Ama gebelik testi ikinci çizgi silik çıksada hamile oluyorsun diye biliyorumBiri hassas test digeri normal test yaptim silik cikti canim anlamadim ya
Canim bugúnde olmamişBu da bugün
Eki Görüntüle 2310076
Canim bugúnde olmamiş
Bu da bugün
Eki Görüntüle 2310076
Sürekli Böyle ya bir koyulaşmadı ovulasyom dönemimde bitiyorumarım koyuyu görürüm
Yarın adetten 14 önceki gün bakalım ne olucakSürekli Böyle ya bir koyulaşmadı ovulasyom dönemimde bitiyor
Eki Görüntüle 2538848
Yarın adetten 14 önceki gün bakalım ne olucak
Adete 14 gün kala adet döngüm 29 30Canim bugúnde olmamiş
Bugünde yok canim gecmi yumurtluysun acaba devam etAdete 14 gün kala adet döngüm 29 30Eki Görüntüle 2539112
Çok heyecanlı az kaldı sanırım koyulduBugünde yok canim gecmi yumurtluysun acaba devam et
Canım bugünü degerlendr catlicak bu yeterli koyuda baslayin iliskiyeÇok heyecanlı az kaldı sanırım koyuldu ☺☺☺
Eki Görüntüle 2539554
İnşaAllahCanım bugünü degerlendr catlicak bu yeterli koyuda baslayin iliskiye
Yarinda koyu cikar 3gün arka arkaya yapin yapalmİnşaAllah
Canım instagram da var pembe olan testlerden gebelik testinde hediye yanında kapıda ödemeli hassas olarak yeni gelistirildi bak istersenBu test hangi marka nerden aldın bende bunun aynısının yeşilinden kullanıyorum ama çok az kaldı bitmek üzere
Yarinda koyu cikar 3gün arka arkaya yapin yapalm
Canim 12saate catlar iliskiye devam
Canım instagram da var pembe olan testlerden gebelik testinde hediye yanında kapıda ödemeli hassas olarak yeni gelistirildi bak istersen
Atiyorum canim simdi gordum yorumuHangi sayfa canım resmini yollarmısın bana özelden ? Birgebeningünlüğü diye bi sayfa var o bayanda satıyor ama bana biraz pahalı geldi bide senin dediğin yere bakayım güvenilir dimi?
Atiyorum canim simdi gordum yorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?