• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet dongusunde beyazimsi seffaf yapiskan akinti olan her kadin yumurtluyor mu demek?

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
MErak ettigim adet donemi belli zamanda beyazimsi seffaf yapiskan akinti (yaklasik mesela benim 11-13 gunler arasi oluyor) olan kadin yumurtluyor mu demek? Yani yumurtlama sorunu olanlar bu akintiyi hic yasamiyor mu yoksa bu akintinin olmasi ille de yumurtlamayi mi gosterir? Doktora gitmeden yumurtlama olup olmadigi bu sekilde anlasilir mi yoksa ille muayenede mi belli oluyor?

MErak ettigim adet donemi belli zamanda beyazimsi seffaf yapiskan akinti (yaklasik mesela benim 11-13 gunler arasi oluyor) olan kadin yumurtluyor mu demek? Yani yumurtlama sorunu olanlar bu akintiyi hic yasamiyor mu yoksa bu akintinin olmasi ille de yumurtlamayi mi gosterir? Doktora gitmeden yumurtlama olup olmadigi bu sekilde anlasilir mi yoksa ille muayenede mi belli oluyor?

sevgili arkadasim bunu anlamanın en ıyı yolu doktora gorunmendır.hem senın için daha sağlıklı her belirti yumurtladığımız anlamına gelmez.

bunu bilebilmen için doktora gitmen gerekli.
yumurta akı kıvamlı akıntı yumurtlamayı gösterir ama bazen çatlamayabilir.
oyüzden doktor en doğrusunu söyleyecektir size

bende akıntı oluyorum aynı dediğin gibi evli değilim ilişkimde yok üşütmekten dolayı akıntı geldiğini düşünyordum yumurtluyormuyum demek?

bende akıntı oluyorum aynı dediğin gibi evli değilim ilişkimde yok üşütmekten dolayı akıntı geldiğini düşünyordum yumurtluyormuyum demek?

adet dongusunun belli gunlerinde beyaz seffaf akinti olmasi normal yani usutmekten deildir canim.. yumurtlama oncesi ve animda akinti oluyor normal yani

evet yumurtlamanın böyle bir belirtisi varmış ama bu yumurtladığınız anlamına gelmezmiş bu konuyu doktoruma sormuştum muayene olmadan bilinmez demişti. yani benim akıntım var kesin yumurtluyorum diyemessiniz.

benim dün 15.gündü ve böyle bi akıntı geldi normal zamanlarda olmuo öle beyaz jel gibi akıntı bence yüksek ihtimal yumurtlama belirtisi ama tabiki başka seylerinde belirtisi olabilir :49:

Back