Ben öyle adet belirtisi çektim ki ha oldum ha olucam derken baktım ki hamileyim sürpriz bir şekilde ama çok adetKızlar lütfen cevaplayın
Bu ay neredeyse tüm tutacak tarihlerde birliktelik oldu gebelik istiyorum.
Şimdiye kadar baş dönmesi dışında pek belirtisi yoktu.
Bugün akşam dan beri sol alt kasikta batma ,vajinada akıntı geliyor hissi,alt karinda hafif kramplar var.
Karnım da sanki birsey patlıyor gibi his geliyor
Müthiş bir bel ağrısı var
Bat 23 Eylül.
Böyle belirti yasayip gebe kalanlar var mi ?
Allahtan ümid kesilmez kesilmez canm Bende kasık ağrısı falan değildi bildiğin karın ağrısı vardı ve şimdi oldum dedim gidip bakıyorum bir şey yok ama ben hamilelik beklemediğim içinde aklıma hiç gelmiyor böyle tam 6 gün geçti adetinden öyle öğrendim rabbim isteyen her kese nasip etsin benimkini de sağlıklı kucağıma versin aminMerhaba
Bende 4-5 gündür adet oldum olacağım. Kesin yine bu sefer erken adet olucam diyorum birşey geldi gibi hissediyorum wcye gidiyorum birşey yok. Ama ümidimde yookk
Test yaptınız mıBenim de regl 3 gün gecikti bugün test yaptım ama negatif göğüslerde şişlik ki tişört çamaşır çıkartırken bile acıyor sürekli regl oldum hissi lavaboya gidiyorum bişey yok kasıklarda ara ara giren ağrılar bazen kasıktan bacağa vuran ağrılar bu belirtileri yaşıyorum bende
Merhaba kan testi yaptırdınız mi acaba?Bir iki gün daha beklemek istiyorum bir tane kimyasalım var o yüzden garantiye almak istiyorum
Bu ayda elendim arkadaşlarTest yaptiniz mi sonuc ne
Bu ay adet olmadım olacakmış gibi alt kasik bölgemde kramplar yaşıyorum hafif miğde bulantım var şuan sanki hamsi temizlemisim gibi koku var bende bu durumu yaşıyorum banyo yaptığım halde burnuma Hamsi,balık kokusu geliyorKızlar lütfen cevaplayın
Bugün akşam dan beri sol alt kasikta batma ,vajinada akıntı geliyor hissi,alt karinda hafif kramplar var.
Bat 23 Eylül.
Bnm yarın ilişkinin üstünden 11 gün geçmiş olacak. Bugün denedim 10. Gün tek çizgiydi. Özelden haberleşelim miBenimde çatlamanın 11. günü bugün test yaptım tek çizgi acaba sonradan olur mu kızlar bi bilginiz varmı ?
Yarın tekrar deneyeceğim. Siz de her gün tekrar ederseniz çıkar inşallahBenimde çatlamanın 11. günü bugün test yaptım tek çizgi acaba sonradan olur mu kızlar bi bilginiz varmı ?
Yarın tekrar deneyeceğim. Siz de her gün tekrar ederseniz çıkar inşallah
canım adet oldum ben
İnşallah önümzdeki aycanım adet oldum ben
ne zamandır deniyorsunuz kuzum ? İnşallah rabbim kısa zamanda nasip eder..Benim de tek çizgi.. umudumu kestim ya. Siz ne güzel yine adet te olsa olabilmişsiniz. Ben 2 ayda bir adet olr oldum..
az önce iç çamaşıma 2 damla şeklinde kahverengi leke gelmişşş yeni farkettim ilk defa geliyor. Ve bugün uzanırken kalkacağım esnada kasığımda çekilme oldu. Acaba yeni mi yerleşiyorr tam umudumu kesmiştim. 10. Gün bugünne zamandır deniyorsunuz kuzum ? İnşallah rabbim kısa zamanda nasip eder..
Yerleşme kanaması olabilir canımaz önce iç çamaşıma 2 damla şeklinde kahverengi leke gelmişşş yeni farkettim ilk defa geliyor. Ve bugün uzanırken kalkacağım esnada kasığımda çekilme oldu. Acaba yeni mi yerleşiyorr tam umudumu kesmiştim. 10. Gün bugün
Hadi inşallahYerleşme kanaması olabilir canım
belirtileriniz varmı?Hadi inşallah
benim adet sancıların günüme 5 gün kala ince ince başlar.gebe olduğum ayda aynı şekilde 5 gün kala sancılanınca bu ayda yok dedim .adet olacağım gün falan o kadar agrım olduki ped koydum ha oldum ha olacam diye.meğer hamileymişim :) ama ben her ay sivilce cıkarırım adetten önce.hamile olduğum ay sivilce çıkmamıştı. akıntıyı hatırlamıyorumKızlar lütfen cevaplayın
Bat 23 Eylül.