Adet düzeni değişir mi?

Pamukprenses4242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
106
47
48
27
Merhaba kızlar ben bu ay 46. gün regl oldum. Normalde 29 30 günde bir regl olurum. Daha önce bu şekilde bişey yaşamadım. Bu ay biraz da stres yapmış olabilirim. Bebek sahibi olmak istiyorum. Sizce düzen değişir mi yani bundan sonra 45 günde bir mi regl olurum? Başına gelen var mı

Merhaba canım bende de aynı sorun var bende 25 günde bir regli oluyordum normalde ama gecen ay 10 gün gecikti yani 35.gün olmus oldum. Bu ay da 25.gün gelmedi şuan 5 günlük gecikmen var heralde buda 35.gün gelicek periyodu degisti diye düsünüyorum

Benim de son 3 aydir 28 gun olan dongum 32 gune uzadi. Korkumuza doktora da gidemiyoruz ki nedenini ogrenelim

Evlendikten sonra değişmemişti ama bilemedim bu ay ne olduysa 46.gün geldi şaşırdım kaldım valla

Evlendikten sonra değişmemişti ama bilemedim bu ay ne olduysa 46.gün geldi şaşırdım kaldım valla
Ben 10 aylik evliyim ve günümün bu sekilde degistigini ilk defa görüyorum haliyle aklima ilk olarak gebelik gelmisti o 10 gunluk gecikmede nerdeyse 10 tane test yapmısımdır 10 gun sonra gelince bu ay 1 tane yaptim emin olmak icin ama yok sen test falan yaptın mı

Yalniz deilmisim demek benimde ilk defa bu ay gecikmem oldu 11 gun olmadi, bgn gelmis. Normalde 30. Gun olurum hic sasmaz. Herkes ister istemez streste gundemi takip etmekten sanırım. Sonraki adetler degisir mi bnde merak ediyorum

Her iki üç güne bir test yaptım ama her seferinde negatif gördüm. Son üç dört güne de stres yapmayı bıraktım geç döllenme olduysa çıkmaz düşüncesindeydim. Mecburen hastaneye gittim kan verdim. Eve geldiğimde regl olduğumu gördüm

Ayy kötü olmuş yadoktora sordun mu neden geciktigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…