• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet dışı kanama (yardım?????)

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.302
3.462
133
Selam kızlar dünden beri ara kanamam var reglilim biteli henüz 10 gün oldu.Doktora gittim kist yok,spiral kayması gebelik dış gebelik vs. yok. Doktorum hormonel olabileceğini söyledi Prog.....n ilaç başlıyoruz bugün .Kanama rahim içindeymiş.rahim ağzıyla alakası yok aklıma yumurta kanseri veya (endometriyum) kanseri türleri gelmeye başladı.Yani kesin hormonal mi acaba aklım karştı bir el atın bana :KK43:

Selam kızlar dünden beri ara kanamam var reglilim biteli henüz 10 gün oldu.Doktora gittim kist yok,spiral kayması gebelik dış gebelik vs. yok. Doktorum hormonel olabileceğini söyledi Prog.....n ilaç başlıyoruz bugün .Kanama rahim içindeymiş.rahim ağzıyla alakası yok aklıma yumurta kanseri veya (endometriyum) kanseri türleri gelmeye başladı.Yani kesin hormonal mi acaba aklım karştı bir el atın bana :KK43:
Hemen aklına kötü şeyler getirme canım bazen küçük kistler oluyo zararsız catlayabiliyo. Doktorun iyi bakmamissin olabilir kötüye yorma hemen Allah'ın izniyle rahat ol

Back