- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Evet duzenli adetim.sanirim suphe duydugum icin vucudumu dinliyorum ama bakalim hayirlisiMerhaba .adetiniz düzenli ise bence adetten hemen sonra gebelik olma ihtimali zayıf ama tabı istisnalarda var.bence sizinkisi yumurtlama belirtileri .hakkınızda hayırlısı olsun
Bende her ay aynı belırtılerı yasıyorum okadar cok vucudumuzu dınlıyoruzkı her belırtıyı ona yoruyoruz.unutmazsan buradan haber verırısn hayırlısı olsunEvet duzenli adetim.sanirim suphe duydugum icin vucudumu dinliyorum ama bakalim hayirlisi
Aslinda suan istemiyorum.sadece o gun oldu bi durum.benim korkuyla karisik bi vucut belirtileri.Bende her ay aynı belırtılerı yasıyorum okadar cok vucudumuzu dınlıyoruzkı her belırtıyı ona yoruyoruz.unutmazsan buradan haber verırısn hayırlısı olsun
Valla aylar sonra merakla bekliyorum.cok vucudumuda dinlemezdim.bu ay icime suphe dustu iste.bakalim ins hayirlisi:)Ayni şeyler bnde de vardı hatta müthiş bi mide bulantısı vardı bnde de. Ama gecen gun kan testi yaptrdm sonuç negatf doktor stresten olur dedi . Bnm de adetim 8 mart ta :)
bende de aynısı var soğuk aldım diyorum Allah allah bende bir anormallik var sanırımKafam hayli karisik...gectigimiz ekim ayinda bos gebelikle kurtaj oldum sonrasinda ise hep korunduk ama ilacla degil.esim korundu.
Baharda bebek calismalari yapmaya karar vermistik.
Ama affiniza siginarak 14 subat gecesi esimle iliskiye girdik ve kaza oldu
Ne oldugunu anlamadik.olan oldu.yalniz soyle.adet bitiminin tam ikinci gecesi oluyor yani.
Ammmannnn dedim hamile falan kalmam dedim.kafam rahatti ama vucudumda garip seyler oluyor son uc dort gundur.
1.cokhafif bel agrim var adet olacakmisim gibi.adetim mart 9 da bu arada daha cok var.
2.bikac kez karnimda hafiften damar atmasi gibi seyler hissettim.
3.karnimin sag tarafi bicak saplanir gibi agridi.
4.karnimin ortasini sanki yatay bi sekilde bicakla kesiyorlar gibi his olustu bu biraz hissedildi.
5.cok hafif kasiklarimda batmalar var
6.sabahlari uyanmak cok zorlasti.
7.karnimin icinde bir sertlik varmis gibi hissediyorum.
Sizce olabilirmi?boyle bisey mumkunmudur.
İnş :) bnde bekliyorm bi umut ama belki.... belki sonuc yanlış çıkmıştır :)Valla aylar sonra merakla bekliyorum.cok vucudumuda dinlemezdim.bu ay icime suphe dustu iste.bakalim ins hayirlisi:)
bende de aynısı var soğuk aldım diyorum Allah allah bende bir anormallik var sanırım
Adetin 8 martta dimi ayni anda ogrenicez sonuclari o zaman ins hayirlisi olur:)İnş :) bnde bekliyorm bi umut ama belki.... belki sonuc yanlış çıkmıştır :)
benimde 10 mart bat bakalım takipleşelim kalırsak birlikte kalacaz demektiryok yok anormallik bendeaz once yine batti sol kasigim.yahu kaza olunca bu ay bebekmi geliyor diye telasa dustum
Bklmm ins hayirlisi olur evet :)Adetin 8 martta dimi ayni anda ogrenicez sonuclari o zaman ins hayirlisi olur:)
Ama biz denemiyoruz o gune mahsustu sadece
benimde 10 mart bat bakalım takipleşelim kalırsak birlikte kalacaz demektir[/QUOTE
Evvett haberleselimm :)
peki bende ilk 15 i sonra 18 ve 22 si sizce olabilir mi olabilirse en erken ne zaman öğreniriz ki ?Evett haber
naptın sen bir ayda ben en azından 16 ayda yaptımValla bn pek bilmiyorum :) evleneli 1 ay oldu kac kere test yaptim saymadim bileartik yapmicm oluruna bıraktım :)
öyle deme maşallah kalbim kadar bembeyaz de geçYa iste szn o hissettilerinzi bnde hissedince noluyoruz dedim yaptim
En son kinde biraz hayal kirikligi oldu daha yapmicm dedim