adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

:) Teşekkür ederim canımmm hepimize inşallah...Eğer geçmezse dr a gidicem bugün işe de öğleden sonra gelebildim izin aldım geçmedi ama geldim işlerim var diye eğer devam ederse dr gidicem bende.....

ee hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah taze gelin :)

amiiin inşallah beklemeyiz kızlar hepimiz aynı anda anne olalım inşallah..nilay sen kaç yaşındasın peki ?

27 yaşındayım canım kızlar siz kaç yaşındasınız? Aslında hep hayalim 22 yaşında evlenip 24 yaşında anne olabilmekti fakat...hep erteledik işte hayatımızı diyorum ya pişmanım diye...

Son düzenleme:
ee hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah taze gelin :)

:)) agrım geçti gibi kızlar ama bulantım ara ara devam ediyor dr gitmiycem bugün eger aksama kadar tekrar artmazsa giderim erteledim o yüzden şimdilik..Ama hamilelik mide agrısı da yapar mı sizce?

:)) agrım geçti gibi kızlar ama bulantım ara ara devam ediyor dr gitmiycem bugün eger aksama kadar tekrar artmazsa giderim erteledim o yüzden şimdilik..Ama hamilelik mide agrısı da yapar mı sizce?

hiçbir fikrim yok canım benim..malum tecrübe meselesi :) ben 23 yaşındayım erken annelik istiyorum ama bakalım kısmet

Maalesef hamile değilim sanırım uzun bir sürede kalamıycam..tiroid yetmezliğim varmış tsh değerim yüksek o da kısırlık yapıyormuş...yarın tekrar dr yolu göründü ama çok üzgünüm...benim bebeğim olmaz mı kiii

Maalesef hamile değilim sanırım uzun bir sürede kalamıycam..tiroid yetmezliğim varmış tsh değerim yüksek o da kısırlık yapıyormuş...yarın tekrar dr yolu göründü ama çok üzgünüm...benim bebeğim olmaz mı kiii

bir arkadaşım da bunun tedavisini oldu ve hemen 3 ay içinde hamile kaldı. stress yapma yeterki.

Canımm benim dur hemen öyle ümitsizliğe kapılma lütfen...Çoğu şeyin tedavisi var çok şükür sakın ümidini kaybetme hem senin hem bebeğinin sağlığı için önce sen sağlıklı olmalısın anne olmaya hazır olmalısın öyle değil mi? Bak benimde idrar yollarımda iltihap oluyor sık sık bende çok tedirgin oldum bu yüzden şimdi yok çok şükür ilaç kullanmadığım halde ama yine de tedirgin oluyor insan bebegıme zarar verir mi diye?Ama ne olursa olsun moralini yüksek tutmalısın canım forumda dolanırken bi yazı okudum yeni doğum yapan bir arkadaş önceden aynı bizim gibi takıntı haline getirmiş hamile kalabilmek için çok uğraşmış ama sonradan bırakmış herşeyi kendi haline bir gün ummadığı zamanda hamile olduğunu öğrenmiş psikolojimiz çok önemli yani canım...

bir arkadaşım da bunun tedavisini oldu ve hemen 3 ay içinde hamile kaldı. stress yapma yeterki.

gerçek mii?çok üzüldüm ağlıyorum hattaa...
aslında kabızlık yorgunluk kilo almaya başlama sadece hamilelikten değil tshden kaynaklanan bir durum eğerki bu yazıyı okuyan arkadaşlarım hormonlarına baktırmadıysa bir de bu hormonlarına baktırsın kabızlık yorgunluk uyuma isteği yataktan kalkamama olupta hamile olmayan arkadaşlarım lütfen bir kontrol ettirin...

canıkm saol sende moral oldun banaaa..inşallah benimde uzun sürmez bekleyişimmm

aslında kabızlık yorgunluk kilo almaya başlama sadece hamilelikten değil tshden kaynaklanan bir durum eğerki bu yazıyı okuyan arkadaşlarım hormonlarına baktırmadıysa bir de bu hormonlarına baktırsın kabızlık yorgunluk uyuma isteği yataktan kalkamama olupta hamile olmayan arkadaşlarım lütfen bir kontrol ettirin...

