amin canım
bn sevmek ıstesemde sevemem,nefes darlığına neden oluyor..
ama serınlemiştır hava..
canım bizim son 7 dakikamıızzz.. Gideyim ben görüşürüz yine öptüüümm
nerelerdesin brownımm
canım iftar bebek derken ancak akşamları girebiliyorumm pek çakışamıyoruz senle :26::26:
bnde tum gun yatıyorum
kayboldunn canımm yaa.. nasıl gidiyor merak ettimm düzene girdi mi adetlerinnnn :26::26:
Evet canım serinledi biraz.
rahatsızlığı olunca insanın oluyor evet lisede bir arkadaşım vardı haftada bir onunda böyle nefes darlığı tutardı cama çıkarırdık biz yine nefes alamıyorum derdi nasıl birşey olduğunu bilmiyorum canım ama Rabbim şifa versin yaa
karamandan slm olsun brownımm..
ya bn hala stresteyım..uyku yok gcelerı.. kolum bacağım uyuşuyor..yakında doktora gıdeceğim..
adet için daha gunum var..
sen nasılsın? özledım sohbetını
bak bu yazın gözumden kaçmış..
bnde gecelerı başlıyor..bıraz psıkolojık yanı..kalkıp pencereye gıdıyorum bzen bnde..
ama yağmur yağınca ya da bıyer yıkanınca tıkanıyorum..bu da bunyemden..
amin ALLAH herkese şifa versın..
Selammmmmm tudorssssss
canım kendin strese sokma ya inşallah kötü bir şey çıkmaz biz de sıcaktan uyuyamıyoruz valla :26::26: ildışı kılavuzu da yayınlandı bu arada gözünaydıııınnnn
bende özlediim kızzz sohbetini..bende işte nasıl olayım canımm PKO denen belayla uğraşıyorumm maaleseff kalıcı bir şey ne zaman ölürsem o zaman kurtulurum yanii ( Allah gecinden versinn ) ilaca başladım şimdi bakalım adetlerimin düzene girmesi için bebek istemediğim için pek bir sorun yaratmadıı ama ilerde düşünürsem baya uğraşırım gibi görünüyor..
canım ya hastalıkta insan için sağlık da ama Rabbim şifamızı verir inşallahhhh..
amin canım ya
ne ölümü kız daha nırvanaya çıkcaz
ALLAH hepimize yardımcı olsun..ınsan olmaz zor zanaat
alemsın hatun
bnde yenı farkettım..
bılmemkı.. kısa ve oz mu yapmak ıstedıler kı:)) hayırlısı olsun canım
bn çıkayım şimdi canım..kal sağlıcakla
selamm tudorss nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?