- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi Emine sami
-
Amin canimAmin canım allah kucağına sag salim almayı nasip etsin insallah
Bu soruyu kime sormustun canım bende hatlar karistiBenim telefonda sorun var ya bak üstte yine yenilenmediK.bakma canım
Bende cvplayayım madem 8 gün geçti test yaptım ilk defa tek çizgi oldu idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr acaba ondan mı gecikti diyorum benBende karistirdim galiba
Hakkımızda hayirlisi olsun canımBende cvplayayım madem 8 gün geçti test yaptım ilk defa tek çizgi oldu idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr acaba ondan mı gecikti diyorum ben
Test yaptım cnn pozitif cıktı ama kahverengi kan geliyor normalmi acabaBende aynıyım aslında bir gün geçsin hemen test yapıyorum ama bu ay Antiyotik kullandim o geciktirdi diye düşündüm o yüzden alindiiris etmedim ta ki sabah kahverengi kan gelene kadar daha öncede yaşamıştım bu anı kahverengi kan gelince hamile olduğumu anlamıştım ama tabi düşük oldu bu ayda korkuyorum aslında yoksa şimdiye kadar çoktan test yapmıştım bende çok sabirisizimdir:))))))
Pazartesi bi doktora görün bence. Yerleşmeden dir ama için rahat olsunKizlar hamileyim ama kahverengi
Test yaptım cnn pozitif cıktı ama kahverengi kan geliyor normalmi acaba
Yerleşme kanamadı diyorlar ama dr a git bence pazartesiKizlar hamileyim ama kahverengi
Test yaptım cnn pozitif cıktı ama kahverengi kan geliyor normalmi acaba
Test yaptım pozitif cıktı canım benim ama kahverengi kan gelmesi normalmiAmin canım benim
Çok normal geçer belki pazartesi ye ama sen mutlaka dr a git canım hayırlı olsun şimdiden darısı başımaTest yaptım pozitif cıktı canım benim ama kahverengi kan gelmesi normalmi
3192 beta nasılÇok normal geçer belki pazartesi ye ama sen mutlaka dr a git canım hayırlı olsun şimdiden darısı başıma
Çok iyi 2 binde kese görülüyor zaten3192 beta nasıl
Yaaa şu kahverengi kan korkutuyor beni yaÇok iyi 2 binde kese görülüyor zaten
Malesef dış gebelik dün ameliyata aldılar beniİkiz olmasın
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallahMalesef dış gebelik dün ameliyata aldılar beni
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok üzüldüm canım geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?