Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli olmıyanları genellikle karından ultrson....ve kan tahlilleri yapılıyor....klasik hep aynı şeyleri yapıyorar...düzensizlik veya pko varsa direkt kdh hapı veriyorlar....bir şeyde yaptıkları yok zaten...
canım jinekologlar evlı olmayan bırını su sekılde muayene eder;
sana bellı baslı bır kac soru sorar adet tarıhlerı ıle ılgılı
kullanıp kullanmadıgın bı ılac var mı genetık sorun vs
onun dısında alttan muayene yapmayacagı ıcın ultrasonla kasıklarına bakar monıtorden ızler hepsı bu korkacak ya da cekınecek hıc bır durum yoktur...
evli olmıyanları genellikle karından ultrson....ve kan tahlilleri yapılıyor....klasik hep aynı şeyleri yapıyorar...düzensizlik veya pko varsa direkt kdh hapı veriyorlar....bir şeyde yaptıkları yok zaten...
canım jinekologlar evlı olmayan bırını su sekılde muayene eder;
sana bellı baslı bır kac soru sorar adet tarıhlerı ıle ılgılı
kullanıp kullanmadıgın bı ılac var mı genetık sorun vs
onun dısında alttan muayene yapmayacagı ıcın ultrasonla kasıklarına bakar monıtorden ızler hepsı bu korkacak ya da cekınecek hıc bır durum yoktur...
Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliği, tüylenme, kilo alma, gebe kalamama veya “zor” gebe kalma ve çok çeşitli başka belirtilerle seyredebilen bir durumdur.
Normalde adet döngüsünün ilk gününden itibaren olgunlaşmaya başlayan yumurta hücresini barındıran içi sıvı dolu kesecik, yani folikül, çeşitli nedenlerle gelişememekte ve gelişimin yarıda kalması, her defasında yumurtalıklardan birinde milimetrik boyutlarda bir kistin oluşmasıyla sonuçlanmaktadır.
Yumurtalıklardan birinde yumurtlamayı sağlamak amacıyla folikül gelişiminin başladığı aşamanın herhangi bir nedenle yavaşlaması veya duraklaması durumunda folikül gelişip çatlayacağı yere burada milimetrik çapta bir kist oluşur ve çatlamadan kalır. Bu durum her adet döngüsünde tekrarladıkça yumurtalıklardaki kist sayısı artar.
FONT]
hmm..ilaçla tedavıye cevap veren bır rahatsızlığa bnzıyor.. inşallah yakın zamanda tedavıye başlarsın brownımm![]()
iyiyim diyelim canımm ramazanın ilk günü inşallah bu mübarek ayda yüzümüz güler..![]()
![]()
sen nasılsın bakiim neler yapıyorsun kılavuzdan sonra neler oldu bir gelişme var mıı
amin canım
sıkılıyorum bn..karamsar ve mutsuz uyanıp aynı şekılde kalkıyorum..kndı kendıme ezıyet işte..
ildışı kılavuzunu beklıyorum hala..
sen neler yapıorsun?
Bende canım işte pko olduğunu öğrendikten sonra araştırma felan yaptım.. Forumdaki arkadaşlara katıldım. Hiç yoktan uğraş dur şimdi hastalıkla nerden çıktıysa. Canımı çok sıkıyor tahmin ediyosundur ama inşallah tedaviyle geçer gider bugünlerde
Sende kendibi üzme yıpratma canım sağlıklı ol gerisini her türlü hallederisn tabiki anlayabiliyorum orada çok zor şartlar altında bir yerde yaşıyorsun ama karşılığını en yakın zamanda alırsın mutlaka..
Oğlumla uğraşıp duruyorum.. Sağolsun uslu da çok uğraştırmıyor beniEşim de işi yüzünden ev de yok açıkçası evde de tek kalamıyorum ben sık sık yaşıyorum bu durumu ona da çok sıkıldım akşam.. Tonlarca dertt yani AHH AHH
ya okul açılsın ya adam gıbı tatıl yapalımgeçmıyor bu hıs ya
![]()
Aynen canım dertlerimizi unuturuz hiç değilse. O kadar bunaldım ki yani anlatamam sınıyor Rabbim beni heralde..
şükür halimize
ben çıkayım canım yaa..az hava alayım..gelirim belkı akşam.. görüşürüz hatun![]()
teşekkür ederım..
buu bahsettığınız hapı yanlış yazmış olabılır mısınız? kdh? dkh= doğum kont. hapı mı demek ıstedınız??