Ara sıra artıp azalma ihtimali var o zaman değil miYok canım catlama olmamis .rahat 3,4 gün sonra artar
Benim dun 11 günumde cıkti ben clearblue kulaniyorum ve gerçekten meymun kaldimKızlar laboquick ovulsaydın testi kullanıyorum ,adet bitiminin 5. Günü yani adetle birlikte 10. Gün testim koyu çıktı .2 gün koyu çıktı sonra silikleşti bu şekilde erken çıkan var mı?
Senin de bu koyuluktamıydıBenim dun 11 günumde cıkti ben clearblue kulaniyorum ve gerçekten meymun kaldim
Ben resimli gostereyimSenin de bu koyuluktamıydı
yaptırdım 0,21 çıktı 7 gündür tık yok bidaha yaptırcam kan testi olmazsam geç döllenmemi acaba diyorumGebelik testi yap hamilesin dür
Kimyasal gebelik olabilir miyaptırdım 0,21 çıktı 7 gündür tık yok bidaha yaptırcam kan testi olmazsam geç döllenmemi acaba diyorum
Ben bu testi çok anlayamadım laboquickten baya farklıBen resimli gostereyim
Buda bugünkü 21eylülYa canim on dakika icinde cekmen gerek testleri 1saatten sonra belli olmazki bunlar cöp olmuş artk. Seni yaniltirz yaptgn gbi çek at bize
Kızlar laboquick ovulsaydın testi kullanıyorum ,adet bitiminin 5. Günü yani adetle birlikte 10. Gün testim koyu çıktı .2 gün koyu çıktı sonra silikleşti bu şekilde erken çıkan var mı?
Öyle yapıyorum peki koyulup açılması normal mi mesela 3 gün önce daha koyuydu şuan silik daha çok böyle oluyorumHenüz yumurtlama olmamış koyulaşma var ama yumurtlama diyebilmemiz için T çizgisinin C'den daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması lazım
ovulasyon testi yaparken eğer anında T çizgisinin belirdiğini görürsen veya C ile aynı anda belirirse pik olmuş demektir
benimde geçen ay 13-14'te böyle bi koyulaşma olmuştu sonra silindi derken 18.günde koyulaşmaya başladı ve 19-20'de pik yaptı sen devam et hergün 2-3 saat sıvı almadan saat 12:00-16:00 arasında yap
Öyle yapıyorum peki koyulup açılması normal mi mesela 3 gün önce daha koyuydu şuan silik daha çok böyle oluyorum
30. Gün oluyorum adet geneldeNormal canım bendede öyle oluyor mesela bugün diyelimki çok silik gördün ama yarın bir anda pik yapabilir o yüzden bırakma devam et yapmaya adet döngün kaç normalde?
Ara sıra artıp azalma ihtimali var o zaman değil mi
Canim cok yakin ama bugnde catlamams kacinci günün buBuda bugünkü 21eylül
Eki Görüntüle 2309723
Regl ile beraber 13Canim cok yakin ama bugnde catlamams kacinci günün bu
30. Gün oluyorum adet genelde
Kizlar ovulasyon testi 5 gun ust uste pozitif olan varmi benim 5 gundur 2 cizgide koyu
13 gun var daha :/Adete kaç gün var? Adete yakın zamanda sürekli pik olursa hamilelikten olabilir
13 gun var daha :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?