- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 32
Edicem zatemde 5 gun boyunca bu koyuluk tuafima gitti :/O zaman yumurtlama dönemi muhtemelen teste bence devam et çatlaması için silikleşmesi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edicem zatemde 5 gun boyunca bu koyuluk tuafima gitti :/O zaman yumurtlama dönemi muhtemelen teste bence devam et çatlaması için silikleşmesi lazım
Seninki ne zaman olduBende 30-35 arası oluyorum ama 30'da olsanda yumurtlama illa 16.günde olacak diye bi kaide yok birkaç gün oynama olabiliyo o yüzden ovulasyon testi gerekli bana göre veya 2 günde bir adete kadar denemek lazım ki yumurta kaçmasın ama o da bana zor geliyo
Seninki ne zaman oldu
Edicem zatemde 5 gun boyunca bu koyuluk tuafima gitti :/
T çizgisi C'den daha mı koyu veya aynı koyulukta mı? Testlerini atabilirmisin
En ustteki resim bugun yaptığımT çizgisi C'den daha mı koyu veya aynı koyulukta mı? Testlerini atabilirmisin
En ustteki resim bugun yaptığım
Ben yurtdisindayim canim burdan aldim..Bu test hangi marka nerden aldın bende bunun aynısının yeşilinden kullanıyorum ama çok az kaldı bitmek üzere
Hayırlısı olsun canım inşaAllahhBen şuan adetliyim bu ay benim pik adetimin 19 ve 20.günü oldu ertesi gün silikleşti
Silikleştiği günden itibaren saydım tam 15 gün sonra adet oldum yani 34.günde adet oldum geçen ayki pikten sonra da 16 gün sonra adet gelmişti
Hsg çektiricem inşallah acaba kürtajda kalan bi sıkıntımmı var onu düşünmeye başladım çünkü o kadar yumurtlama günlerini değerlendirmeme rağmen olmadı bi türlü
Nasip inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberimizi alırız
Ben yurtdisindayim canim burdan aldim..
Yapmaya devam edicem bakalim siliklescekmis boyle devammi edicek hamilelik dedi cok kisi ama bos umutlanmak istemiyorum erken teste yapmak istemiyorum zaten daha adetime cok var.. Insallah iyi seyler cikar
Amin canim insallahİnşallah tutarda bu ay güzel haber alırsın
Ama adetine 13 gün kaldığı için malesef hamilelikten olması mümkün değil
önce yumurtlama olacakki döllenme olsun sonra 5-6 gün tüplerde kalıp ondan sonra rahime yerleşip önce kana sonra idrara karışana kadar 13-15 gün geçer
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin
Gebelik testnizmi silik çıktıMerhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Yarindan itibaren bekle canim bugünde iptalRegl ile beraber 13
Evet silik cikti bata 2 gun varken bugun regli gunum regli olmadim sabah test yaptim negatif cikti tek cizgiGebelik testnizmi silik çıktı
İçiniz rahat etmiyorsa kan testi yaptırınEvet silik cikti bata 2 gun varken bugun regli gunum regli olmadim sabah test yaptim negatif cikti tek cizgi
Test gtrcek esim bugun bidaha yapicam bakalim testi .. kimyasal gebelik olablr diye dusunuyorum bakalim hayirlisiİçiniz rahat etmiyorsa kan testi yaptırın
Sonuç ne olduTest gtrcek esim bugun bidaha yapicam bakalim testi .. kimyasal gebelik olablr diye dusunuyorum bakalim hayirlisi
Biri hassas test digeri normal test yaptim silik cikti canim anlamadim yaSonuç ne oldu