- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi Aysennurayenni
Senin yumurtlama kanaması olabilir. Tam ortasındasın döngünün galiba. Eğer 1-2 gün sürerse endişe etme. Yumurtlama kanaması azıcık sürer ve geçerKızlar ben de aynı durumdayım sanırım. 12 mayısta adet oldum. Bugün yine kanama başladı. Haziranın 3üne randevu bulabildim.
Ya üç gündür kahverengi akıntı vardı bugün kırmızıya döndü.Senin yumurtlama kanaması olabilir. Tam ortasındasın döngünün galiba. Eğer 1-2 gün sürerse endişe etme. Yumurtlama kanaması azıcık sürer ve geçer
Haaaa o zaman bilemeyeceğim. Sanırım bu bahar mevsiminde herkeste bir şaşkınlık oldu. Başka topiklerde de kimin mesajını okusam ya ayda 2 kez adet olmuş, ya adeti gecikmiş, ya ara kanama yaşamış. Sorunsuz adet olan yok neredeyseYa üç gündür kahverengi akıntı vardı bugün kırmızıya döndü.
Ay inşallah bahardandır. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Telaslanmistim açıkçası.Haaaa o zaman bilemeyeceğim. Sanırım bu bahar mevsiminde herkeste bir şaşkınlık oldu. Başka topiklerde de kimin mesajını okusam ya ayda 2 kez adet olmuş, ya adeti gecikmiş, ya ara kanama yaşamış. Sorunsuz adet olan yok neredeyse
Bi doktora görün yanlız 3 hazirana kadar kanama biterse büyük ihtimal kanama olunca gel diyebilirler banada şu an kanama varmı diye sordu sonra baktılarSenin yumurtlama kanaması olabilir. Tam ortasındasın döngünün galiba. Eğer 1-2 gün sürerse endişe etme. Yumurtlama kanaması azıcık sürer ve geçer
Rica ederim ne demek... ben de telaşlı biriyim açıkçasıAy inşallah bahardandır. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Telaslanmistim açıkçası.
Gideceğim mutlaka. Teşekkür ederim.Bi doktora görün yanlız 3 hazirana kadar kanama biterse büyük ihtimal kanama olunca gel diyebilirler banada şu an kanama varmı diye sordu sonra baktılar
Yumurtlama testi aynı gebelik testi gibi adet bittiği gibi hergün o testi kullanyorsun yumurtlama olan gün iki çizgide kopkoyu çıkıyor o gün yumurtlma olmuş olyor ve p günleri değerlendiriyorsun gebe kalabilmek için geçmiş olsun bu arada detaylı ultrasyonmu alttan mı yoksa karından mıBugun tekrar dktra gittim ultrasyonda çikilota kisti çıktı. Ovulasyon testiyle bakıyorum demişsin bu nedir acaba
Alttanda baktı ama karından ultrasonda görüldü icimde bişey var farkındaym elime geliyordu nur topu gibi 13cm kistim varmışYumurtlama testi aynı gebelik testi gibi adet bittiği gibi hergün o testi kullanyorsun yumurtlama olan gün iki çizgide kopkoyu çıkıyor o gün yumurtlma olmuş olyor ve p günleri değerlendiriyorsun gebe kalabilmek için geçmiş olsun bu arada detaylı ultrasyonmu alttan mı yoksa karından mı
Çok geçmiş olsunAlttanda baktı ama karından ultrasonda görüldü icimde bişey var farkındaym elime geliyordu nur topu gibi 13cm kistim varmış
Gittiniz mi doktora benim dün bidsha başladı şaka gibi ve 10 Mayıs'ta dur ovülasyon testi kullanyordum ara adet görmeme rağmen kullandım hiç yumurtlma yakalamada tekrar tam bir ayda 3. Adetm yarın tekrar gidecem ve tekrar sonuç alamıyacam çünkü takmıyorlar bile insanıKızlar ben de aynı durumdayım sanırım. 12 mayısta adet oldum. Bugün yine kanama başladı. Haziranın 3üne randevu bulabildim.