• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet bitiminin 5. Günü ovu testim koyu çıktı!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 30-35 arası oluyorum ama 30'da olsanda yumurtlama illa 16.günde olacak diye bi kaide yok birkaç gün oynama olabiliyo o yüzden ovulasyon testi gerekli bana göre veya 2 günde bir adete kadar denemek lazım ki yumurta kaçmasın ama o da bana zor geliyo
Seninki ne zaman oldu

Seninki ne zaman oldu

Ben şuan adetliyim bu ay benim pik adetimin 19 ve 20.günü oldu ertesi gün silikleşti
Silikleştiği günden itibaren saydım tam 15 gün sonra adet oldum:KK43: yani 34.günde adet oldum geçen ayki pikten sonra da 16 gün sonra adet gelmişti
Hsg çektiricem inşallah acaba kürtajda kalan bi sıkıntımmı var onu düşünmeye başladım:KK43: çünkü o kadar yumurtlama günlerini değerlendirmeme rağmen olmadı bi türlü
Nasip inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberimizi alırız

T çizgisi C'den daha mı koyu veya aynı koyulukta mı? Testlerini atabilirmisin
IMG_20190921_124141.jpg
IMG_20190920_155342.jpg
IMG_20190920_121103.jpg
IMG_20190919_141105.jpg

Bu test hangi marka nerden aldın bende bunun aynısının yeşilinden kullanıyorum ama çok az kaldı bitmek üzere
Ben yurtdisindayim canim burdan aldim..
Yapmaya devam edicem bakalim siliklescekmis boyle devammi edicek hamilelik dedi cok kisi ama bos umutlanmak istemiyorum erken teste yapmak istemiyorum zaten daha adetime cok var.. 🙏 Insallah iyi seyler cikar

Ben şuan adetliyim bu ay benim pik adetimin 19 ve 20.günü oldu ertesi gün silikleşti
Silikleştiği günden itibaren saydım tam 15 gün sonra adet oldum:KK43: yani 34.günde adet oldum geçen ayki pikten sonra da 16 gün sonra adet gelmişti
Hsg çektiricem inşallah acaba kürtajda kalan bi sıkıntımmı var onu düşünmeye başladım:KK43: çünkü o kadar yumurtlama günlerini değerlendirmeme rağmen olmadı bi türlü
Nasip inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberimizi alırız
Hayırlısı olsun canım inşaAllahh

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor

Ben yurtdisindayim canim burdan aldim..
Yapmaya devam edicem bakalim siliklescekmis boyle devammi edicek hamilelik dedi cok kisi ama bos umutlanmak istemiyorum erken teste yapmak istemiyorum zaten daha adetime cok var.. 🙏 Insallah iyi seyler cikar

İnşallah tutarda bu ay güzel haber alırsın
Ama adetine 13 gün kaldığı için malesef hamilelikten olması mümkün değil
önce yumurtlama olacakki döllenme olsun sonra 5-6 gün tüplerde kalıp ondan sonra rahime yerleşip önce kana sonra idrara karışana kadar 13-15 gün geçer
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin🤲

İnşallah tutarda bu ay güzel haber alırsın
Ama adetine 13 gün kaldığı için malesef hamilelikten olması mümkün değil
önce yumurtlama olacakki döllenme olsun sonra 5-6 gün tüplerde kalıp ondan sonra rahime yerleşip önce kana sonra idrara karışana kadar 13-15 gün geçer
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin🤲
Amin canim insallah 🙏

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Gebelik testnizmi silik çıktı

Back