- 25 Şubat 2015
- 52
- 14
- 32
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
tmmm derim cnm seni mi kırcmöyle deme maşallah kalbim kadar bembeyaz de geç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmmm derim cnm seni mi kırcmöyle deme maşallah kalbim kadar bembeyaz de geç
ben 3 gün önce öyle dedim eşim meraklı gözlerle bakıyor hatıra defterinin ilk sayfası gibi mis gibi bembeyaz ben gülüyom herifin suratı ekşiditmmm derim cnm seni mi kırcm
Siralandik ilk haber 8,9,10Evett haber
alemsin kızben 3 gün önce öyle dedim eşim meraklı gözlerle bakıyor hatıra defterinin ilk sayfası gibi mis gibi bembeyaz ben gülüyom herifin suratı ekşidi
Evvettt :) ilk bn bklmmSiralandik ilk haber 8,9,10
Ben esime bahsetmedim suphelerimden olursa bi hooonkklicekben 3 gün önce öyle dedim eşim meraklı gözlerle bakıyor hatıra defterinin ilk sayfası gibi mis gibi bembeyaz ben gülüyom herifin suratı ekşidi
Yok canim bu defa soylemedim.kurtajdan sonra umutlanip hayal kirikligi yasamasin.asiri duskun bebeklere.Kizlarr mantı yapıyorum buyrun yiyelm
Hmmm haklsn canim. Gecmis olsun .......Yok canim bu defa soylemedim.kurtajdan sonra umutlanip hayal kirikligi yasamasin.asiri duskun bebeklere.
Bende taze fasulye yaptim mantinin yaninda epey sonuk kaldi ama
Afiyet olsun canim.
Gecti gitti zaten:) sagol canimguzel haberler bize gelsin.bugun burda hava misss.icim pek pir pirHmmm haklsn canim. Gecmis olsun .......
Ayy yok ya onu da cok severim bi suru yemekle ugrasmiyim diye yapim dedimm :)
Konya:) orasi neresi pekiBurda da güzel :) orasi neresii
Bende kurtaj oldum geçen mayısta sen ne zamanYok canim bu defa soylemedim.kurtajdan sonra umutlanip hayal kirikligi yasamasin.asiri duskun bebeklere.
Bende taze fasulye yaptim mantinin yaninda epey sonuk kaldi ama
Afiyet olsun canim.
Kız ben konyalıyım:)))Konya:) orasi neresi peki
Hadi ya tesadufe bak:) bende ekimde oldum.meram tipta.doktorum ayse gunencti belediyede.kadin robot gibi otomatige baglamis.hic memnun kalmamistim.sonra kazimda yaptirdim kurtajida.Bende kurtaj oldum geçen mayısta sen ne zaman
Hep gormek isyedigim sehir ama kismet olmadi.bende istanbuldan gelin geldim konyaya.zaten burda okumustum cakili kaldik este memur olunca:)Eskişehir burası da
Bnde istanbul dan gelin geldim beklerim kismet olursa.... evet 1 aylik evliyz . Sz?Hep gormek isyedigim sehir ama kismet olmadi.bende istanbuldan gelin geldim konyaya.zaten burda okumustum cakili kaldik este memur olunca:)
Sizde yeni evlisniz degilmi
Ben bursadayım ama akademideki kadına iyi diyolar suratsızmış ama iyiymiş annem ona gidiyor genelde adını unuuttum ayşe miydi ne.halamın kızı anıttaydı rahattı sanırım ama odalar bit gibi ben sevmedim orayı.Hadi ya tesadufe bak:) bende ekimde oldum.meram tipta.doktorum ayse gunencti belediyede.kadin robot gibi otomatige baglamis.hic memnun kalmamistim.sonra kazimda yaptirdim kurtajida.
Simdi ise anittaki kadin doguma gideyim diyorum.varmi senin bi bilgin.hangisine gidiyosun peki?