• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliği

amin canım:1:

bn sevmek ıstesemde sevemem,nefes darlığına neden oluyor..

ama serınlemiştır hava..

Evet canım serinledi biraz.:16::16:
rahatsızlığı olunca insanın oluyor evet lisede bir arkadaşım vardı haftada bir onunda böyle nefes darlığı tutardı cama çıkarırdık biz yine nefes alamıyorum derdi nasıl birşey olduğunu bilmiyorum canım ama Rabbim şifa versin yaa

kayboldunn canımm yaa.. nasıl gidiyor merak ettimm düzene girdi mi adetlerinnnn :26::26:

kayboldunn canımm yaa.. nasıl gidiyor merak ettimm düzene girdi mi adetlerinnnn :26::26:

karamandan slm olsun brownımm..

ya bn hala stresteyım..uyku yok gcelerı.. kolum bacağım uyuşuyor..yakında doktora gıdeceğim..

adet için daha gunum var..

sen nasılsın? özledım sohbetını:1:

Evet canım serinledi biraz.:16::16:
rahatsızlığı olunca insanın oluyor evet lisede bir arkadaşım vardı haftada bir onunda böyle nefes darlığı tutardı cama çıkarırdık biz yine nefes alamıyorum derdi nasıl birşey olduğunu bilmiyorum canım ama Rabbim şifa versin yaa

bak bu yazın gözumden kaçmış..

bnde gecelerı başlıyor..bıraz psıkolojık yanı..kalkıp pencereye gıdıyorum bzen bnde..

ama yağmur yağınca ya da bıyer yıkanınca tıkanıyorum..bu da bunyemden..

amin ALLAH herkese şifa versın..

karamandan slm olsun brownımm..

ya bn hala stresteyım..uyku yok gcelerı.. kolum bacağım uyuşuyor..yakında doktora gıdeceğim..

adet için daha gunum var..

sen nasılsın? özledım sohbetını:1:

bak bu yazın gözumden kaçmış..

bnde gecelerı başlıyor..bıraz psıkolojık yanı..kalkıp pencereye gıdıyorum bzen bnde..

ama yağmur yağınca ya da bıyer yıkanınca tıkanıyorum..bu da bunyemden..

amin ALLAH herkese şifa versın..

Selammmmmm tudorssssss :3::3: :72::72::72:
canım kendin strese sokma ya inşallah kötü bir şey çıkmaz biz de sıcaktan uyuyamıyoruz valla :26::26: ildışı kılavuzu da yayınlandı bu arada gözünaydıııınnnn :nazar::nazar:

bende özlediim kızzz sohbetini.. :16::16::16: bende işte nasıl olayım canımm PKO denen belayla uğraşıyorumm maaleseff kalıcı bir şey ne zaman ölürsem o zaman kurtulurum yanii ( Allah gecinden versinn ) ilaca başladım şimdi bakalım adetlerimin düzene girmesi için bebek istemediğim için pek bir sorun yaratmadıı ama ilerde düşünürsem baya uğraşırım gibi görünüyor.. :31::31::31:
canım ya hastalıkta insan için sağlık da ama Rabbim şifamızı verir inşallahhhh..

Selammmmmm tudorssssss :3::3: :72::72::72:
canım kendin strese sokma ya inşallah kötü bir şey çıkmaz biz de sıcaktan uyuyamıyoruz valla :26::26: ildışı kılavuzu da yayınlandı bu arada gözünaydıııınnnn :nazar::nazar:

bende özlediim kızzz sohbetini.. :16::16::16: bende işte nasıl olayım canımm PKO denen belayla uğraşıyorumm maaleseff kalıcı bir şey ne zaman ölürsem o zaman kurtulurum yanii ( Allah gecinden versinn ) ilaca başladım şimdi bakalım adetlerimin düzene girmesi için bebek istemediğim için pek bir sorun yaratmadıı ama ilerde düşünürsem baya uğraşırım gibi görünüyor.. :31::31::31:
canım ya hastalıkta insan için sağlık da ama Rabbim şifamızı verir inşallahhhh..

amin canım ya:31:

ne ölümü kız daha nırvanaya çıkcaz:1:

ALLAH hepimize yardımcı olsun..ınsan olmaz zor zanaat:16:

bnde yenı farkettım..

bılmemkı.. kısa ve oz mu yapmak ıstedıler kı:)) hayırlısı olsun canım:1:

bn çıkayım şimdi canım..kal sağlıcakla:3:

Back