• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği

ıyıyım hatun günaydın:3: bak daha hıç uyumadım.. ildışı kontenjanlar açıklandıda:32: bı umut araştırıorum:31:

sen neler yapıyorsun ? nasılsın?

günaydınn canım ama çok erken değil mii günaydın yazmışsın ama :1::1::1:
hadii hayırlısııı canım çok iyi oldu seniniçin baya bunalmıştın orda :21::21:
bende oturuyorum canımm nasıl olayım aynen bildiğin gibii..:16::16:

günaydınn canım ama çok erken değil mii günaydın yazmışsın ama :1::1::1:
hadii hayırlısııı canım çok iyi oldu seniniçin baya bunalmıştın orda :21::21:
bende oturuyorum canımm nasıl olayım aynen bildiğin gibii..:16::16:

çağandan naber:emir_bebek:

inşallah çkar tayinim brownımm.. uğraşıp duruyorum işte:31:

brownı hatun bn gıdeyım..gözlerım,kolum yıne yoruldu.. dayanamıyorum tum gun nette araştırma yaptım dıe..

kal sağlıcakla..

evı de dağıtmayın çağanla:1:

çok yaardımcı oluyor.. nasıpse o da tayın ısteyecek gıttığım yere:16:

brownı hatun bn gıdeyım..gözlerım,kolum yıne yoruldu.. dayanamıyorum tum gun nette araştırma yaptım dıe..

kal sağlıcakla..

evı de dağıtmayın çağanla:1:

hahaha :1::1::1: yokk canımm dağıtmayızz biz oğluşumla :1::1:
hııımm ben anladımm sizii bu günlerin acısını çıkarcaksınız tayin isteyippp :1::1: hayırlısı canımmmm inşallah yüzünüz güler
günaydın brownım bugunde sabahladık:3:

kız benn çağanı sana yollayayım o da uyanıyor 5te geçinip gidersinizz :1::1:
şaka maka canımm ya bak kendini böyle yorma amaa Allah korusun bir şey olcakkk

hahaha :1::1::1: yokk canımm dağıtmayızz biz oğluşumla :1::1:
hııımm ben anladımm sizii bu günlerin acısını çıkarcaksınız tayin isteyippp :1::1: hayırlısı canımmmm inşallah yüzünüz güler

kız benn çağanı sana yollayayım o da uyanıyor 5te geçinip gidersinizz :1::1:
şaka maka canımm ya bak kendini böyle yorma amaa Allah korusun bir şey olcakkk

evet gıttığım yerde evlenıp duzen kurmak ıstıyoruz..ondan bu yoğun stres..

susuzluk uykusuzluk stres kalbı ve kaslarınnı yoruyormuş benımkı oyle demiştı ama hala yoruyor beynım benı.. uykuyu uzun zamandır;ramazdan berı reddıyor beynım..gunduz uyuyorum neden bılmem..

annem bugun dedıkı uyku hapı alcam sana bu gıdışle..korkudan hemen uyumuşum:1:ama saat 9 du uyuduğumda:19:

hakıkaten artık şu okulu seçsem..blkıde sonuç gunu gelsın dıe çabuk uyucam bılmıyorum..

sen çağanı yolla arada ..bakarım bn ona:1:

evet gıttığım yerde evlenıp duzen kurmak ıstıyoruz..ondan bu yoğun stres..

susuzluk uykusuzluk stres kalbı ve kaslarınnı yoruyormuş benımkı oyle demiştı ama hala yoruyor beynım benı.. uykuyu uzun zamandır;ramazdan berı reddıyor beynım..gunduz uyuyorum neden bılmem..

annem bugun dedıkı uyku hapı alcam sana bu gıdışle..korkudan hemen uyumuşum:1:ama saat 9 du uyuduğumda:19:

hakıkaten artık şu okulu seçsem..blkıde sonuç gunu gelsın dıe çabuk uyucam bılmıyorum..

sen çağanı yolla arada ..bakarım bn ona:1:

ayy canımm benimm inşallah o güzel günleri de yaşarsınız bir an önce..
hayatımm tabiki uyuyamıyorsun bütün vücudun yoruluyor artık d,nlenmeye ihtiyacın varr olur mu öyle ieyy kendne bu kadar çok yüklenmemen lazım. ohh valla annen de ne güzel demişşş sen misin uyumayann :1::1:
canımmm açıklanmadı hala ben bugün açıklanmıştır diyordummm.. :44::44:

ayy canımm benimm inşallah o güzel günleri de yaşarsınız bir an önce..
hayatımm tabiki uyuyamıyorsun bütün vücudun yoruluyor artık d,nlenmeye ihtiyacın varr olur mu öyle ieyy kendne bu kadar çok yüklenmemen lazım. ohh valla annen de ne güzel demişşş sen misin uyumayann :1::1:
canımmm açıklanmadı hala ben bugün açıklanmıştır diyordummm.. :44::44:

dün acile gıttım sabah beşbuçukta annemle:50:

kalbım sıkıştı ağrı vardı..bulantı ve kol uyuşması başladı..tıtredım ve panıkledım..nefes daralması oldu..hemen acıle gıttım ama köy 30 dk uzak.. acılde b:50:işey yapmadı..şansıma ürolog nobetçiymiş.. steteskopla bıle dınlemedı..ekg ıstemedı.. rıca ettım barı tansıyonuma bakın dıye..onuda yardımcısı yaptı..çok şikayetın varsa sevk vereyım dedı.. ulen il 4 saat uzak mubarek:47:

