- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Daha varmıs canım.20 yada 21 olması lazım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha varmıs canım.20 yada 21 olması lazım canım
aynen cnm12-13 var dahaDaha varmıs canım.
böle olman dualarıylaaynen cnm12-13 var daha
Amin kuzum isteyen herkese naip etsin Rabbim hiçkimseyi evkat hasretiyle sınamasın inşallah bizlerde yaşatsın evlat sevgisiniböle olman dualarıyla
amin canım amin...Amin kuzum isteyen herkese naip etsin Rabbim hiçkimseyi evkat hasretiyle sınamasın inşallah bizlerde yaşatsın evlat sevgisini
Canım ovulasyonda 2. Çizgi koyulaşmaya başladıkça yumurtlama yaklaşıyor demk bariz belli olur yumurtlama günü çok koyu oluyor 2. Çizgi ... daha sonra tekrar test yapıyorusn ve 2. Çizgi silinmeye başlıyor işte koyulaşmadan itibaren ilişki öenriyorlar silinmeye başlayınca bil ki yumurta çatladı ilişki mutlaka olsn .. Hayırlısı olsun hakkındaCAnım ovülasyon testim 13:30 da taptım direk bole cıktı
Amin inşallh canım ya tutarsa diyip Allahın izni ile inşallhCanım ovulasyonda 2. Çizgi koyulaşmaya başladıkça yumurtlama yaklaşıyor demk bariz belli olur yumurtlama günü çok koyu oluyor 2. Çizgi ... daha sonra tekrar test yapıyorusn ve 2. Çizgi silinmeye başlıyor işte koyulaşmadan itibaren ilişki öenriyorlar silinmeye başlayınca bil ki yumurta çatladı ilişki mutlaka olsn .. Hayırlısı olsun hakkında
canım naptın hastaneye gittinmi senAmin inşallh canım ya tutarsa diyip Allahın izni ile inşallh
yok canım gitmedm ya.canım naptın hastaneye gittinmi sen
neden kuzumyok canım gitmedm ya.
Adet olup gideyim dedim. Haftaya cumaya randevu aldım.neden kuzum
anladım canım iyi bakalımAdet olup gideyim dedim. Haftaya cumaya randevu aldım.
Beyaz akıntı normal mi?anladım canım iyi bakalım
normal canım bende de oluyorBeyaz akıntı normal mi?
bende bi umuttt demiştimnormal canım bende de oluyor
belli de olmaz kuzum bende hep olduğu için belirti saymıyorum onubende bi umuttt demiştim
napalım atık kısmettttbelli de olmaz kuzum bende hep olduğu için belirti saymıyorum onu
hayırlısı canımnapalım atık kısmetttt
Regl bekle canım belli olmaz belki gebelik var kan testine git istersen ama en sagliklisi regl beklemekHayır reglime 6 gün var fakat dediğim gibi adet belirtim yok