Âdet düzensizlği ve ara adet kanaması

Aysennurayenni

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
522
301
Merhabalar benim normlde düzenli olan adetim Ocak ayındandır bozldu Ocak ayının 17 sinde ara adet denilen lekelenme oldu ve adetim 11 gün gecikerek 13 Şubat'ta oldum sonrasında yani Mart ayında tekrar ara lekelenme oldu ve 22 Mart'ta adet gördüm Nisan ayında hiç adet görmedim 16 sında ara adet kanaması oldu 2 gün ve 4 Mayıs'ta adet oldum adetim günleri bozldğndandır 7 gün süren adetin son üç günü toz pembe renginde su şeklinde oluyor ve 10 Mayıs'ta bitti adetim fakat dün 18 Mayıs'ta tekrar ara kanama oldu böyle olan varsa lütfen yazsın niye oluyır karantina yüzünden hastaneye gidemiyorum

sanki beni anlatmışsın. benim de marttan beri düzensizliğim başladı. gecikmeli oluyorum. yumurtlamalarım da gecikiyor doğal olarak ve yumurtlamam olduğu günden başlayarak öbür adetime kadar lekelenme yaşıyorum. en son şubat ayında kadın doğuma gittim, her şey yolunda dedi. bu ay yine aynı... 13 mayısta yumurtam çatladı ve 14 mayıstan beri lekelenmem var. sanırım gözümü karartıp çarşamba günü doktora gideceğim

Benimde yumurtlama çok geç oluyor yarın gidecektim fakat resmi tatil nedeniyle kapalı olabilir diye gitmiyorum fakat çarşamba kesin giderim Şubat'ta bende gittiğimde sadece uterus overler doğal dedi başkada birşey yapılmadı hormanlara bile bakılmadı bu ay yumurtlama henüz olmadı hergün ovulasyon testi kullanıyorum

Gidersen eğer bana da yaz bakalım ne diyecekler. Geçmiş olsun

Bugün gittim fakat sonuç alamadım hormon verdim yarın çıkarsa yazacağım ☺
Bugün gittim hormonlar normal bişeyin yok 21 gün gel yunurtlmya bakalm dedi oda bayrama denk geliyor ama evde zaten yumurtlma yapıyorum bayramdan sonraya denk gelirse birde kanda yunurtlmya bakılacak yoksa yumurtlma ilacı verirz dedi doktor başkada bişey yokmuş

Geçmiş olsun.Ya bir şeye takılıyoruz vucüt tepki veriyor ya da mevsim geçişleri bünyeyi etkiliyor. İşin içinden çıkamadım ben de. Aynı senin gibi gidiyordum, bir sürü test, muayene filan sonuç hiçbir şey yok. Aman neyse ki yok çok şükür.

Hormonlarınıza bakıldımı

Ayni durumda benimde sorunum vardı sol kasığinı kontrol et adet başlagınca sertlik varmı bende vardı miyom varmış sık sık adet olmana sebeb oluyor ve çocugunun olmasına engelmiş

Ayni durumda benimde sorunum vardı sol kasığinı kontrol et adet başlagınca sertlik varmı bende vardı miyom varmış sık sık adet olmana sebeb oluyor ve çocugunun olmasına engelmiş
Sertlik var hatta bazen doknyorm alt karın çok sert ama normlde kanama olnca şişknlktendir diye miyom olup olmadığı nasıl anlaşılacak

Kadın doguma ben çarşambaya tekrar randevu aldm ultrasonda çıkıyor birde vucudunda demir azılımına sebeb oldugu için cabuk yorulma halsizlik vs şeylerde hissedebilirsin kendinde

Kadın doguma ben çarşambaya tekrar randevu aldm ultrasonda çıkıyor birde vucudunda demir azılımına sebeb oldugu için cabuk yorulma halsizlik vs şeylerde hissedebilirsin kendinde
Normal ultrsynda birşey çıkmadı alttan rahim ultrsayonunada henüz bakılması önce yumurtlma var mı diye bakacaklar onuda evde ovulasyon testiyle kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…