çıktım bkledım artık..acilden polıklınığe sevkte vermedı..gıttım sıra aldım..

3 bolume gttım.. sonra dedım doktora saat ıkı oldu ama bn beş buçuktan berı burdyım ve doktor bişey yapmadı.. bana bı serum takın ne uyuyorum ne yatabılıyorum beynım uykuyu reddeıyo korkuorum dedım..kadın sağolsun serumu yazdı..takıldı..

uyudum bı 5 dk sadece.. ıkı defa uyukladım korkudan sıçrayarak uyanmışım annem dedı..

akşam rahatladım ancak..

stres çok buyuk düşman..

bugun yaptım başvurumu:nazar:

ayın 8 ınde bellı olacak nasipse..beklıyorum artık sadece:31:

merhaba kızlar ben 5 aylık evlıyım ilk kez başıma gelior adet gunum geçti 10 gun hala adet olamadım anlayacağınız 40 gundur olmuyorummmm sancılaım var belirtilerim var ama gelmio test yaptırdım negatiff olmayı bekliorummmm ne gelen var ne gidennn:))) doktora gittim söktürücü verdi içmedimmmmmmmm....doğal yollardan gelir dimi ????

merhaba kızlar ben 5 aylık evlıyım ilk kez başıma gelior adet gunum geçti 10 gun hala adet olamadım anlayacağınız 40 gundur olmuyorummmm sancılaım var belirtilerim var ama gelmio test yaptırdım negatiff olmayı bekliorummmm ne gelen var ne gidennn:))) doktora gittim söktürücü verdi içmedimmmmmmmm....doğal yollardan gelir dimi ????

canımmm merhaba :16::16:
inşallah hamilesindirr negatif çıkmış ama belli olmaz valla.. :44::44:
hamile değilsen de gelir inşallah canımm strest yapmamak çok önemli arada bir gecikir tabiki ama olursun zaten düzenliymişssin.. :nazar:
birazcık bekle bakalımm olmazsa söktürücü içersinn :16::16:

dün acile gıttım sabah beşbuçukta annemle:50:

kalbım sıkıştı ağrı vardı..bulantı ve kol uyuşması başladı..tıtredım ve panıkledım..nefes daralması oldu..hemen acıle gıttım ama köy 30 dk uzak.. acılde b:50:işey yapmadı..şansıma ürolog nobetçiymiş.. steteskopla bıle dınlemedı..ekg ıstemedı.. rıca ettım barı tansıyonuma bakın dıye..onuda yardımcısı yaptı..çok şikayetın varsa sevk vereyım dedı.. ulen il 4 saat uzak mubarek:47:

çıktım bkledım artık..acilden polıklınığe sevkte vermedı..gıttım sıra aldım..

3 bolume gttım.. sonra dedım doktora saat ıkı oldu ama bn beş buçuktan berı burdyım ve doktor bişey yapmadı.. bana bı serum takın ne uyuyorum ne yatabılıyorum beynım uykuyu reddeıyo korkuorum dedım..kadın sağolsun serumu yazdı..takıldı..

uyudum bı 5 dk sadece.. ıkı defa uyukladım korkudan sıçrayarak uyanmışım annem dedı..

akşam rahatladım ancak..

stres çok buyuk düşman..

canımmm çok geçmiş olsunn ya neler olmuş böyle :31::31: böyle olcağı belliydi ama o kadar strese uykusuzluğa beden dayanır mı canımm ya dikkat et bundan sonra kendinee

bugun yaptım başvurumu:nazar:

ayın 8 ınde bellı olacak nasipse..beklıyorum artık sadece:31:
hadi bakalımm hayırlısıı canımmm.. sabırla bekle istediğin olcakk inşallahh:nazar:

canımmm çok geçmiş olsunn ya neler olmuş böyle :31::31: böyle olcağı belliydi ama o kadar strese uykusuzluğa beden dayanır mı canımm ya dikkat et bundan sonra kendinee

hadi bakalımm hayırlısıı canımmm.. sabırla bekle istediğin olcakk inşallahh:nazar:

teşekkür ederım..inşallah brownım..okulda başka öğretmen kalmadı:1:tek başımayım yenıler gelene kadar:31:

Back