- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
-
Yok kuzum eskiden senede 1-2kez 10 gun bile gecerdi gunu degismezdi ama son 3 aydir 32 gunde bir adet olmaya basladim ve sasmiyo.Sende gün değişti mi peki canım bir kereden sonra yoksa eski düzen devam mı etti
Bende ilk günden beri hiç olmadı canım evlendiğim ilk zamanlar bile olmadı öyle aman aman cekilmicek gibi ağrım falan olmazPolikistik over demek. Adet duzensizligi yapar genelde
Evet canım 2 3 aydır istiyorduk hala da istiyoruz ama düzen değişirse herşeyin tarihi değişmiş olucak
[/QUOTE sıkma canını zamanı geldiginde olur insallah allah gönlüne göre versin.amin.takip et o herseyide senden de güzel haberler alalım tatlım
Belirtisi ne acikcasi bilmiorum canim, yasamadim sukur. Sen daha yeni istiyomussun o kadar dusunme. Herseyin tarihi degisicek demissin eger sonraki adetlerinde gecikmeli olursa ovulasyon testiyle takip eder her halukarda ogrenirsin yumurtlama gununu. Sorun olmaz yaniBende ilk günden beri hiç olmadı canım evlendiğim ilk zamanlar bile olmadı öyle aman aman cekilmicek gibi ağrım falan olmaz
İnsallah banada nasip ederİnşallah canım benim
Ayy amin canım hayırlısıyla hamile kalır hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişleriİnsallah banada nasip eder
Amin ya insallahAyy amin canım hayırlısıyla hamile kalır hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişleri
Kendini takip et bakalım belki de bebiştendirAmin ya insallahbu ayıda bi atlatabilsem kan gündür agrısı sancısı var ama kendi yok regl olana kadarda ümit ettiriyor enazindan sen olmuşsunda o acaba düsüncesinden kurtulmuşsun
Valla durumlar malüm virus falan hastaneyede gidemiyoruz bekleyip görücez.Yalniz deilmisim demek benimde ilk defa bu ay gecikmem oldu 11 gun olmadi, bgn gelmis. Normalde 30. Gun olurum hic sasmaz. Herkes ister istemez streste gundemi takip etmekten sanırım. Sonraki adetler degisir mi bnde merak ediyorum
Geçen ay böyle düsündüm 11.gün olunca cok üzüldüm. Simdi de ister istemez 5 gün daha ümitlenmeye devamKendini takip et bakalım belki de bebiştendir
Geçen ay böyle düsündüm 11.gün olunca cok üzüldüm. Simdi de ister istemez 5 gün daha ümitlenmeye devam
Ben mart ayının ortasından itibaren eşimle kalamadim kuzum. Kuzenim de hamile ondaki belirtileri kendimde de hissetmeye başladım psikolojik olarak. Asla kıskanmak değil ama insan imreniyoda. Sen yine de kendini adet olmaya hazirla eğer bebek varsa sürpriz olur sana daGeçen ay böyle düsündüm 11.gün olunca cok üzüldüm. Simdi de ister istemez 5 gün daha ümitlenmeye devam
Insallah öyle olur. Su 4 gündür acayip üsüyorum 4 gündür petekle yakın temas icindeyiz resmenBen mart ayının ortasından itibaren eşimle kalamadim kuzum. Kuzenim de hamile ondaki belirtileri kendimde de hissetmeye başladım psikolojik olarak. Asla kıskanmak değil ama insan imreniyoda. Sen yine de kendini adet olmaya hazirla eğer bebek varsa sürpriz olur sana da
Yumurtlama takibi yapmayı düşündüm şu durumlar geçene kadar. Eğer bu ay da bişey olmazsa bi doktorun görmesi şart. Aslında önce tüplerim mi tıkalı acaba diye düşündüm başta. Ama yumurtlama takibini gördüm. Bakalım nasıl olurInsallah öyle olur. Su 4 gündür acayip üsüyorum 4 gündür petekle yakın temas icindeyiz resmenkan cekiliyordur hasta olucam diyorum her seferinde. Şu durumlar düzelsinde hala bebiş olmamış olursa bi kontrole git bence gebelikten önce aklında soru kalmamış olur enazından seninde.
Allak korusun düsünme öyle kötü seylerler iyi düsün iyi olsun.insallah hayirlisiyla sende alirsin güzel haberi. O degilde hala olmamis olursa esinle birlikte git hem muayene olur bilgi alirsiniz hem kafa rahat olur bazen sorun kadinlarda olmayabiliyor cunku. Yanliş anlama hamile kalamamak degil kadınlardaki bazi sorunlar eşten kaynaklanıyor ya bazen o sebepten.Yumurtlama takibi yapmayı düşündüm şu durumlar geçene kadar. Eğer bu ay da bişey olmazsa bi doktorun görmesi şart. Aslında önce tüplerim mi tıkalı acaba diye düşündüm başta. Ama yumurtlama takibini gördüm. Bakalım nasıl olur
Bu aydan sonra olur büyük ihtimalle hem bu olaylardan dolayı. Hemde sanırım adetli olmak gerekiyomuş tam bilemiyorum amaAllak korusun düsünme öyle kötü seylerler iyi düsün iyi olsun.insallah hayirlisiyla sende alirsin güzel haberi. O degilde hala olmamis olursa esinle birlikte git hem muayene olur bilgi alirsiniz hem kafa rahat olur bazen sorun kadinlarda olmayabiliyor cunku. Yanliş anlama hamile kalamamak degil kadınlardaki bazi sorunlar eşten kaynaklanıyor ya bazen o sebepten.
Adetliyken hormon muayenesi yapiliyor sadece adet döneminde cikiyor bu testin sonucu onada git mutlaka. Cogu sey hormonlardan kaynaklanıyor sonuctaBu aydan sonra olur büyük ihtimalle hem bu olaylardan dolayı. Hemde sanırım adetli olmak gerekiyomuş tam bilemiyorum ama
Tamam kuzum çok sağolAdetliyken hormon muayenesi yapiliyor sadece adet döneminde cikiyor bu testin sonucu onada git mutlaka. Cogu sey hormonlardan kaynaklanıyor sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?