- 30 Mart 2020
- 106
- 47
- 48
- 27
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
-
Merhaba canım bende de aynı sorun var bende 25 günde bir regli oluyordum normalde ama gecen ay 10 gün gecikti yani 35.gün olmus oldum. Bu ay da 25.gün gelmedi şuan 5 günlük gecikmen var heralde buda 35.gün gelicek periyodu degisti diye düsünüyorumMerhaba kızlar ben bu ay 46. gün regl oldum. Normalde 29 30 günde bir regl olurum. Daha önce bu şekilde bişey yaşamadım. Bu ay biraz da stres yapmış olabilirim. Bebek sahibi olmak istiyorum. Sizce düzen değişir mi yani bundan sonra 45 günde bir mi regl olurum? Başına gelen var mı
Benim de son 3 aydir 28 gun olan dongum 32 gune uzadi. Korkumuza doktora da gidemiyoruz ki nedenini ogrenelimMerhaba kızlar ben bu ay 46. gün regl oldum. Normalde 29 30 günde bir regl olurum. Daha önce bu şekilde bişey yaşamadım. Bu ay biraz da stres yapmış olabilirim. Bebek sahibi olmak istiyorum. Sizce düzen değişir mi yani bundan sonra 45 günde bir mi regl olurum? Başına gelen var mı
Evlendikten sonra değişmemişti ama bilemedim bu ay ne olduysa 46.gün geldi şaşırdım kaldım vallaMerhaba canım bende de aynı sorun var bende 25 günde bir regli oluyordum normalde ama gecen ay 10 gün gecikti yani 35.gün olmus oldum. Bu ay da 25.gün gelmedi şuan 5 günlük gecikmen var heralde buda 35.gün gelicek periyodu degisti diye düsünüyorum
Soğan suyu içsem olur mu ki yarar yapalım derken zarar vermek de istemiyorumBenim de son 3 aydir 28 gun olan dongum 32 gune uzadi. Korkumuza doktora da gidemiyoruz ki nedenini ogrenelim
Ben 10 aylik evliyim ve günümün bu sekilde degistigini ilk defa görüyorum haliyle aklima ilk olarak gebelik gelmisti o 10 gunluk gecikmede nerdeyse 10 tane test yapmısımdır 10 gun sonra gelince bu ay 1 tane yaptim emin olmak icin ama yok sen test falan yaptın mıEvlendikten sonra değişmemişti ama bilemedim bu ay ne olduysa 46.gün geldi şaşırdım kaldım valla
Icme canim bu tarz dogal dedigimiz seylerinde bilincsiz kullaninca zarari olabiliyor. Hele gebelik dusunuyomussun hic riske atmaSoğan suyu içsem olur mu ki yarar yapalım derken zarar vermek de istemiyorum
Her iki üç güne bir test yaptım ama her seferinde negatif gördüm. Son üç dört güne de stres yapmayı bıraktım geç döllenme olduysa çıkmaz düşüncesindeydim. Mecburen hastaneye gittim kan verdim. Eve geldiğimde regl olduğumu gördümBen 10 aylik evliyim ve günümün bu sekilde degistigini ilk defa görüyorum haliyle aklima ilk olarak gebelik gelmisti o 10 gunluk gecikmede nerdeyse 10 tane test yapmısımdır 10 gun sonra gelince bu ay 1 tane yaptim emin olmak icin ama yok sen test falan yaptın mı
Acaba normale döner miYalniz deilmisim demek benimde ilk defa bu ay gecikmem oldu 11 gun olmadi, bgn gelmis. Normalde 30. Gun olurum hic sasmaz. Herkes ister istemez streste gundemi takip etmekten sanırım. Sonraki adetler degisir mi bnde merak ediyorum
Yoksa artık bu düzende mi giderAcaba normale döner mi
Sadece strestense tabiki doner nie donmesin, ama pko fln olustuda geciktiyse uzamaya devam eder sanirimYoksa artık bu düzende mi gider
Sende gün değişti mi peki canım bir kereden sonra yoksa eski düzen devam mı ettiIcme canim bu tarz dogal dedigimiz seylerinde bilincsiz kullaninca zarari olabiliyor. Hele gebelik dusunuyomussun hic riske atma
O ne oluyo canımSadece strestense tabiki doner nie donmesin, ama pko fln olustuda geciktiyse uzamaya devam eder sanirim
Ayy kötü olmuş yaHer iki üç güne bir test yaptım ama her seferinde negatif gördüm. Son üç dört güne de stres yapmayı bıraktım geç döllenme olduysa çıkmaz düşüncesindeydim. Mecburen hastaneye gittim kan verdim. Eve geldiğimde regl olduğumu gördüm
Mevsim geçişinden dolayı olur dedi doktorAyy kötü olmuş yadoktora sordun mu neden geciktigini
Bebiş düsunuyor musunuz pekiMevsim geçişinden dolayı olur dedi doktor
O ne oluyo canımSadece strestense tabiki doner nie donmesin, ama pko fln olustuda geciktiyse uzamaya devam eder sanirim
Polikistik over demek. Adet duzensizligi yapar geneldeO ne oluyo canım
Evet canım 2 3 aydır istiyorduk hala da istiyoruz ama düzen değişirse herşeyin tarihi değişmiş olucakBebiş dünüyor musunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?