ay arkadaşlar ben tam saçımı siyaha boyatacaktım yarına randevu aldım offf adet olmusum annem adetlıyken sac boyanmaz dedı varmı boyle bır sey ? yani adetliyken saç boyanınca ne olur ki?
kendi dipten çıkan saçların boya tutmaz cnm sadece boyalı yerler tutar:)bence bitmesini bekle hastalıgını..kuaöförüm 3.günden sonra boya tutuyo diyor ama ben güvenemiyorum:)
Ya yok öyle bir şey bea bence :))) Benim annemde tutturmuş öyle diyor. Ama o dini inançtan diyorlar onu genellikle. Yoksa tutmama etmeme değil. O kısım şimdi sizinle birlikte regl sayılıyor saçınız yani. E siz regl iken boyayınca o kısım siz abdest aldığınızda abdest almıyor su değmemiş oluyor, çünkü üstünde boya var. O manada yani:) Umarım anlatabilmişimdir. Ben de inançlı biriyimdir Ama ben inanmıyorum tabi böyle bir şeye
Ya yok öyle bir şey bea bence :))) Benim annemde tutturmuş öyle diyor. Ama o dini inançtan diyorlar onu genellikle. Yoksa tutmama etmeme değil. O kısım şimdi sizinle birlikte regl sayılıyor saçınız yani. E siz regl iken boyayınca o kısım siz abdest aldığınızda abdest almıyor su değmemiş oluyor, çünkü üstünde boya var. O manada yani:) Umarım anlatabilmişimdir. Ben de inançlı biriyimdir Ama ben inanmıyorum tabi böyle bir şeye
Evet bende çok duydum olmadığına dair.Hem söylendiği gibi abdest durumu hemde hormanal bi durum.
Hem saç temizkende boya tutmaz tutmaz demiyimde iyi tutmaz.1 2 günlük saç olacak biraz kirlenecek yani iyi tutması için bunuda çok duydum uygulayanda çok