Oglumdada tek belirtim kadik agrisiydi 10. Haftaya kadar baska belirti yasamamistim sonrasinda mide bulantisi baslamistiBen geçen Ay aynısını yaşadım sıfır belirti. testler negatif çıktı .adet günümde aniden hasta oldum. Umarım sizinki + olur ♡
Gebe kaldınız mı pekiRegl belirtisiyle gebelik belirtileri aynı maalesef. Ben bir hafta pedle dolaşmıştim ha bugün ha yarın regl olucam karnıma ağrılar giriyor diye. Olmayınca bel ağrısı ve göğüs hassasiyetinden suphelendim çok fazla ağrım oldu. Ama yine de heveslenmemek lazım belirtileri ayırmak çok zor
Evet pedle dolaşırken gebeymişimGebe kaldınız mı peki
Darısı bana ve isteyen herkese olsun ne diyim gözünüz aydın:) peki beyaz akinti oldu mu regle yakinEvet pedle dolaşırken gebeymişim
Amin inşallah Rabbim aratmasınDarısı bana ve isteyen herkese olsun ne diyim gözünüz aydın:) peki beyaz akinti oldu mu regle yakin
Ha bir de normalde günde 2 defa falan tuvalete giderdim ama o ilk dönemde sıklaşmıştı. Hamilelik belirtisi olduğunu da bilmiyordum bunun o yüzden sonradan dank etti bu daAmin inşallah Rabbim aratmasınben hiç kendimi dinlemem normal zamanda. Akıntım azmis çokmuş beyazmis sariymis dikkatsizimdir. Regl tarihlerimi bile bilmem iki gün öncesinde karnım ağrır ordan anlarım o yüzden sadece yatarken bile acı verecek derecede meme hassasiyeti yaşadığımı hatırlıyorum
Bende de sık idrar çıkma başladı iki gündür kondurmak istemiyorum ama dediğiniz gibi buda gebelik belirtisi. Adet ağrısı yaşıyor olmak insanı düşündürüyor.Ha bir de normalde günde 2 defa falan tuvalete giderdim ama o ilk dönemde sıklaşmıştı. Hamilelik belirtisi olduğunu da bilmiyordum bunun o yüzden sonradan dank etti bu da
Bugün adet oldumKırmızılar görünmediği sürece umut vardır
Hadi yaaBugün adet oldum
Malesef artık gerçekten umudum kalmadı ya.Hadi yaa
Benim ilk çocukta doktorum adet başlangıcı dahil 2 günde bir gün aşırı iliski önermişti. Adetim neredeyse 50 günde Bir olduğu halde düzenli 2.denemede gebe kaldım.simdi oğlum 3 yaşında. Ona kardeş istiyoruz çok stresliyim ilkkez deniyor gibi oluyor insan. Negatif görünce aniden regl sancısı başladı.yani inanmak istediğimiz için birçok belirti hissediyoruz. Rabbim kimseyi boş çevirmesin . Tutana kadar devam yapacak birsey yokMalesef artık gerçekten umudum kalmadı ya.
İlkinde hiç beklemediğim be korunduğum halde hamile kaldım haberim bile yoktu. 6 aydır nedem olmuyor anlamış değilim. Hormon testlerimde gayet güzel.
Adet bittikten sonra 2 günde bir ilişki öneriliyor ay sonunda kadarBenim ilk çocukta doktorum adet başlangıcı dahil 2 günde bir gün aşırı iliski önermişti. Adetim neredeyse 50 günde Bir olduğu halde düzenli 2.denemede gebe kaldım.simdi oğlum 3 yaşında. Ona kardeş istiyoruz çok stresliyim ilkkez deniyor gibi oluyor insan. Negatif görünce aniden regl sancısı başladı.yani inanmak istediğimiz için birçok belirti hissediyoruz. Rabbim kimseyi boş çevirmesin . Tutana kadar devam yapacak birsey yok
Ne güzel bir tane evladınız var. Allah bizlerede tattırsın İnşallah o duyguyu.Benim ilk çocukta doktorum adet başlangıcı dahil 2 günde bir gün aşırı iliski önermişti. Adetim neredeyse 50 günde Bir olduğu halde düzenli 2.denemede gebe kaldım.simdi oğlum 3 yaşında. Ona kardeş istiyoruz çok stresliyim ilkkez deniyor gibi oluyor insan. Negatif görünce aniden regl sancısı başladı.yani inanmak istediğimiz için birçok belirti hissediyoruz. Rabbim kimseyi boş çevirmesin . Tutana kadar devam yapacak birsey yok
Hamile olma ihtimaliniz var 3 gün gecikmiş reglniz kan testi yaptırabilirsiniz idrar testi daha cikmayabilirBenim de regl 3 gün gecikti bugün test yaptım ama negatif göğüslerde şişlik ki tişört çamaşır çıkartırken bile acıyor sürekli regl oldum hissi lavaboya gidiyorum bişey yok kasıklarda ara ara giren ağrılar bazen kasıktan bacağa vuran ağrılar bu belirtileri yaşıyorum bende
Amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınNe güzel bir tane evladınız var. Allah bizlerede tattırsın İnşallah o duyguyu.
Sizede en kısa zamanda oğlunuza sağlıklı bir kardeş nasip etsin
Bir iki gün daha beklemek istiyorum bir tane kimyasalım var o yüzden garantiye almak istiyorumHamile olma ihtimaliniz var 3 gün gecikmiş reglniz kan testi yaptırabilirsiniz idrar testi daha cikmayabilir