- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
Merhaba hanımefendiler, ben daha öce de yazmıştım adetlerim evlendiğimden beri düzensiz ve artık tüm yöntemleri bıraktım ne ovulasyon testi yapıyorum ne takvime bakıyorum tüm uygulamaları sildim bile, ne zaman ne oldu bilmiyorum not etmedim sadece tek bildiğim en son 5 martta regl oldum ama sonra ne zaman olurum allah bilir çoğu zaman 50 günü buluyor bu arada hiç bir problemim yok yumurtlama da yaşıyorum kaç aydır deneyimledim eşimin testleri hastanelerin durumunda ötürü iptal oldu randevumuz onunla ilgili bilgimiz yok ama bence onunda bir sorunu yok,şimdi benim merak ettiğim konu şu, şimdi normalde adet günleri düzensizde olsa her kadın yumurtlama yaşadığı bir gün bir kaç gün var muhakkak ben 11 marttan sonra illa ki bugünlerden birine denk gelmiş olabilirmiyim 28 gün geçti çünkü yoksa henüz yumurtlama gerçekleşmemiş olabilir mi , varsayalım ki yumurtalama oldu ben o güne denk geldim ve hamile kaldım, şimdi test yapmak için hangi zamanı beklemeliyim 5 nisanı mı yoksa daha ileri bir tarihi mi her yerde ilişkiden 21 gün sonra belli olur yazıyor ama ben o tarihleri de bilmediğim için kafam karıştı çok test yok elimde zırt pırtta dışarı çıkamam bir kere çıktım sadece 21 günde, oda yine test ve ilaç almak içindi çok uzun oldu ama ben eminim ki aynı durumu yaşayan vardır inşallah güzel bilgiler edinirim de kafam birazcık toparlanır, 5 nisan doğum günüm keşke diyorum doğum günü hediyem bebeğim olsa dünyalar benim olurdu,,, sağlıcakla kalın,