Anlaşılan kimse bunun bi farklı noktasını bilmiyor. Aslında küçücük bi ayrıntı bile fark edebilir ah bi hamile olsam gün gün yazıcam herşeyimi bilmeyenlere yardım olsun diye...Merhaba kızlar bu konu bence en büyük sıkıntı, keşke bi belirtisi olsa da pat diye anlayıversek hamiş olduğumuzu.. valla adet sancısı yaşayıp hamile kalan, adetolup da üstüne gören o kadar çok kadın var ki. O yüzden adet gününü bekleyip geçirmek en iyisi. Başka türlü stres yaşadıkça vücudumuz bize oyun yapıyor :/
Adet donemnn kacnci gunundesnz yumurtlama zamannz olablrŞuan lavaboya gittim elime parça halinde yapışkan beyaz akıntı geldi bu ne demek olabilir
Cnm smdi herkesn belrtsi cok farkldr adet belrtsi ble farkli oldgu icin herkesde durum degisebiliyor inan goguslermde doguma kdr hc bir belrti dahi olmadi mesela ilk 3aya kdr hamle oldgmn farkna ble varamadm 3aydan snra skntlarm baslamsti.Anlaşılan kimse bunun bi farklı noktasını bilmiyor. Aslında küçücük bi ayrıntı bile fark edebilir ah bi hamile olsam gün gün yazıcam herşeyimi bilmeyenlere yardım olsun diye...
Benim annem bütün hamileliklerini çok zor geçirmiş. 9 ay boyunca aşermesi mide bulantısı geçmemiş. Bana diyor ki sende aynı olursun.Cnm smdi herkesn belrtsi cok farkldr adet belrtsi ble farkli oldgu icin herkesde durum degisebiliyor inan goguslermde doguma kdr hc bir belrti dahi olmadi mesela ilk 3aya kdr hamle oldgmn farkna ble varamadm 3aydan snra skntlarm baslamsti.
2. Günümdü gecikmedeAdet donemnn kacnci gunundesnz yumurtlama zamannz olablr
Hic belli olmaz cnm benm annemde hep istfra ederms korkarlarms artk cigerleri disina ckcak diye ama benm oyle istfram olmadi 3aydan snra basladi 1gunde 3kere istfra etmstm 1 ay falanda bulanti cektm okdrBenim annem bütün hamileliklerini çok zor geçirmiş. 9 ay boyunca aşermesi mide bulantısı geçmemiş. Bana diyor ki sende aynı olursun.
Test yaptnz mi2. Günümdü gecikmede
Ozmn var cnm hemen kan testi yaptr hayrlsi olsn insaallahKızlar benimde bugün regl günüm adet ağrısı yaşıyorum özellikle sol kasıkta batan bisyler var bide goguslerimde hassasiyet ve şişme oldu onun dışında bsy yok test yaptım iki tane ikisinde de çok silik çizgi görünüyor hakkımda hayırlısı insallah
Yaptircam canım sonucumu bildiririmOzmn var cnm hemen kan testi yaptr hayrlsi olsn insaallah
Bir test yaptrsan en azndan icin rahat etsin canmYa kızlar tekrar merhaba, ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kist oldu çok ağrı yapmıştı bikaç gün ama son 1bucuk haftadır hiç ağrım yok geçti galibaama doktor hamile kalma olasılığın hala var dedi. Bugün adet günümdü olmadım, bikaç gün önce adet olacak gibi sancı hissettim adet oldum sandım ama olmamışım. Adete yakın kuru dönem olur diye biliyorum ama benim akıntım var baya. Bide idrarım bulanıklaştı. Göğüslerimde de hassasiyet var Hofff bilemiyorum ya yine heveslenmek istemiyorum
Hamilesin bence canım ben adet oldum bugun :)Kızlar benimde bugün regl günüm adet ağrısı yaşıyorum özellikle sol kasıkta batan bisyler var bide goguslerimde hassasiyet ve şişme oldu onun dışında bsy yok test yaptım iki tane ikisinde de çok silik çizgi görünüyor hakkımda hayırlısı insallah
Adet oldum bugün canım :)Test yaptnz mi
Test için çok erken zaten canımAdetime 5gün kala evde test yaptım negatif. Pazartesiye kadar olmazsam doktoruma gitcem
Canım ya inşallah bir dahaki ay olur üzülme sakınHamilesin bence canım ben adet oldum bugun :)