• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bitiminden hemen sonra denemedeki şans??

O kadar çabuk belirti olmaz dedikleri için ben psikolojik yapıyorum sandım canım ama oluyormuş.Şuan 6 haftalık hamileyim.ınşallah darısı hepinizin başına

bizde adetimin bittiği günden itibaren günaşırı çalışma yaptık :) yani yaklaşık ayın 2sinden beri çalışma yapıyoruz ben de bütün belirtileri hissediyorum kasık ağrısı ve batma göğüs hassasiyeti ara ara ter basması ve baş dönmesi kasıklarda atma hissi sürekli uyku isteği şuan bile gözümü zorla açıyorum bel ve bacaklarda bazen ağrılar sürekli idrar gelmesi karında şişlik hissi ve akıntı ve adetime daha var yani adet belirtisi olmadığına eminim 10 günde belirtiler çıkar mı dersiniz? yeni evli sayılırım bu konuda bilgim yok lütfen cevap ve yardımmafoldumben

bünyeye göre deiğşir bence kesinlikle yapmaz demek de yanlış işallah hamilesindir canım test alıp bak bakalım :)

inşallah bebiş vardır negatif çıkar diye korkuyorum ne zaman yapsam belli olur acaba? bu hafta kan testi yaptırayım haberleri yazarım mutlaka.

Kızlar ilişkiden sonra kaç gün içinde yerleşiyoki belırtılerı hemen baslıyo.

Back
X