- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 30
Yok be rahatladım aksine :) tabi olsa çok sevinirdim ama uzamasını için rahatladım açıkçası :)Canım ya inşallah bir dahaki ay olur üzülme sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be rahatladım aksine :) tabi olsa çok sevinirdim ama uzamasını için rahatladım açıkçası :)Canım ya inşallah bir dahaki ay olur üzülme sakın
canm en son adet oldugun gunu baz almalisinIyi geceler arkadaşlar birşey danışacaktım ben geçen ocak 5 te olmam gerekirken teslimi 2 ocakta oldum bu ay 2 ocagi mi baz almam lazım yoksa 5 ocagi mi bebek istiyorum test icin acele etmek istemiyorum. Halen regli olmadım. Bu arada bel kaşık göğüs ağrıları sık sık idrara çıkma durumum var ama bunlar regli belirtiside olabilir kafam karistii
Tamam teşekkür ederim:)C
canm en son adet oldugun gunu baz almalisin
Kan testi yaptırdım bugün yok canım 1.20 çıktıBir test yaptrsan en azndan icin rahat etsin canm
Rica ederm ☺Tamam teşekkür ederim:)
Ya olsun cnm uzulme umutlar bidahaki aya hayrlsi olsn hakknda insaallahKan testi yaptırdım bugün yok canım 1.20 çıktı
İnşallah canım devam edicez tedaviye hayırlısı olur inşallahYa olsun cnm uzulme umutlar bidahaki aya hayrlsi olsn hakknda insaallah
Nekadar suredir olmuyo bi sorununz varmiİnşallah canım devam edicez tedaviye hayırlısı olur inşallah
Bende adet döneminde üşüme olurdu ,hamilelik olunca adet ağrısı oldu fakat üşüme olmadı,karın ağrıları sürekli değildi ama adet ağrısına benziyordu dinlenince geçiyordu şu an 5 haftalık hamileyim ağrılarım azaldı çok uykum geliyor iştahım çok açıldıBir de soyle bir durum var insan gebelik beklentisi icinde oldugu icin surekli vücudunu dinliyor. Yaniltici olabiliyor belirtiler insallah hamilesinizdir .
1 yıl normal yoldan olmadı, geçen ay ilk defa klomen tedavisine basladık kist yaptı canım bu ay tekrar deniycez bi sorunumuz yok ama olmadıNekadar suredir olmuyo bi sorununz varmi
Hayrlsi olsn cnm insallah. Elbet zamani vardr. Ben 3.senemde kavustum yavruma hamd olsun asılama yoluyla1 yıl normal yoldan olmadı, geçen ay ilk defa klomen tedavisine basladık kist yaptı canım bu ay tekrar deniycez bi sorunumuz yok ama olmadı
Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallahHayrlsi olsn cnm insallah. Elbet zamani vardr. Ben 3.senemde kavustum yavruma hamd olsun asılama yoluyla