Adet döneminde tahriş oluyorum

bende de çok oluyordu
hani şu eskiden satılan pedler vardı pamuklu
onları kullanmaya basladım
tahriş kalktı ortadan. adını bılmıyorum ama A101 de satılıyor :KK53: kotex motex hıkaye
Herkes aynı ürünü önermiş, araştıracam.
Tamponu beceremem gibime geliyor.
Bez olayı zaten bana ters.
Evdeyken sudan çıkmıyorum zaten sorun dışarıdayken...

Herkes aynı ürünü önermiş, araştıracam.
Tamponu beceremem gibime geliyor.
Bez olayı zaten bana ters.
Evdeyken sudan çıkmıyorum zaten sorun dışarıdayken...
ben hepsini denedim tahriş etmeyen bir tek bu dedıgım modellerdi. denemelısın mutlaka.
ben de tamponu hayatta takamam korkarım :KK48:

ben hepsini denedim tahriş etmeyen bir tek bu dedıgım modellerdi. denemelısın mutlaka.
ben de tamponu hayatta takamam korkarım :KK48:
Aynen ben de yanlış bir yere sokup bozarım iyice diye korkarım.
Zaten bedenimde tek sağlıklı yer o kısım ondan da olmayayım.
Yarın bunu araştıracam.
Bulursam alayım bu ay bunu da denerim.
Kaşınmak zor bir rahatsızlık...

Tampon kullanicaksin canim baska cozumu yok benimde cildim cok hassas ne cektim allah biliyor:KK47:

Evliysen tanpon kullanabilirsin büyük rahatlık en azından bir iki gün azalınca pede geçersin yazın daha fenadır eminim

Eczaneden çinko oksit krem alın. Bölgeyi su ile temizledikten sonra çinko oksitli kremi kalınca bir tabaka halinde sürün. Su-nem-vucut sıvıları ile teması kesilen bölge tahriş veya pişik olmaz. Bunun günde bir kere yapmanız yeterli.Tavsiyemdir.

Kotex kullanıyorum bende. Aynı sıkıntı bende de var. Pedin üstüne peçete koyuyorum. O biraz rahatlatiyor.
Hametan pomad surup pudraliyorum gece sabaha kadar biraz rahatlatiyor

Ay bende de var ayni dert tavsiyeleri bekliyorum.

Ama benim basima soyle bisey geliyo yogun gunler orkid kullanip dha az yogn gunler kotex kullaniyrm o zaman daha az pisiyor.

O dönemlerinizde sakın sıkı pantolon çift kilot giymeyin ki o bölge biraz da olsun hava alsın. kokulu pedler asla kullanmayın. sık sık duş alın.

Eger halen devam ederse sıkıntınız gazlı bezlerden kullanın derim. Eczanelerden alabilirsiniz...onlar hijyenik ve hava alan bir dokusu var.

Ya sorma bugun rezil oldum işe falanda gidemedim elbise giydim açık geziyorum napıyım o derece tahriş olmuş

İşinizi aksatma noktasına geldiginize göre baya kötü olmuşsunuz. Bir doktora görünün olmadı. En azından bu günlerinizde kullanabileceginiz destek krem, solüsyon verebilir. Konforlu geçirirsiniz hem...eczanede zefiranlı su satılıyor. Bunu şu noktada yapın demek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bana cok iyi gelmişti. Tabi bir doktora danışmadan genede kullanmayın.

X