Ben öyle adet belirtisi çektim ki ha oldum ha olucam derken baktım ki hamileyim sürpriz bir şekilde ama çok adet belirtisi cektimKızlar lütfen cevaplayın
Bu ay neredeyse tüm tutacak tarihlerde birliktelik oldu gebelik istiyorum.
Şimdiye kadar baş dönmesi dışında pek belirtisi yoktu.
Bugün akşam dan beri sol alt kasikta batma ,vajinada akıntı geliyor hissi,alt karinda hafif kramplar var.
Karnım da sanki birsey patlıyor gibi his geliyor
Müthiş bir bel ağrısı var
Bat 23 Eylül.
Böyle belirti yasayip gebe kalanlar var mi ?
Benim de regl 3 gün gecikti bugün test yaptım ama negatif göğüslerde şişlik ki tişört çamaşır çıkartırken bile acıyor sürekli regl oldum hissi lavaboya gidiyorum bişey yok kasıklarda ara ara giren ağrılar bazen kasıktan bacağa vuran ağrılar bu belirtileri yaşıyorum bendeAkinti geliyor hissi oldu mu acaba bel ağrısı kasik ağrısı. Neler yaşadınız siz. Birde bugün beyaz kıvamlı kokusuz akinti geldi normalde bu zamanlarda gelmezdi
Akinti durumunuz nedir . Başka gebelik belirtisi varmi sizdeBenim de regl 3 gün gecikti bugün test yaptım ama negatif göğüslerde şişlik ki tişört çamaşır çıkartırken bile acıyor sürekli regl oldum hissi lavaboya gidiyorum bişey yok kasıklarda ara ara giren ağrılar bazen kasıktan bacağa vuran ağrılar bu belirtileri yaşıyorum bende
MerhabaaaKızlar lütfen cevaplayın
Bu ay neredeyse tüm tutacak tarihlerde birliktelik oldu gebelik istiyorum.
Şimdiye kadar baş dönmesi dışında pek belirtisi yoktu.
Bugün akşam dan beri sol alt kasikta batma ,vajinada akıntı geliyor hissi,alt karinda hafif kramplar var.
Karnım da sanki birsey patlıyor gibi his geliyor
Müthiş bir bel ağrısı var
Bat 23 Eylül.
Böyle belirti yasayip gebe kalanlar var mi ?
Sürekli bi ıslaklık hissi var bazen şeffaf bazen beyazımsıAkinti durumunuz nedir . Başka gebelik belirtisi varmi sizde
Adetiniz geçmemiş olsa yumurtlama devam ediyor derdim . Ama regl geçtiği halde akinti devam ediyorsa umutlanabilirsjniz inşallah gebelik vardır:)Sürekli bi ıslaklık hissi var bazen şeffaf bazen beyazımsı
MerhabaBen öyle adet belirtisi çektim ki ha oldum ha olucam derken baktım ki hamileyim sürpriz bir şekilde ama çok adet belirtisi cektim
Evet evet geçti ama biraz daha bekleyeceğimAdetiniz geçmemiş olsa yumurtlama devam ediyor derdim . Ama regl geçtiği halde akinti devam ediyorsa umutlanabilirsjniz inşallah gebelik vardır:)
Kırmızılar görünmediği sürece umut vardırMerhaba
Bende 4-5 gündür adet oldum olacağım. Kesin yine bu sefer erken adet olucam diyorum birşey geldi gibi hissediyorum wcye gidiyorum birşey yok. Ama ümidimde yookk
Erken gebelik testi deneyebilirsiniz geç döllenme olmuş olabilir sonucu bizimle paylaşın lütfen ♡Evet evet geçti ama biraz daha bekleyeceğim
Bugün yaptım erken de kasette ama negatif henüzErken gebelik testi deneyebilirsiniz geç döllenme olmuş olabilir sonucu bizimle paylaşın lütfen ♡
KesinlikleKırmızılar görünmediği sürece umut vardır
Anladım bende yarın erken testi yapacağım bakalımBugün yaptım erken de kasette ama negatif henüz
Umarım pozitif görürsünAnladım bende yarın erken testi yapacağım bakalım
Mart ayında 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ve korunduğum halde ilk evlendiğim ayda hamile kalmışım haberim bile yoktu 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu erken regl olurum geç olmam.Kırmızılar görünmediği sürece umut vardır
Amin inşallah sizde ♡♡Umarım pozitif görürsün
Ben geçen Ay aynısını yaşadım sıfır belirti. testler negatif çıktı .adet günümde aniden hasta oldum. Umarım sizinki + olur ♡Valla bende durum ayni adet belirtisi de yok gebelik belirtiside yok ayin 11 inde kan verdim negatif ti 18 bat gunumdu olmadim bugun erken gebelik yaptim negatif saglik ocagina kan verdim hala cikmadi neler olcak merkla bekliyorum