Gebeliğe Hazırlık Adet gecikemesi ve lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
Merhaba tecrübeli bayan arkadaşlar benim adetim 7 gun geciti bugün sabah çok az kahverengi kan geldi ve kesildi arkası gelmedi adetime bir hafta kala antibiyotik kullandim yüzden mi gecikmiştir yoksa test yapmalimiyim kafam karıştı hamilelik olabilirmi birde acil de kan testi yapıldı beta hcg bakılmad ı diğer kan bilgileri vardı sonuclarimimda her kan testinde beta hcg bakılıyormu

Ben adetimden bir hafta once hamileliği oğrendim. Tam adet gunumde lekelenmem ve az kanamam oldu. Eyer test yapmiş olmasaydim adet oldum derdim ama azdi tabiki. Kan verdim betam artiyordu. Kanama da iyneylr fitille geçti. Antibiyotik gecikdire bilit ama lekelenmen varsa idrar testi yap az da olsa pozitiflik gorursen gecikdirmeden kan ver.

Teşekkür ederim canım yarın sabah idar testi yapcam pazartesi kan veririm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Benimde 8 gün geçti tek çizgi ilk defa test yaptım hayatımda erken mi oldu acaba ya

Benimde 8 gün geçti tek çizgi ilk defa test yaptım hayatımda erken mi oldu acaba ya
Valla bende yarın yapicam sabah ilk idrarla bence erken değil bana sorarsan ama ben Antiyotik geciktirdi diye test yapamdim bugün kahverengi kanama gelince az miktarda yapmaya karar verdim bakalım nolcak normalde bukadar gecikme olmaz bende

O kadar komik ki canım yanındaki koruyucu madde yi yırtmışım düşün ilk yaptığımdan bilsem yırtarmıyım alır test çubuğunu yaparım

Birde kan testi ver canım bazen idrar testlerinde çıkmayabiliyor en garanti kan testi
Valla bilemedim gitti canım ben idrar yolu enfeksiyonundan ilaç kullandım acaba o mu geciktirdi de dedim adetten birgün önce verdim idrar kan testi ama bakalım hayırlısı

Bende idar yolu enfeksiyondan antibiyotik kullandim bende senle aynı durumdayım adetime bir hafta kala başladım üstelik ilaçlara bugün bir hafta oldu geçeli yarın idrar testi yapsammi diye dusunuyorum

Kahverengi leke olana kadar kasik agrisi vardı kahverengi kan geldikten sonra ağrım azaldı oda sabah geldi bidaha da gelmedu
Bencede gebelik var ya zaten kask ağrısı oluyo diyorlar gebelktede bence bi test yapın kan verene kdr testtefe çkar çokgecikmenz var iyi dayanmşsnz 1 gün gecknce test yapyorum :)))

Bencede gebelik var ya zaten kask ağrısı oluyo diyorlar gebelktede bence bi test yapın kan verene kdr testtefe çkar çokgecikmenz var iyi dayanmşsnz 1 gün gecknce test yapyorum :)))
Bende aynıyım aslında bir gün geçsin hemen test yapıyorum ama bu ay Antiyotik kullandim o geciktirdi diye düşündüm o yüzden alindiiris etmedim ta ki sabah kahverengi kan gelene kadar daha öncede yaşamıştım bu anı kahverengi kan gelince hamile olduğumu anlamıştım ama tabi düşük oldu bu ayda korkuyorum aslında yoksa şimdiye kadar çoktan test yapmıştım bende çok sabirisizimdir:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…