- Konu Sahibi karabiber89
Dun adet olmam gerekiyodu ama olmadim kasiklarimda butun gun boyunca batma oldu sizce hamile olabilir miym..bu aksam testt yapmayi dusunuyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar benimde bir sorunun var adetime 9 gun var ama iki gundur bas agrisi sol kasigimda yanma gibi agri sabahlarri midem buluniyor gun icindede mide bulantim oluyor bugunde gogusume aniden agrilar giriyor. Hamile kalmak istiyrm ama bu belirtiler erkenmi? Birde hasas gebelik testi aldim daha yapmadim adete 5 gun kala yapiliyormus lutfen cvap
arkadaslar ne olur bana da yardimci olun benim adetime 15 var ve benim goguslerim hassaslati agriyor. adet agrisi gibi agrilarim oluyor arada. daha once hic bu kadar erken baslamamisti bu tarz sikayetlerim. bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
yumurtluyorsun canım bu kadar erken adet ya da hamilelik belirtisi olmazarkadaslar ne olur bana da yardimci olun benim adetime 15 var ve benim goguslerim hassaslati agriyor. adet agrisi gibi agrilarim oluyor arada. daha once hic bu kadar erken baslamamisti bu tarz sikayetlerim. bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
gercekten bunu merak ediyordum belirtisiz olmaz mi diyrBen de bi okuyana umut olurum diye yazıyorum ☺ hiç hamilelik belirtisi yaşamadım göğüs -koku hassasiyeti,goguste büyüme, mide bulantısı ,baş dönmesi, kaşık agrisi vb.olmadı. ..adet gecikti o kadar ☺ Hayırlı evlatlarimiz olsun inşaAllah.
Senin yaşadiğin ayni şeyleri bence yaşiyorüm. 4 aylik evliyim ve her ay hamilelik belirtisi yaşiyorüm. Bazen gobek altımda bişeyler hareketleniyo sankiCok umutlaniyorüm.bakalim hayirlisi inşallahkızlar hepinize merhabalar..
öncelikle böyle bilgilenebileceğimiz deneyimlerimizi paylaşabileceğimiz sadece bayanlara özel bir sayfa olması çok güzel..
şimdik kızlar ben 6,5 aylık evliyim ve hiç korunmadık..her ay hüsran yaşıyorum her ay belirti var zannedip ümitleniyorum sonrası hayal kırıklığı işte bilirsiniz..
bu ay yine aynı durumdayım adetime 5 gün var ve yine belirti yaşıyormuşum gibime geliyo ama halbuki hiçbişey yokacaba diyorum bu yaramazlar hiç belirti vermeden gelebilir mi? umut işte
hamile arkadaşlar beni ve benim gibi olanları bilgilendirirlerse çok çok sevinirim
Ben de bi okuyana umut olurum diye yazıyorum ☺ hiç hamilelik belirtisi yaşamadım göğüs -koku hassasiyeti,goguste büyüme, mide bulantısı ,baş dönmesi, kaşık agrisi vb.olmadı. ..adet gecikti o kadar ☺ Hayırlı evlatlarimiz olsun inşaAllah.
[/QU adet gecikmesi dışında belirti olmadan mı gebe olduğunu öğrendin
Kasık ağrısı da mı olma sonra hiçMerhaba, benim reglim gecikmeden once hic bir belirtim yoktu. Reglim 1 hafta geciktikten sonra siddetli bir gogus agrisi basladi, ve bebek yaklasik 8 haftalikken de mide problemlerim basladi. Regl gecikmeden bi belirti yasamamistim ama yasayanlar da vardir muhakkak. Demem o ki su anda hamile olsan bile daha gebelik hormonlari cok dusuk seviyede olacagi icin belirti olmamasi da normal, hormon duzeyi bebek buyudukce artacak ve belirtiler de ortaya cikacak veya cogalacak. Umarim hamilesindir, diledigin gibi olur her sey, hayirlisi olsun :) Bugun de benim regl olmam lazim, hala bisey yok, ikinci icin umutlaniyorum ben de, bakalim kismet.