adet bittiği gibi deneyin diyolar çevremdekiler
şans yüksek diyorlar..
aranızda böyle hamile kalan var mı arkadaşlar??
ve bi şey daha eğer olurda tutarsa illa belirti için adetimi beklemek gerekli??
yoksa önce test yapsak çıkarmı?:uhm:
düzensiz adet görenler için olabilir ama 28 günde bir veya 30 32günde bir adet görenler için pek mümkün değil diye biliyorum
evet ben öyle hamile kaldım arkadasım bilincli degildi ama adetimin son gunu ilişki olmustu be bir hafta sonrada mide bulantılarım başladı bende belirtiler biraz erken basladı ama kişiden kişiye değişebilir
nnazann beni o kadar çok heyecanlandırdın ki şu an çünkü adet sonrası olan ilişkimizde hamile kaldığımı düşünüp böyle birşey olabilirmi diye düşünürken hamile olduğunu öğrendim..çünkü benimde bir haftadır mide bulantım bel ağrılarım var..inşallah senin kadar şanslıyımdır..plansızdı ama istiyoruz eşimle..
Allah herkese nasip etsin inşallah..
nnazancım özellikle sana bir sorum olacak benim..belirtilerimiz çok benzer olduğu için seni rahatsız ediyorum sürekli ama :)
benim bir iki gündür malum bölgemde uyuşma başladı böyle karıncalanır gibi..sende olmuşmuydu böyle birşey..daha adetime 15 gün var ne yapıcam ben ya..
nnazann beni o kadar çok heyecanlandırdın ki şu an çünkü adet sonrası olan ilişkimizde hamile kaldığımı düşünüp böyle birşey olabilirmi diye düşünürken hamile olduğunu öğrendim..çünkü benimde bir haftadır mide bulantım bel ağrılarım var..inşallah senin kadar şanslıyımdır..plansızdı ama istiyoruz eşimle..
Allah herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?