• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Adet döneminde saç boyatılabilir mi?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
ay arkadaşlar ben tam saçımı siyaha boyatacaktım yarına randevu aldım offf adet olmusum annem adetlıyken sac boyanmaz dedı varmı boyle bır sey ? yani adetliyken saç boyanınca ne olur ki?

kendi dipten çıkan saçların boya tutmaz cnm sadece boyalı yerler tutar:)bence bitmesini bekle hastalıgını..kuaöförüm 3.günden sonra boya tutuyo diyor ama ben güvenemiyorum:)

Bende annemi dinlemedim dip boyamı yaptım aktı :53: bi baktım sarı yerler kumral kendi rengine dönmüş :27:

Son düzenleme:
yaşa ki neler duyasın :44: ilk defa duydum, ben kasım ayında siyaha boyamıştım iki yıkamada akmıştı, hasta mıydım ben o zaman acaba:53:

Ya yok öyle bir şey bea bence :))) Benim annemde tutturmuş öyle diyor. Ama o dini inançtan diyorlar onu genellikle. Yoksa tutmama etmeme değil. O kısım şimdi sizinle birlikte regl sayılıyor saçınız yani. E siz regl iken boyayınca o kısım siz abdest aldığınızda abdest almıyor su değmemiş oluyor, çünkü üstünde boya var. O manada yani:) Umarım anlatabilmişimdir. Ben de inançlı biriyimdir Ama ben inanmıyorum tabi böyle bir şeye :9:

Ya yok öyle bir şey bea bence :))) Benim annemde tutturmuş öyle diyor. Ama o dini inançtan diyorlar onu genellikle. Yoksa tutmama etmeme değil. O kısım şimdi sizinle birlikte regl sayılıyor saçınız yani. E siz regl iken boyayınca o kısım siz abdest aldığınızda abdest almıyor su değmemiş oluyor, çünkü üstünde boya var. O manada yani:) Umarım anlatabilmişimdir. Ben de inançlı biriyimdir Ama ben inanmıyorum tabi böyle bir şeye :9:

benimde bi yerden duyduğuma göre o anki hormonal durum ve kişiden kişiye değiştiği. :25:

yok yaa adetliyken ben çok boyadım hiçbi fark yok normal tutuyo cnm inanma sen o söylenenlere yaa ben cok yaptım :):3:

Evet bende çok duydum olmadığına dair.Hem söylendiği gibi abdest durumu hemde hormanal bi durum.
Hem saç temizkende boya tutmaz tutmaz demiyimde iyi tutmaz.1 2 günlük saç olacak biraz kirlenecek yani iyi tutması için bunuda çok duydum uygulayanda çok

Back