İnşallah canım bak örnekte varmış bu duruma gördün mü yeterki moralini yüksek tut sen... ;)

içini ferah tut... o da 1-2 sene uğraştı doktorlar bakmamış hormonlarına nedense. sonra tesadüf eseri başka bi şikayeti için gitmiş, o zaman çıkmış ortaya ve kızın annesinde de zamanında olmuş. senin de ailende var mı? benim de adetime az kaldı, son doktora gittiğimde benden tiroid testi istedi, adetin 3. günü yaptır dedi, gebelik olmazsa yaptırcam ben de. mesela benim annem de 28 yaşında tedavisini olmuş bunun. ben 3 doktor gezdim bir tanesini istemedi. sonra özel yeri olan bir doktora gittim, el kontrolü ile baktı ve şüphelendim test yaptıralım, dedi.

içini ferah tut... o da 1-2 sene uğraştı doktorlar bakmamış hormonlarına nedense. sonra tesadüf eseri başka bi şikayeti için gitmiş, o zaman çıkmış ortaya ve kızın annesinde de zamanında olmuş. senin de ailende var mı? benim de adetime az kaldı,tsh

canım bende çok iyi birdahliyeci var ona gittim sadece genel tetkiklerimin yapılmasını istiyorum dedim.oda yazı bütün kan idrar tahlillerini ve tsh 8e yakın bir civarda çıktı.annemin 4 sene çocuğu olmamış köy yerinde kim doktora götürecek götürmemişler 4 sene sonra olmuş bebeği... bende hsg çektirecem ama ondada iyotlu ilaç kullanıyorlarmış ve tsh değeri yüksek olanlar iyottan uzak dursun diyolar...bilmiyorum ya kafamkarışık yarın dahiliyeye gidicem ama endokrin servisine git derse bi de orda sıra bulamam imkansız nerdeyse...allahım ya inşallah tek sorun budur başka sorun yoktur... şimdi ben hsg çektirsem mi çektirmesem miii?

içini ferah tut... o da 1-2 sene uğraştı doktorlar bakmamış hormonlarına nedense. sonra tesadüf eseri başka bi şikayeti için gitmiş, o zaman çıkmış ortaya ve kızın annesinde de zamanında olmuş. senin de ailende var mı? benim de adetime az kaldı,tsh

canım bende çok iyi birdahliyeci var ona gittim sadece genel tetkiklerimin yapılmasını istiyorum dedim.oda yazı bütün kan idrar tahlillerini ve tsh 8e yakın bir civarda çıktı.annemin 4 sene çocuğu olmamış köy yerinde kim doktora götürecek götürmemişler 4 sene sonra olmuş bebeği... bende hsg çektirecem ama ondada iyotlu ilaç kullanıyorlarmış ve tsh değeri yüksek olanlar iyottan uzak dursun diyolar...bilmiyorum ya kafamkarışık yarın dahiliyeye gidicem ama endokrin servisine git derse bi de orda sıra bulamam imkansız nerdeyse...allahım ya inşallah tek sorun budur başka sorun yoktur... şimdi ben hsg çektirsem mi çektirmesem miii?

endokrin için bakırköy dr. sadi konuk öneririm. ayşe meral di sanırım doktorun ismi. memnun kaldık biz. hsg olayını hiiiçç açma :( benden de istedi doktor 3 ay önce. çektirmemek için doktorumu değiştirdim o derece yani bendeki korku :))

[QOTE=karabiber89;22932825]
kızlar bu hsg ne ben bilmiyorum yaffff

canım hsg biraz zahmetli birazda ücretli biraz da can sıkıcı bir film rahim filmi..herkes korkuyor ama yaptıranlar korkulacak bir şey olmadığını söylüyor.hsgile tüplere bakılıyor açık mı kapalı mı diye.sadece bu..ama duyumlarıma göre gebelikşansını artıyormuş..uygulama aşamasında yapışıklıklar gidiyormuş çünkü...
deryaf bu arada canım doğum yapmaktan korkmuyorsan ne sakıncası olabilir yaptır bence...korkma yani hemşansını da artırmış olursun...
adetimi olsam da bitsede çektirsem bende yaaa

herkese hayırlı akşamlar sevgili anne adayları :)) malum cuma günü mübarek kandil...bu nedenle yarın ve cuma günü oruç tutup bol bol dua edicem !!bu sayfanın yeni üyesiyim ama yazılarınızı uzun süredir takip ediyordum...bu yüzden sizler içinde bol bol dua edicem ...dilerim Allah tan en kısa sürede hayırlısıyla bizlerede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin...bu arada BAT 7 ŞUBAT hadi hayırlısı ;)))

Back