- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Bende sizi konyadasiniz sandim ondan sormustum.bilgiler isime yarayacak amaBen bursadayım ama akademideki kadına iyi diyolar suratsızmış ama iyiymiş annem ona gidiyor genelde adını unuuttum ayşe miydi ne.halamın kızı anıttaydı rahattı sanırım ama odalar bit gibi ben sevmedim orayı.
Kismet:)Bnde istanbul dan gelin geldimbeklerim kismet olursa.... evet 1 aylik evliyz . Sz?
Hadi gozun aydin canim hamilesin degilmi:)Bende kurtaj oldum geçen mayısta sen ne zaman
Sabah kesinleşir canım bakalım:)Hadi gozun aydin canim hamilesin degilmi:)
Hadi bakalim erken belli oldu cok guzel ya kendim olmusum sevindimm:)Sabah kesinleşir canım bakalım:)
hala belli değil sağlık ocağının dez avantajı işte.Hadi bakalim erken belli oldu cok guzel ya kendim olmusum sevindimm:)
Guzel haberlerini bekliyorumo zaman:)hala belli değil sağlık ocağının dez avantajı işte.
geldi sonuç adete 6 gün kala hcg 18Guzel haberlerini bekliyorumo zaman:)
geldi sonuç adete 6 gün kala hcg 18
amin canım amin ecmain
Cok sevindim.darisi tum bekleyenlerin basina:)
23 :) burda yalnzm ya onunla oyalanirm en azından diye istiyorm yaKismet:)
Benim 1,5 yil tamamlandi canim:)
Cocuk hemenmi istiyosun.biraz evliligini yasa be tatlim yas kacti
Hasta olmadim hala merakla bekliyorum.herseyin hayirlisi:)23 :) burda yalnzm ya onunla oyalanirm en azından diye istiyorm ya
Ben de hala olmadimmHasta olmadim hala merakla bekliyorum.herseyin hayirlisi:)
YA ben test yaptim negatf çıktı. 2 gun gecti hasta olmadm. Niye boyle oldu kiiiHasta olmadim hala merakla bekliyorum.herseyin hayirlisi:)
Canim bende hasta olmadim.bende sabah test yaptim zaten ihtimalim dusuktu.YA ben test yaptim negatf çıktı. 2 gun gecti hasta olmadm. Niye boyle oldu kiii
Hmmmmmmmm uf ya o kdr ümitlendimm. 2 gun daha olmazsam kan testi yaptrym diyorummmCanim bende hasta olmadim.bende sabah test yaptim zaten ihtimalim dusuktu.
Koca tek cizgi gorundu.
Subat 28 cekti ya.ona bagliyorum ben yarin hasta olabilirsin.birde mevsim gecisi var
Aynen canim.birde yeni evliydin.olmazssa bile moralini bozma.Hmmmmmmmm uf ya o kdr ümitlendimm. 2 gun daha olmazsam kan testi yaptrym diyorummm
Bakalmmmm insalhhhAynen canim.birde yeni evliydin.olmazssa bile moralini bozma.