tekrar artmazsa giderim erteledim o yüzden şimdilik..Ama hamilelik mide agrısı da yapar mı sizce?
Maalesef hamile değilim sanırım uzun bir sürede kalamıycam..tiroid yetmezliğim varmış tsh değerim yüksek o da kısırlık yapıyormuş...yarın tekrar dr yolu göründü ama çok üzgünüm...benim bebeğim olmaz mı kiii
Maalesef hamile değilim sanırım uzun bir sürede kalamıycam..tiroid yetmezliğim varmış tsh değerim yüksek o da kısırlık yapıyormuş...yarın tekrar dr yolu göründü ama çok üzgünüm...benim bebeğim olmaz mı kiii
hiçbir fikrim yok canım benim..malum tecrübe meselesi :) ben 23 yaşındayım erken annelik istiyorum ama bakalım kısmet
İnşallah gönlümüze göre versin Allah canım benim...
bir arkadaşım da bunun tedavisini oldu ve hemen 3 ay içinde hamile kaldı. stress yapma yeterki.
gerçek mii?çok üzüldüm ağlıyorum hattaa...
aslında kabızlık yorgunluk kilo almaya başlama sadece hamilelikten değil tshden kaynaklanan bir durum eğerki bu yazıyı okuyan arkadaşlarım hormonlarına baktırmadıysa bir de bu hormonlarına baktırsın kabızlık yorgunluk uyuma isteği yataktan kalkamama olupta hamile olmayan arkadaşlarım lütfen bir kontrol ettirin...
canıkm saol sende moral oldun banaaa..inşallah benimde uzun sürmez bekleyişimmm
gerçek mii?çok üzüldüm ağlıyorum hattaa...
aslında kabızlık yorgunluk kilo almaya başlama sadece hamilelikten değil tshden kaynaklanan bir durum eğerki bu yazıyı okuyan arkadaşlarım hormonlarına baktırmadıysa bir de bu hormonlarına baktırsın kabızlık yorgunluk uyuma isteği yataktan kalkamama olupta hamile olmayan arkadaşlarım lütfen bir kontrol ettirin...
canıkm saol sende moral oldun banaaa..inşallah benimde uzun sürmez bekleyişimmm
içini ferah tut... o da 1-2 sene uğraştı doktorlar bakmamış hormonlarına nedense. sonra tesadüf eseri başka bi şikayeti için gitmiş, o zaman çıkmış ortaya ve kızın annesinde de zamanında olmuş. senin de ailende var mı? benim de adetime az kaldı,tsh
canım bende çok iyi birdahliyeci var ona gittim sadece genel tetkiklerimin yapılmasını istiyorum dedim.oda yazı bütün kan idrar tahlillerini ve tsh 8e yakın bir civarda çıktı.annemin 4 sene çocuğu olmamış köy yerinde kim doktora götürecek götürmemişler 4 sene sonra olmuş bebeği... bende hsg çektirecem ama ondada iyotlu ilaç kullanıyorlarmış ve tsh değeri yüksek olanlar iyottan uzak dursun diyolar...bilmiyorum ya kafamkarışık yarın dahiliyeye gidicem ama endokrin servisine git derse bi de orda sıra bulamam imkansız nerdeyse...allahım ya inşallah tek sorun budur başka sorun yoktur... şimdi ben hsg çektirsem mi çektirmesem miii?
içini ferah tut... o da 1-2 sene uğraştı doktorlar bakmamış hormonlarına nedense. sonra tesadüf eseri başka bi şikayeti için gitmiş, o zaman çıkmış ortaya ve kızın annesinde de zamanında olmuş. senin de ailende var mı? benim de adetime az kaldı,tsh
canım bende çok iyi birdahliyeci var ona gittim sadece genel tetkiklerimin yapılmasını istiyorum dedim.oda yazı bütün kan idrar tahlillerini ve tsh 8e yakın bir civarda çıktı.annemin 4 sene çocuğu olmamış köy yerinde kim doktora götürecek götürmemişler 4 sene sonra olmuş bebeği... bende hsg çektirecem ama ondada iyotlu ilaç kullanıyorlarmış ve tsh değeri yüksek olanlar iyottan uzak dursun diyolar...bilmiyorum ya kafamkarışık yarın dahiliyeye gidicem ama endokrin servisine git derse bi de orda sıra bulamam imkansız nerdeyse...allahım ya inşallah tek sorun budur başka sorun yoktur... şimdi ben hsg çektirsem mi çektirmesem miii?
endokrin için bakırköy dr. sadi konuk öneririm. ayşe meral di sanırım doktorun ismi. memnun kaldık biz. hsg olayını hiiiçç açmabenden de istedi doktor 3 ay önce. çektirmemek için doktorumu değiştirdim o derece yani bendeki korku :))
endokrin için bakırköy dr. sadi konuk öneririm. ayşe meral di sanırım doktorun ismi. memnun kaldık biz. hsg olayını hiiiçç açmabenden de istedi doktor 3 ay önce. çektirmemek için doktorumu değiştirdim o derece yani bendeki korku :))
kızlar bu hsg ne ben bilmiyorum yaffff
kızlar bu hsg ne ben bilmiyorum yaffff