Gebeliğe Hazırlık Adet bitiminin 5. Günü ovu testim koyu çıktı!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ignemi gecen hafta bugun vurdum.Igne gunude sayiliyor mu doktrum Ekim 1 2 gibi test yaparz dedi cok gec degil mi .Kac gun sonra igne etkisi gecer belirtimde yok sadece gogus uclarim koyulasti biraz bide arada bi kasik agrisi ve bacak agrim var ignedndr diye dusunyrm jmutlanmak istemyrm hic

Kızlar laboquick ovulsaydın testi kullanıyorum ,adet bitiminin 5. Günü yani adetle birlikte 10. Gün testim koyu çıktı .2 gün koyu çıktı sonra silikleşti bu şekilde erken çıkan var mı?
Benim dun 11 günumde cıkti ben clearblue kulaniyorum ve gerçekten meymun kaldim

Kızlar laboquick ovulsaydın testi kullanıyorum ,adet bitiminin 5. Günü yani adetle birlikte 10. Gün testim koyu çıktı .2 gün koyu çıktı sonra silikleşti bu şekilde erken çıkan var mı?

Henüz yumurtlama olmamış koyulaşma var ama yumurtlama diyebilmemiz için T çizgisinin C'den daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması lazım
ovulasyon testi yaparken eğer anında T çizgisinin belirdiğini görürsen veya C ile aynı anda belirirse pik olmuş demektir
benimde geçen ay 13-14'te böyle bi koyulaşma olmuştu sonra silindi derken 18.günde koyulaşmaya başladı ve 19-20'de pik yaptı sen devam et hergün 2-3 saat sıvı almadan saat 12:00-16:00 arasında yap

Öyle yapıyorum peki koyulup açılması normal mi mesela 3 gün önce daha koyuydu şuan silik daha çok böyle oluyorum

Öyle yapıyorum peki koyulup açılması normal mi mesela 3 gün önce daha koyuydu şuan silik daha çok böyle oluyorum

Normal canım bendede öyle oluyor mesela bugün diyelimki çok silik gördün ama yarın bir anda pik yapabilir o yüzden bırakma devam et yapmaya adet döngün kaç normalde?

Kizlar ovulasyon testi 5 gun ust uste pozitif olan varmi benim 5 gundur 2 cizgide koyu

30. Gün oluyorum adet genelde

Bende 30-35 arası oluyorum ama 30'da olsanda yumurtlama illa 16.günde olacak diye bi kaide yok birkaç gün oynama olabiliyo o yüzden ovulasyon testi gerekli bana göre veya 2 günde bir adete kadar denemek lazım ki yumurta kaçmasın ama o da bana zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…