Amin cnim ck tskkr edrmDeğer biraz düşük canım ama pozitif. İki gün kadar bekleyip adet olmazsan tekrar test yaptır. Yükselir değerin inşalllaaaaaah.
İnanir misin beni anlattin aynen bende adet olana kadar bekleyene kadar herkes iki kere adet olmus oluyor veya hamile oldugu haberini aliyor.sen devam hic durma gun asiri devam ederseniz kacirmamis olursunuz insallah.ben oyle yapmaya calisiyorum .ama yumurtlamami merak ttigim icin de ovulasyon testi yapiyorum bir yandanMerhaba canım. Ben pko'luyum ve en az 35-40 gün beklemem gerekiyor. 2,5 yaşında bir mucizem var, kendisi için 4 sene bekledim, ikinci mucizemi istiyorum ama beklemekteyim:) Ben de ovulasyon testlerini denedim ama çok fazla sayıda test almam gerekti, yap yap sıkıldım ve pozitif sonucu yakalayamadım. K.doğum doktorum (Ankara'da ünlüdür) adetinin başladığı ilk günden en az 20 gün saydıktan sonra çalışma yapın demişti. Kızıma gebeliğimi öğrendikten bu güne kadar olan yaklaşık 3,5 senedir rahattım ama yine o bekleyişin içine girmek, sürekli umutlanmak ve hayal kırıklığına uğramak hiç istemiyorum. Kızımı kardeşşiz bırakmak da istemiyorum, ilk bebeğimi beklediğim süre kadar (4 sene) artık zamanım da yok,yaş aldı başını gidiyor. Hafif depresif bir durumda yine ovulasyon ve gebelik testleri aldım bakalım(((
Adet sürelerim gerçekten uzun, ben adet oluyorum, iş yerindeki arkadaşlar benim üzerime 1 kere daha adet oluyorlar :))) Beklemek çok zor. Bizim durumumuzda, yumurtlama zamanımızı da bilmediğimiz için bebek sahibi olmak da zor. Allahtan ümit kesilmez, herşeyin hayırlısı olsun ve Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğurdu ama hepsi çok zor diye ağlıyor telefonda.. O yüzden o kadar kararsız kaldım ki, zaten ikinci çocuk çok zor, benim kızım da çok zor bir çocuk, bu yaşına rağmen hala geceleri en az 4 kere uyanır, iştahı yok, müthiş kıskanç, bebek görmeye katlanamıyor bile. Zaten ha deyince de hamile kalamıyorum, hiç uğraşmasam mı diyesim geliyor.
arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler
Evet canim seni gormustum baska bir topicte.insallah bundan sonraki adet gununde mujdeni alirsin ek tedaviye baslamissin umarim sonucun guzel olacaktirMerhaba canim benimde normalde 30 du onceki ay 26 oldu bu ay 45. Gun adet oldum niye boyle oldu anlamadim bu ay klomene basladim insallah en yakin zamanda kavusuruz bebislerimize
Canim seninki degerler araligina bakarsak pozitif ama cok erken bir gebelik. Gec dollenme muhtemelen insallah saglikli bir gebelip olmadigini ogrenmek icin birkac gun daha bekle sonra kan testini tekrarla....buarada iki gunde bir ikiye katlanmasi gerek degerin ordan anlayabilirsin insallah guzel haberlerinim devami gelirIki gun gecti
İnanir misin beni anlattin aynen bende adet olana kadar bekleyene kadar herkes iki kere adet olmus oluyor veya hamile oldugu haberini aliyor.sen devam hic durma gun asiri devam ederseniz kacirmamis olursunuz insallah.ben oyle yapmaya calisiyorum .ama yumurtlamami merak ttigim icin de ovulasyon testi yapiyorum bir yandan
Evet benimde hep silik cikiyor hic koyulasmaya baslamadi ya sabirsizlaniyorummmmmIki gun gecti
Canim benim aklima da yerlesme kanamasi geldi.dedigim gibi kan testi en kesin sonu . Bu durumda bazi idrar testleri sonuc vermez. Hadi mujdeli haberlerle gelirsin insallaharkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler
İnsallah canim ya acikcasi akintiyi takip edemiyorum yani.birde testte yumurtladigimi gorup kalamazsam doktora gitmeyi dusunuyorum cunku yumurtlamakla is bitmiyormus onu ogrendim. Yumoslar ya yeteri kadar buyucek buyumeside yetmiyor catlamasi falan... Surec sandigimiz kadar basit degilmis. O yuzden bir iki ay testle kendimi takip edicem .sagol bitanem dualarin icjn insallah aminnnCanım ya valla yalnız olmadığımı bilmek çok güzel, yanımda olduğun için teşekkür ederim. Canım 7 senelik evliyim valla gün aşırı sürekli ilişkiye ne ben ne de eşim dayanabiliyor:)))) Bıktık artık:) Tamam yapmak güzel de bu iş için zorunda olduğumuz için yapmak çok sıkıyor beni. Hayırlısı bakalım. Birlikte bekleyelim:)))) Kızıma hamile olduğunda ilk adet günümden 26 gün sonra jöle kıvamında, şeffaf bir sıvı gelmişti, parlak. O geldiğinde en uygun zaman olduğunu okumuştum, o zaman ilişkiye girmiştik, kızıma hamile kaldım. Sen de dikkat et de o sıvıya, inşallah kuzunu kucağına alırsın canım ya hayırlısı ile:)
Of yaa o kadar zor ki beklemek zaten sabirsiziz birde okadar gun beklemek zorundayizBen de hiç 28 günde bir regl olmadım.
