- 6 Ağustos 2019
- 413
- 557
- 18
- 31
Merhaba arkadaslar size bi sorum olacaktı. 2 yıllık evliyim başından beri korunma durumumuz olmadi bir yıl fazla kasmadik ama ikinci yil neden olmuyo sorun mu var acaba diye kontrole gittim rahimde perde çıktı doktorum ameliyat önerdi ver agustos ayinca ameliyat oldum bi sorun kalmadı hormonlar vs rahim içi hersey normal polip miyom kist vs de yok doktorum biz bıraktık denemeye devam edin dedi. Son kontrolümde gecen aydi bi problem görmedi.Ben de ovulasyon testi ile 3 aydir takip ediyorum ve onemli günleri degerlendiriyoruz bu ay hic beklemediğim bisey oldu geçtiğimiz pazar yumurtlama günümdu testle de takip ettim o gunun aksami biraz yogun kahverengi akintim basladi bazı aylarda basima gelmisti ve en fazla iki gün surerdi yumurtlama kanamasi olabilirmis. bende oyle bisi diye düşünmüştüm ama gun gectikce akintinin rengi kirmiziya döndü son 4 gündür de sızıntı şeklinde azar azar pihtisiz acik kirmizi kanamam oluyo adetime daha 8 gün kadar Var ve hep duzenlidir 27 28 gunde bir olurum bu kanama neyin nesi fikriniz varmi pazartesi doktora gidicem gecicek gibi durmuyor yumurtlama kanamasi bu kadar yoğun ve kirmizi olur mu başına gelen varmi biraz uzun oldu kusura bakmayin simdiden tesekkurler..