• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzeni değişir mi?

Bende ilk günden beri hiç olmadı canım evlendiğim ilk zamanlar bile olmadı öyle aman aman cekilmicek gibi ağrım falan olmaz
Belirtisi ne acikcasi bilmiorum canim, yasamadim sukur. Sen daha yeni istiyomussun o kadar dusunme. Herseyin tarihi degisicek demissin eger sonraki adetlerinde gecikmeli olursa ovulasyon testiyle takip eder her halukarda ogrenirsin yumurtlama gununu. Sorun olmaz yani

Yalniz deilmisim demek benimde ilk defa bu ay gecikmem oldu 11 gun olmadi, bgn gelmis. Normalde 30. Gun olurum hic sasmaz. Herkes ister istemez streste gundemi takip etmekten sanırım. Sonraki adetler degisir mi bnde merak ediyorum
Valla durumlar malüm virus falan hastaneyede gidemiyoruz bekleyip görücez.

Geçen ay böyle düsündüm 11.gün olunca cok üzüldüm. Simdi de ister istemez 5 gün daha ümitlenmeye devam 😀
Ben mart ayının ortasından itibaren eşimle kalamadim kuzum. Kuzenim de hamile ondaki belirtileri kendimde de hissetmeye başladım psikolojik olarak. Asla kıskanmak değil ama insan imreniyoda. Sen yine de kendini adet olmaya hazirla eğer bebek varsa sürpriz olur sana da 🤗

Ben mart ayının ortasından itibaren eşimle kalamadim kuzum. Kuzenim de hamile ondaki belirtileri kendimde de hissetmeye başladım psikolojik olarak. Asla kıskanmak değil ama insan imreniyoda. Sen yine de kendini adet olmaya hazirla eğer bebek varsa sürpriz olur sana da 🤗
Insallah öyle olur. Su 4 gündür acayip üsüyorum 4 gündür petekle yakın temas icindeyiz resmen 🙄😄 kan cekiliyordur hasta olucam diyorum her seferinde. Şu durumlar düzelsinde hala bebiş olmamış olursa bi kontrole git bence gebelikten önce aklında soru kalmamış olur enazından seninde.

Insallah öyle olur. Su 4 gündür acayip üsüyorum 4 gündür petekle yakın temas icindeyiz resmen 🙄😄 kan cekiliyordur hasta olucam diyorum her seferinde. Şu durumlar düzelsinde hala bebiş olmamış olursa bi kontrole git bence gebelikten önce aklında soru kalmamış olur enazından seninde.
Yumurtlama takibi yapmayı düşündüm şu durumlar geçene kadar. Eğer bu ay da bişey olmazsa bi doktorun görmesi şart. Aslında önce tüplerim mi tıkalı acaba diye düşündüm başta. Ama yumurtlama takibini gördüm. Bakalım nasıl olur 😊

Yumurtlama takibi yapmayı düşündüm şu durumlar geçene kadar. Eğer bu ay da bişey olmazsa bi doktorun görmesi şart. Aslında önce tüplerim mi tıkalı acaba diye düşündüm başta. Ama yumurtlama takibini gördüm. Bakalım nasıl olur 😊
Allak korusun düsünme öyle kötü seylerler iyi düsün iyi olsun.insallah hayirlisiyla sende alirsin güzel haberi. O degilde hala olmamis olursa esinle birlikte git hem muayene olur bilgi alirsiniz hem kafa rahat olur bazen sorun kadinlarda olmayabiliyor cunku. Yanliş anlama hamile kalamamak degil kadınlardaki bazi sorunlar eşten kaynaklanıyor ya bazen o sebepten.

Allak korusun düsünme öyle kötü seylerler iyi düsün iyi olsun.insallah hayirlisiyla sende alirsin güzel haberi. O degilde hala olmamis olursa esinle birlikte git hem muayene olur bilgi alirsiniz hem kafa rahat olur bazen sorun kadinlarda olmayabiliyor cunku. Yanliş anlama hamile kalamamak degil kadınlardaki bazi sorunlar eşten kaynaklanıyor ya bazen o sebepten.
Bu aydan sonra olur büyük ihtimalle hem bu olaylardan dolayı. Hemde sanırım adetli olmak gerekiyomuş tam bilemiyorum ama

Ben de doğum kontrol hapı kullanmama rağmen geçtiğimiz ay regl olmadim. Hapla saati geçmezdi. 42 gün falan oldu bir sonraki reglime daha yakınım. Kullandığım diğer ilaçlar, antibiyotik, alerji ilaçları, ağrı kesiciler ve gündemimizden kaynaklı stres olarak açıkladı aile hekimim. Önümüzdeki hafta nisan ayının reglini olmam lazım bakalım.

Back