Bu ay 40. günün hala olmadım.
Tarlusol kullanıyorum.
Kistim yok ama lh fshın 4 katı.
Galiba pkoluyum.
Aaa öylemi bende keçiboynuzu kürünü uyguluyorum bir problem varmı bilmiyoruz ama denemkten bişey olmaz dedim :) ayrıca benimde adet periyodlarım uzun senin gibi 14. Gün sanıyordum :) onuda yeni öğrendim ankaradasınız sanırım hangi doktora gidiyordunuzYok canım tedavisiz, kendiliğinden oldu, ama pko korkulacak bir şey değil merak etme, doktor takibi ile eşinde de bir sorun yoksa hamile kalırsın. Bir ilaç verip yumurtlamanı sağlıyor doktor. Sonra yumurtalarını kontrol ediyor. Yumurtalar gerekli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlatıyor ve ilişkiye girmek için gün ve saat veriyor.
Yıllarca hep beni inceledi doktorlar, pko yüzünden. Nedense eşimi incelemek kimsenin aklına gelmedi. Yıllar sonra bir doktor dedi, bir de eşine bakalım diye. Bir baktılar kı eşimde canlı sprem yok:)) Sizin doğal yollardan çocuğunuzun olması imkansız diyip gönderdiler. Keçiboynuzu kürü yaptım eşime. Tedavisiz kesinlikle doğal yollardan 2 ay sonra hamile kaldım.
Ben pko yüzünden değil de eşim yüzünden 4 sene beklemişim. Bir de biz ilk adet günümden 14 gün sayıp öyle ilişkiye giriyorduk ama ben çok geç yumurtluyormuşum, en az 20 gün say dedi doktorum.
Merak etme canım hamile kalırsın, aslında fazla beklememek için bir doktora gidip takip ettirebilirsin. Aklında olsun doktorlar adetinin 4.günü çağırıyorlar ilk muayeneye.
7 aralikta adet gordun mu canim?bende bu ay uğraştım ama siz söyleyin her ayın 8 yada 7 gibi adet oluyom. 7 aralıktı.. hala kiloduma beyaz seyler geliyo. yumurtlama dönemim bittimi.. yoksa hala devam ediyomu doktora gitmekte üzüyo beni. o garip alete oturmamak için kendim çabalıyom.
Canim dedigin gibi ya sokulmeye basliyorsun yada bebissss habercisi olabilirrrrrr iki gun daha bekle sonraas dogruca kan vermeyeeemerhaba arkadaşlar.ben de geç yumurtlayıp geç adet oluyorum.doktor hormonlarda sıkıntı yok dedi,düzenlemek için doğum kont hapı vermek istedi ama gebelik istediğim için vermedi..8 aydır deniyoruz bebek ama 5 kez adet oldum.çok sıkıcı gerçekten 40 -45 gün arası.ovülasyon kullanıyorum ama yine de tutmadı.yarıyıl tatilinde eşim de doktora gidecek bişey var mı diye bakalım....
çok yazdım ama :) bu arada 3 gündür çok az kahverengi akıntım var,avuç içi kadar çamaşırımı kirletiyo hergün..adet tarihim dün idi. acaba adet oluyorum da bi türlü gelemedi mi yoksa yerleşme kanaması mı? 2.olsun isterim ne çok :) yerleşme kanaması 3 gün serer mi?
:) beklemek çok zor.cumaya randevu aldım doktora.eğer adet olursam genel kontrol olacak.adet olmazsam da gebelik için bakar:)Canim dedigin gibi ya sokulmeye basliyorsun yada bebissss habercisi olabilirrrrrr iki gun daha bekle sonraas dogruca kan vermeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?