Koyu halinin boyle olduğunu bilmiyordum gecen ay benimde boyle cıktı bir kere daha koyu olması gerektiğini düşünüyordum :) aylardır deniyoruz artık çok üzülüyorum
Koyu halinin boyle olduğunu bilmiyordum gecen ay benimde boyle cıktı bir kere daha koyu olması gerektiğini düşünüyordum :) aylardır deniyoruz artık çok üzülüyorum
Olur insallah canim,benimde agustosta dusugum oldu ilk gebeligimde.tekrar istiyorum cok istiyorum insallah calismalaeimiz guzel sonuc verir.bu sefer ovuslasyon testi denemek istedim.en koyu gun o gun cikti aslinda fotoda pek belli degil ilk dklarda cektim onu, durdukca daha koyu bile oldu...bugunde yaptim sipsiliklesmis cok silik halde testim..bakalim...sende dene canim.
Selam arkadaşlar bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm regl günü başlangıcından itibaren 15. Gün :) anlamadım bu kadar erken nasıl olur geçen ay 26 günde adet oldum acaba ondanmı öne geldi tarih
[QUOTE="Petunia21, post: 38787145, member: 640875"]Selam arkadaşlar bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm regl günü başlangıcından itibaren 15. Gün :) anlamadım bu kadar erken nasıl olur geçen ay 26 günde adet oldum acaba ondanmı öne geldi tarih[/QUOTE]
Cok.guzellll hadi calismalara basla pespese 3 gun