- 27 Şubat 2011
- 4.831
- 713
- 363
haa evet canım ters yazmışım....benim kafa bazen tersliyor....doğum kontrol hapı demek istemiştim..kadın doğumla karıştırmışım kusura bakma....
estağfurullah..teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haa evet canım ters yazmışım....benim kafa bazen tersliyor....doğum kontrol hapı demek istemiştim..kadın doğumla karıştırmışım kusura bakma....
neredesin brownımm:44:
Canım benim iftar için hazırlık yapıyordumm burda 20:04 te açtık ya bugünn
ALLAH kabul etsın hatun
bizde burda 20.15te açtık..ALLAH kolaylık versın herkese
Aminn.. Ben pek sıkıntı çekmiyorum ama canım yani dayanıyorumm
Nasıl gidiyor sende her şey yolunda dimi
bol bol araştırma yapıyorum..herşey yolunda
senın bebek napıyor bu sıcaklarda??
Allah ağzının tadını bozmasınnn
Sorma canım ya onun da hep yüzünde boynunda sıcaktan kırmızı kırmızı benekler çıktı klimayı çalıştırmıyorum zararı olur çarpar felan diye ama böyle de yanıyor çocuğum. Şu sıcaklar geçse de o da rahatlasa.
Babamızı bekliyoruzz bizde daha öncede söylemiştim işi yüzünden bazen eve geç geliyor
amin canım sağolasın
kıyamam ben size..ana oğul yol gözlerlermiş
sıcaklardan rahatsız olur kıyamam.. klimalı odanın kapısını kapatın mutfaktayken,siz yokken odanın ısısını bıraz düşürsün..gırdığınızde kapatın klımayı..kapı kapalı serın odada kalın bıraz.. çk fazla serınletmeyın ama.. bu kezde gır çık gır çık çarpar..
zor evlat buyutmek dımı??
Çok güzel bir duygu canım hani hep söylenen bir şey var ya anlatılamaz bir duygu derler aynen öyle. Senden ve sevdiğin erkekten bir parça. Senin parçan sizin parçanız.
Ben ilk başta zorlandım açıkçası uykuma da düşkün biriyim çünkü sağolsun eşim geceleri kalkıp bakardı hep ( tembel kadın deme bana ) ama şimdi alıştım tabiki annem de sağolsun çok yardımcı oldu bana. Nasıl emzirceğimi kucağımda nasıl tutcağımı bile bilmiyordum diyebilirim. Ama benim oğlum çok uslu teyzesi şimdi onu uyutayım uyanırsa gece uyanır o da bir kere sonra hep uyur gündüzleri de öyle sesi çıkmaz öyle. Onun bir kokusunu içine çekmekk sana gülüşünü görmekk her şeye değerr
En kısa zamanda sende yaşarsın inşallahh istediğin zaman istediğin yerde istediğin kişiyle canım beniim
amin browwnımsağolasın..evlat bu hiçbişeye değişilmezmiş..ama torununu daha çok seveceksın..oyle dıyorlar..
bn gıdeyım araştırmamı yarım bırakmıştım..excelde tablo yapcaz benımkıyle..sağolsun işin ucundan tutuyor..
kal sağlıcakla oğluşun ve işinle hatun..öptüm
slm brownımm..
nasılsın??
bıttı şükür liste
Oh ohh ne güzel benim çalışkan arkadaşım
yemekleri hazırladım canım erkenden bir gireyim bakayım dedim. Çok şükür iyiyim iftarı bekliyoruz eşimle.
Sen nasılsınn bakim ne yapıyorsunn bu arada benim soğan suyum dün bitti bakalım inşallah 3 hafta içinde gelirr zaten birdahaki hafta yine doktora gidicem ama hala umudum var gördüğün gibii
ooooohhhh maşallah ne guzel..eşinde mutlu mutlu oturacak sofraya..
geçmişler olsun arkadaşıma
bnde oturdum burda ıftar bklıyorum
İnşallah canım benim bitaneik oğlum var artık ikinci olur mu olmaz mı bilmem zaten önümüzdeki 5 sene düşünmüyorum ama tabiki Allah ın bilceği işş artık bundan sonra bebek içni değil sağlığım için uğraşcam.
Oğlum çoook süpriz olmuştu bana hikayesini biliyorsunn sen prezervatif olduğu halde yanii neyse utandım şimdii
Bugün ben diğer günlere nazaran daha fazla acıktım nedensee canım yaa :26:
ee kardeş ona destektır bu hayatta..yalnız olmaz bu kez bilinçli olur umarım
ben acıkmadım ama sıcak etkılıyor..az iş ypmak bıle yoruyor..
Canım bakalım daha çok küçüğüzz hazır değiliz ki bu saatten sonra da hiiiç umudum yok yani istesem de olmazz
az önce buraya yağmur yağdıı ya çok garip etrafı bir toprak kokusu sardı kii mis valla ama 5 dk sürdü bittii
yok yok şımdı olmaz...siz bı kaynaşın bıkaç yıl sonra inşallah olur
aa burda hava akşamustu serınlıo hafif..o toprak kokusunda bn nefes alamıyorum çk fena oluyorum..
Yokk canımm inşallah bi kaç yıl sonraa senin bebeğini görürüzzz
Bende sevmezdim ama öyle özlemişim ki canım ya
çok bunaldım sıcaktan öyle böyle değil